Автор |
Съобщение |
Paparac
|
 Само аз ли не можах да пратя SMS за Великолепната шесторка?
Правих няколко опита от глобулския ми телефон, както и от този на Вивател. Даваше ми постоянно "неуспешно изпращане", а пратих десетина смс-а? В същото време обаче ми отчиташе завишаване на сметката с всеки смс при Глобул, при Вивател същата работа?
Говоря за тази вечер, преди това не бях пращал смс-и в предаването.
|
Чет Фев 21, 2008 11:20 pm |
|
 |
mitenceto89
Кара балканче
Регистриран на: Пон Яну 21, 2008 5:34 pm Мнения: 43 Местоположение: Ямбол
|
Моят опит беше успешен.Да се надяваме че поне парите ти няма да са на вятъра , са отишли там където си ги пратил,въпреки че не те е уведомило с обратен СМС.
_________________ Fiat Brava SX 1.4 12V
|
Пет Фев 22, 2008 12:23 am |
|
 |
m1t3t0
|
На мен ми даде същатата грешка 2 пъти, но на 3-тия успях 
|
Пет Фев 22, 2008 12:24 am |
|
 |
bob4017
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Сеп 27, 2007 10:51 am Мнения: 80 Местоположение: Благоевград
|
Има 100% някакъква шамата  Все пак тва е българска работа, но се надявам да помогнат на тези деца, а не само да си правят реклама на техен гръб. Ужким се отказвали мобилните оператори от парите ама с тия невалидни смс-и си ги избиват парите. Надявам се да греша
п.п.: Един даскал ми разправяше от кои 4 неща да се пазим. 1-во: От немска окупация (става въпрос за 2-те световни войни) 2-ро: От английска дипломация (миналия век половина свят е бил колонизиран от англичаните). 3-то: От американските въздушни сили (атомните бомби) и последно вика ама не и по значение ПАЗЕТЕ СЕ ОТ БЪЛГАРСКА ОРГАНИЗАЦИЯ 
|
Пет Фев 22, 2008 12:41 am |
|
 |
m1t3t0
|
Абе да ти кажа това е смешно защото Мтел даряват 50 000лв. според мен доста повече пара са направили от 50 бона. Като се има впредвид, че има 1 300 000лв. в касата на предаването.....няма значение де. С тези невалидни смс те си ги избиха и са отгоре. Освен това все си мисля, че няма да отидат всички пари при дечицата от този дом, колкото и да ни се желае на нас...
|
Пет Фев 22, 2008 12:44 am |
|
 |
Dessy
Кара кола
Регистриран на: Пет Юли 20, 2007 1:38 pm Мнения: 252 Местоположение: София 18 Овча Купел
|
Да другите дни нямаше проблем с изпращането,но снощи ми даваше грешки и не можах да пратя 
_________________ Fiat Coupe 1.8 16V - ex
Fiat Barchetta 1.8 16V -now
|
Пет Фев 22, 2008 12:52 pm |
|
 |
Paparac
|
Явно пак са правили шмекерии 
|
Пет Фев 22, 2008 5:03 pm |
|
 |
sok1
|
Точно по време на речта на Тити Папазов изпратихме (аз & со) 3 SMS-а без никакви проблеми.
|
Пет Фев 22, 2008 8:20 pm |
|
 |
Paparac
|
sok1 написа: Точно по време на речта на Тити Папазов изпратихме (аз & со) 3 SMS-а без никакви проблеми.
На теб от Глобулментел, Ментел и виваментел ти знаят чина, както и виждат, че картата ти е зачислена към бившата ДС. Как да посмеят да тти направят сечено  . 
|
Нед Фев 24, 2008 5:25 pm |
|
 |
sok1
|
Paparac написа: sok1 написа: Точно по време на речта на Тити Папазов изпратихме (аз & со) 3 SMS-а без никакви проблеми. На теб от Глобулментел, Ментел и виваментел ...
Айде моя да са го пуснали, ама на компанията SMS-ите?
|
Нед Фев 24, 2008 7:33 pm |
|
 |
Paparac
|
sok1 написа: Paparac написа: sok1 написа: Точно по време на речта на Тити Папазов изпратихме (аз & со) 3 SMS-а без никакви проблеми. На теб от Глобулментел, Ментел и виваментел ... Айде моя да са го пуснали, ама на компанията SMS-ите?
Те са ти проучили цялото домочадие и кръга от познати и приятели в Сф. Не смеят ги барат. 
|
Нед Фев 24, 2008 7:57 pm |
|
 |
Lek Lek Lek
Кара Симсонка
Регистриран на: Вто Окт 09, 2007 1:32 pm Мнения: 50 Местоположение: Бургас
|
На мен ме исписваше ,че съобщението не може да бъде изпратено пробвах около 15 на пъти но пак същото не става ,но след един час като започнаха да идват смс телефона ми прегря .И така 17 смс аз изпратих малко така си набутка ама е за добра кауза. 
_________________ Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
|
Нед Фев 24, 2008 11:15 pm |
|
 |
sok1
|
Paparac написа: Те са ти проучили цялото домочадие и кръга от познати и приятели в Сф. Не смеят ги барат. 
Да не си им бил информатор? 
|
Нед Фев 24, 2008 11:17 pm |
|
 |
Paparac
|
sok1 написа: Paparac написа: Те са ти проучили цялото домочадие и кръга от познати и приятели в Сф. Не смеят ги барат.  Да не си им бил информатор? 
Кво ми се зъбиш сега като познавам само твоята скромна личност от изброените по-горе? 
|
Нед Фев 24, 2008 11:21 pm |
|
 |
sok1
|
Paparac написа: Кво ми се зъбиш сега като познавам само твоята скромна личност от изброените по-горе? 
Не само... 
|
Пон Фев 25, 2008 11:48 pm |
|
|