Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:53 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 13 мнения ] 
Катастрофа пред очите ми! 
Автор Съобщение
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST Катастрофа пред очите ми!
Колеги тая вечер за първи път в живота си видях следното:
Прибирайки се от работа виждам един червен Голф 3 с видно подготвяща се за ремонт дясна страна, да се изстрелва нагоре по баира!От там където се изстреля лайното се срещнах с един приятел и крачим нагоре към квартала!Стигаме до тях. къщата им е на ъгъл и спираме да говорим до стълба!Лафих ме си малко и аз му викам ще бегам и си казахме чао.След първите 5 крачки чувам въртене на гуми, кучки и гледам как тоя въпросния голф се носи по главната улица с над 100км!Когато го видях се дръпнах настрани и спрях и си викам тоя няма да земе завоя....какво стана оня скочи на спирачките, след като видя че няма да завие, повече от 40 м спирачен път, не се сети да ги пусне тия спирачки, после глупака опъна ръчната и от там колата се унесе завъртя се и се заби в стълба който е пред въпросния приятел а ние говорех ме до него 10-15 секунди преди удара:shock: подготвената за ремонт страна на колата бе довършена:shock: разфърчаха се брони , капаци!Пича изряза колата но тя угасна запали пак, запали и едната гума , другата се разфърча защото беше скъсана. усука я на ръчна и изчезна!
А аз бях до тоя стълб няколко секунди преди това! :shock: Къв късмет съм извадил!!!

Вто Мар 11, 2008 10:38 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Пълно е с малоумници, за съжаление. Аз много не вярвам в тези неща, ама иди запали една свещ, че ти се е разминало. Съвсем сериозно ти го казвам.

Вто Мар 11, 2008 10:41 pm
UNREAD_POST 
Ех, тия с Голфовете...голям изрод е бил тоя. Колега, курбан ли трябва да даваш...не знам

Вто Мар 11, 2008 10:41 pm
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Малииии човече иди запали някъде свещ, шефа отгоре те е опазил. А по повод голфаджийчето, как няма да избяга - нали ще умре от срам. А как ми се иска да прибарам едно такова гувно да му лепна 2 шамара звънки и да му взема ключовете от колата - пък да дойде някой да ме пита защо...!

Вто Мар 11, 2008 10:44 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Аз ще взема да ви послушам :-( Мислех си го и ще го направя!

Вто Мар 11, 2008 10:46 pm
Профил ICQ
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Аз преди време писах във VW форума, че фалветата нямат спирачки, па ония вдигнаха олелия- дали съм карал, дали съм спирал с незнам какво си- да карал съм такова нещо, при това няколко различни и мнението ми е непоклатимо-
НЯМАТ СПИРАЧКИ! Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Вто Мар 11, 2008 10:49 pm
Профил
UNREAD_POST 
dimmX написа:

Абе бързал си, за да влезеш във форума и да видиш какво са вършили Ели'с Браво и Тузарката, това те е спасило. Разкрит си Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Вто Мар 11, 2008 10:50 pm
UNREAD_POST 
Paparac написа:
Абе бързал си, за да влезеш във форума и да видиш какво са вършили Ели'с Браво и Тузарката, това те е спасило. Разкрит си Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Ами значи нас двечките ще черпи :P

Вто Мар 11, 2008 10:52 pm
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Има един определен тип хора ,който не мислят какво е последствието от това което правят. Голяма част от тези хора карат голфове ( не че няма лекета и с други коли ). Защо се шири това мнение не знам, но е факт. Аз като видя голф и винаги си имам едно на ум!

Вто Мар 11, 2008 10:52 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Поредния изрод по пътищата, който не си дава сметка до какво може да доведе безумното му каране... Имал си невероятен късмет, че си невредим ! И не са само голфарите, притежатели на всякакви марки коли, включително и фиатаджии, има между безумните шофьори.

Вто Мар 11, 2008 10:54 pm
Профил
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Paparac написа:

Ами значи нас двечките ще черпи :P

:offtopic: Тузи, преди време ме пита дали ако изпратиш снимки на боклуците от квартала си до БТВ ще хване дикиш - ей сега ти е момента - снимай и пращай :cool:

Вто Мар 11, 2008 10:54 pm
Профил
UNREAD_POST 
И БМВ-та, напоследък и Мерцедеси

Вто Мар 11, 2008 10:55 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Paparac написа:
dimmX написа:

:) Колега благодаря ти за развеселяването имах нужда!

Вто Мар 11, 2008 10:59 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 13 мнения ]