|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Що за кола е Маrea Liberty
Автор |
Съобщение |
nikolay nikolov
Кара детска количка
Регистриран на: Пет Сеп 02, 2005 9:12 pm Мнения: 17 Местоположение: София
|
 Що за кола е Маrea Liberty
Здравейте. Преди 2 месеца си купих нов Фиат - въпросната Мареа, 1.6 16в. На задните врати има надпис Liberty. Наскоро проверих по VIN кога е произведена и от описанието на колата останах с впечатлението, че това е някаква модификация. Та въпросът ми е има ли някой с подобна кола и какво и е различното?
|
Вто Мар 04, 2008 7:40 pm |
|
 |
Ancho
Кара кола
Регистриран на: Чет Май 31, 2007 12:35 pm Мнения: 233 Местоположение: Пазарджик
|
 Re: Що за кола е Маrea Liberty
nikolay nikolov написа: Здравейте. Преди 2 месеца си купих нов Фиат - въпросната Мареа, 1.6 16в. На задните врати има надпис Liberty. Наскоро проверих по VIN кога е произведена и от описанието на колата останах с впечатлението, че това е някаква модификация. Та въпросът ми е има ли някой с подобна кола и какво и е различното?
Може би ти си един от много малкото собственици на този модел в България, тази е същата като добре познатата у нас, но е със задницата на Ланча Либра, доста добре изглежда, разбрах на скоро за нея, в Турция ги имало много но тук...
Със здраве да си я караш и много безавариини км. 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ FIAT DUCATO 2.3 JTD 2003
Продава се печеливш бизнес!
|
Вто Мар 04, 2008 11:29 pm |
|
 |
nikolay nikolov
Кара детска количка
Регистриран на: Пет Сеп 02, 2005 9:12 pm Мнения: 17 Местоположение: София
|
Ancho написа: nikolay nikolov написа: Здравейте. Преди 2 месеца си купих нов Фиат - въпросната Мареа, 1.6 16в. На задните врати има надпис Liberty. Наскоро проверих по VIN кога е произведена и от описанието на колата останах с впечатлението, че това е някаква модификация. Та въпросът ми е има ли някой с подобна кола и какво и е различното? Може би ти си един от много малкото собственици на този модел в България, тази е същата като добре познатата у нас, но е със задницата на Ланча Либра, доста добре изглежда, разбрах на скоро за нея, в Турция ги имало много но тук... Със здраве да си я караш и много безавариини км. 
Верно,че тази на снимката изглежда много добре, ама моята е с вълнообразния типичен заден капак.
|
Сря Мар 05, 2008 12:00 am |
|
 |
sok1
|
nikolay nikolov написа: ...На задните врати има надпис Liberty. ... nikolay nikolov написа: ... ама моята е с вълнообразния типичен заден капак.
Явно предния собственик си е направил "оптичен" тунинг. 
|
Сря Мар 05, 2008 12:05 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
И аз съм виждал такава Мареа. Произвеждана е в Турция и ако не се лъжа дори след официалното спиране на модела в Италия.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Сря Мар 05, 2008 12:23 pm |
|
 |
Ancho
Кара кола
Регистриран на: Чет Май 31, 2007 12:35 pm Мнения: 233 Местоположение: Пазарджик
|
nikolay nikolov написа: Ancho написа: nikolay nikolov написа: Здравейте. Преди 2 месеца си купих нов Фиат - въпросната Мареа, 1.6 16в. На задните врати има надпис Liberty. Наскоро проверих по VIN кога е произведена и от описанието на колата останах с впечатлението, че това е някаква модификация. Та въпросът ми е има ли някой с подобна кола и какво и е различното? Може би ти си един от много малкото собственици на този модел в България, тази е същата като добре познатата у нас, но е със задницата на Ланча Либра, доста добре изглежда, разбрах на скоро за нея, в Турция ги имало много но тук... Със здраве да си я караш и много безавариини км.  Верно,че тази на снимката изглежда много добре, ама моята е с вълнообразния типичен заден капак.
В такъв случей колата ти е съвсем нормална, някой е искал да се погазари малко...явно! 
_________________ FIAT DUCATO 2.3 JTD 2003
Продава се печеливш бизнес!
|
Чет Мар 06, 2008 1:13 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|