Автор |
Съобщение |
Paparac
|
 Това КОСОВО да не избие на някоя нова война, а?
Какво мислите, колеги, особено притесняваща ситуация се получи в това Косово. Нова държава, Сърбия подскочи, сърбите тия дни се скъсаха от протести и буйстване. Да не стане "второ Косово" покрай цялата тая дандания?
|
Пет Фев 22, 2008 10:09 pm |
|
 |
sok1
|
Сърбия официално заяви, че ще се бори за Косова само и единствено с мирни средства. За война в близките 5 г. и дума не може да става.
Мисля, че обявяването на независимост от Косово е незаконно. Този прецедент най-вероятно ще се използва от доста "организации", борещи се за някаква независимост в суверенни държави - ЕТА, Баските сепаратисти и др. Не знам как биха реагирали САЩ, ако щата Калифорния реши да обяви независимост.
|
Пет Фев 22, 2008 10:20 pm |
|
 |
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
Ти как щеше да се чувстваш, ако югоизточна България стане независима ислямска държава?
По земи, в които в миналите векове са били изконно славянски- както при сърбите.
А?
(въпроса ми е риторичен)
Нека наричаме нещата с истинските имена. Фундаментализма настъпва безцеремонно, а това е идеология със столетия назад в зачитането на основни човешки права.
|
Пет Фев 22, 2008 10:22 pm |
|
 |
sok1
|
Kimi_Raikonen написа: Фундаментализма настъпва безцеремонно, а това е идеология със столетия назад в зачитането на основни човешки права.
В случая фундаментализма няма нищо общо. Тук играят (за кой ли път) интересите на САЩ и някой други държави, който или са подлоги на американците, или наистина имат някакви общи интереси.
|
Пет Фев 22, 2008 10:25 pm |
|
 |
parata
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Апр 19, 2007 9:43 pm Мнения: 177 Местоположение: Айтос
|
,,сетила мара да се побара,,Абе вие като началници какво чакахте бе.Еми много ясно-седва македония и нас,а може и да я изпреварим.Ама честно казано/без да се обиждате/-далече сте от бъдищата-скоро автономия.Е..ще сложим фесовете и ще направим сонета/така ли се казваше/,ама за вас ОСТАВАТ ДЪЛГОВЕТЕ,ДОКАТО НИЕ ТУКА/ЗАПОЧВАМЕ ОТ НУЛА.Искренно се моля да греша.
_________________ Fiat Punto 1,2 75Ph
|
Пет Фев 22, 2008 10:28 pm |
|
 |
Paparac
|
sok1 написа: Сърбия официално заяви, че ще се бори за Косова само и единствено с мирни средства. .
Това по новините хич не ми приличаше на "мирни средства", едва са ги удържали на един мост. А и митинги с по толкова десетки хиляди хора не бях виждал отдавна по нашите ширини балкански.
|
Пет Фев 22, 2008 10:35 pm |
|
 |
parata
Кара Фиатче 126
|
аз ги подкрепям с две ръце.Еми щатите що не направят в турция автономия на кюрдите.Като гледам как се нажежава,май да си стягаме куфарите и.....надалеч
|
Пет Фев 22, 2008 10:42 pm |
|
 |
Paparac
|
parata написа: аз ги подкрепям с две ръце.Еми щатите що не направят в турция автономия на кюрдите.Като гледам как се нажежава,май да си стягаме куфарите и.....надалеч
САЩ са мизерници и половина. Доказано е. Гледат само икономическите си интереси, не зачитат нищо. Аз подкрепям сърбите в случая.
|
Пет Фев 22, 2008 10:46 pm |
|
 |
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
И да плюете против щатите- все едно- всички правителства след 97- ма им правят свирка.
|
Пет Фев 22, 2008 10:47 pm |
|
 |
parata
Кара Фиатче 126
|
но докато правим свирка,дупето ни е към търция и....те само това чакат
|
Пет Фев 22, 2008 10:50 pm |
|
 |
Paparac
|
Kimi_Raikonen написа: И да плюете против щатите- все едно- всички правителства след 97- ма им правят свирка.
Има нещо такова, нашите са дупедавци и половина.
|
Пет Фев 22, 2008 10:51 pm |
|
 |
maiden
Кара кола
Регистриран на: Нед Фев 19, 2006 3:57 pm Мнения: 316 Местоположение: София кв. Симеоново
|
Kimi_Raikonen написа: Ти как щеше да се чувстваш, ако югоизточна България стане независима ислямска държава? По земи, в които в миналите векове са били изконно славянски- както при сърбите. А?
Честно казано предпочитам мангалите от Кърджали и региона да си се отделят и да не ни занимават с простотиите си.
Да остане чиста България!
|
Пет Фев 22, 2008 11:01 pm |
|
 |
parata
Кара Фиатче 126
|
ти вижда ли си циганин да работи на турчин.Мисля,че тази паплач ще я набутат на нас/естественно като се отсее/Извинявам се за характеристиката,но такава е реалноста
|
Пет Фев 22, 2008 11:06 pm |
|
 |
Paparac
|
maiden написа: Kimi_Raikonen написа: Ти как щеше да се чувстваш, ако югоизточна България стане независима ислямска държава? По земи, в които в миналите векове са били изконно славянски- както при сърбите. А?
Честно казано предпочитам мангалите от Кърджали и региона да си се отделят и да не ни занимават с простотиите си. Да остане чиста България!
Кои цигани, бре? Там региона не е ли повече етнически предимно от хора с турско потекло? След това нали се сещаш, че от Кресна надолу всичко турско ще тръгне да се отделя. Територии трудно се предават.
|
Пет Фев 22, 2008 11:09 pm |
|
 |
anarchymisc
Кара велосипед
Регистриран на: Вто Окт 23, 2007 9:54 pm Мнения: 25 Местоположение: Пловдив
|
 За Кърджали
Разбрахте ли най-новата новина - кметът на Кърджали искал от МОН учебници на турски("майчин език" по негови думи), защото била трудна интеграцията на "хората" там
|
Пет Фев 22, 2008 11:13 pm |
|
|