Автор |
Съобщение |
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
 Катастрофа пред очите ми!
Колеги тая вечер за първи път в живота си видях следното:
Прибирайки се от работа виждам един червен Голф 3 с видно подготвяща се за ремонт дясна страна, да се изстрелва нагоре по баира!От там където се изстреля лайното се срещнах с един приятел и крачим нагоре към квартала!Стигаме до тях. къщата им е на ъгъл и спираме да говорим до стълба!Лафих ме си малко и аз му викам ще бегам и си казахме чао.След първите 5 крачки чувам въртене на гуми, кучки и гледам как тоя въпросния голф се носи по главната улица с над 100км!Когато го видях се дръпнах настрани и спрях и си викам тоя няма да земе завоя....какво стана оня скочи на спирачките, след като видя че няма да завие, повече от 40 м спирачен път, не се сети да ги пусне тия спирачки, после глупака опъна ръчната и от там колата се унесе завъртя се и се заби в стълба който е пред въпросния приятел а ние говорех ме до него 10-15 секунди преди удара:shock: подготвената за ремонт страна на колата бе довършена:shock: разфърчаха се брони , капаци!Пича изряза колата но тя угасна запали пак, запали и едната гума , другата се разфърча защото беше скъсана. усука я на ръчна и изчезна!
А аз бях до тоя стълб няколко секунди преди това!  Къв късмет съм извадил!!!
_________________ Fiat Tipo 2.0.ie GT 113hp
159A6046
|
Вто Мар 11, 2008 10:38 pm |
|
 |
Paparac
|
Пълно е с малоумници, за съжаление. Аз много не вярвам в тези неща, ама иди запали една свещ, че ти се е разминало. Съвсем сериозно ти го казвам.
|
Вто Мар 11, 2008 10:41 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Ех, тия с Голфовете...голям изрод е бил тоя. Колега, курбан ли трябва да даваш...не знам
|
Вто Мар 11, 2008 10:41 pm |
|
 |
Zozo
Кара кола
|
Малииии човече иди запали някъде свещ, шефа отгоре те е опазил. А по повод голфаджийчето, как няма да избяга - нали ще умре от срам. А как ми се иска да прибарам едно такова гувно да му лепна 2 шамара звънки и да му взема ключовете от колата - пък да дойде някой да ме пита защо...!
|
Вто Мар 11, 2008 10:44 pm |
|
 |
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
Аз ще взема да ви послушам  Мислех си го и ще го направя!
159A6046
|
Вто Мар 11, 2008 10:46 pm |
|
 |
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
Аз преди време писах във VW форума, че фалветата нямат спирачки, па ония вдигнаха олелия- дали съм карал, дали съм спирал с незнам какво си- да карал съм такова нещо, при това няколко различни и мнението ми е непоклатимо-
НЯМАТ СПИРАЧКИ! 
|
Вто Мар 11, 2008 10:49 pm |
|
 |
Paparac
|
dimmX написа: Аз ще взема да ви послушам  Мислех си го и ще го направя!
Абе бързал си, за да влезеш във форума и да видиш какво са вършили Ели'с Браво и Тузарката, това те е спасило. Разкрит си 
|
Вто Мар 11, 2008 10:50 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Paparac написа: Абе бързал си, за да влезеш във форума и да видиш какво са вършили Ели'с Браво и Тузарката, това те е спасило. Разкрит си 
Ами значи нас двечките ще черпи 
|
Вто Мар 11, 2008 10:52 pm |
|
 |
Zozo
Кара кола
|
Има един определен тип хора ,който не мислят какво е последствието от това което правят. Голяма част от тези хора карат голфове ( не че няма лекета и с други коли ). Защо се шири това мнение не знам, но е факт. Аз като видя голф и винаги си имам едно на ум!
|
Вто Мар 11, 2008 10:52 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Поредния изрод по пътищата, който не си дава сметка до какво може да доведе безумното му каране... Имал си невероятен късмет, че си невредим ! И не са само голфарите, притежатели на всякакви марки коли, включително и фиатаджии, има между безумните шофьори.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Вто Мар 11, 2008 10:54 pm |
|
 |
Zozo
Кара кола
|
Tuzarka написа: Paparac написа: Абе бързал си, за да влезеш във форума и да видиш какво са вършили Ели'с Браво и Тузарката, това те е спасило. Разкрит си  Ами значи нас двечките ще черпи 
 Тузи, преди време ме пита дали ако изпратиш снимки на боклуците от квартала си до БТВ ще хване дикиш - ей сега ти е момента - снимай и пращай 
|
Вто Мар 11, 2008 10:54 pm |
|
 |
Tuzarka
|
И БМВ-та, напоследък и Мерцедеси
|
Вто Мар 11, 2008 10:55 pm |
|
 |
dimmX
Фиат идол
|
Paparac написа: dimmX написа: Аз ще взема да ви послушам  Мислех си го и ще го направя! Абе бързал си, за да влезеш във форума и да видиш какво са вършили Ели'с Браво и Тузарката, това те е спасило. Разкрит си 
 Колега благодаря ти за развеселяването имах нужда!
159A6046
|
Вто Мар 11, 2008 10:59 pm |
|
|