|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:51 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
D_I_V_A_K_A
Кара детска количка
Регистриран на: Чет Юли 19, 2007 8:29 pm Мнения: 6 Местоположение: София 14 Искър
|
 Fiat Coupe-за 4 бона?
Пичове здравейте,кандардисвам една мацка да я вкарам у ваш'та секта, да се метне на купе,обаче... има кеш 4 иляди парчета,въпроса е с тях гледах у мобилето има некви купета,колко ше са купета въпросните за 4 бона? Демек де,да питам ясно,за 4 000 що за купе ше е?
Тенк Ю ви предварително!
Виждах на колегата Левски купето,и много ми стана симпатична тая колица,за тва викам ако мога да я навия купе да земе,та и аз да поязда такава машинка 
|
Сря Мар 12, 2008 8:12 am |
|
 |
LEVSKI
|
В интерес на истината, вероятноста да е читаво това Купе не е много голяма, но не е и никаква. Аз лично съм поръчал друго Купе, и скоро ще продавам моето, и цената няма да е кой знае колко надута. Ако искаш, мога да ударя едно рамо из автокъщите. 
|
Сря Мар 12, 2008 10:03 am |
|
 |
D_I_V_A_K_A
Кара детска количка
Регистриран на: Чет Юли 19, 2007 8:29 pm Мнения: 6 Местоположение: София 14 Искър
|
Давай бате,дай да и намериме на мацата,тя е печенка а и тамън и аз ше мога се израдвам на купенце  ) Не е въпроса да е бързо,или много спешъл нещо.. важното е да е купе
А твойто кат го махаш,колко ше му търсиш? Аз са продавам Аудито.. и силно се замислям между купе Ауди и купе Фиат....
|
Сря Мар 12, 2008 10:09 am |
|
 |
LEVSKI
|
Абе имам нещо в предвид, може да изпием по една бира, и ще ти кажа за какво иде реч, но определено мога да ти свърша много полезна работа. Хайде да се разберем да се видим, пък ще ти кажа, а и без това имаш бира да черпиш  Моето Купе е с разни ксенони, биксенони, спортни филтри и един куп простотии. Ако си ги сваля тези неща, ще слезе на доста приемлива цена. 
|
Сря Мар 12, 2008 10:20 am |
|
 |
D_I_V_A_K_A
Кара детска количка
|
Ми брат,бирата е ясна  )))
А трябва да я видя нея, че чака от банката да и дадат парата и ако искаш ше направиме една бира и ше видиме,тамън и тя да е там че си е за нея колата?
|
Сря Мар 12, 2008 10:27 am |
|
 |
LEVSKI
|
Обади се когато прецениш, ще го измислим. 
|
Сря Мар 12, 2008 10:34 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|