|
|
Дата и час: Вто Юли 15, 2025 2:17 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
 Локо Сф шампион ?
По принцип не вярвам в конспирации. Но като гледам с какво темпо ЦСКА и Левски разпродават най-добрите си играчи, дали пък целта не е тази година Локо да стане шампион ? Предполагам, че коефициентите за това са били повече от добри преди месец-два...
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Съб Фев 23, 2008 8:10 pm |
|
 |
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
|
Съб Фев 23, 2008 8:34 pm |
|
 |
LEVSKI
|
ЦСКА е шампион тази година, няма спор. От Локо нищо не става, една голяма уста начело футбол не прави, а и пари не дава. Всяка година има логика в шампиона ни. Всичко си е решено.
|
Съб Фев 23, 2008 10:19 pm |
|
 |
DANY68
Кара велосипед
Регистриран на: Чет Фев 14, 2008 9:21 pm Мнения: 29 Местоположение: София 07 Слатина
|
Шампиони са ЛЕВСКИ.Може да ви звучи невероятно но е така. 
_________________ FIAT BRAVA 1.4 12V SX
|
Съб Фев 23, 2008 10:26 pm |
|
 |
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
LEVSKI написа: ЦСКА е шампион тази година...
Първенството ни е отчайващо слабо и някоя у друга победа в Европа е по- скоро изключение, отколкото правило. Преди мако гледах Блекбърн и Арсенал-
е какво да кажа- динамика, точни пасове, подсигуряване в защита- евала им и на двата отбора- 2-2 завърши мача и мога да ви кажа, че който и от тях да хване и Левски и ЦСКА ще ни бие и тук и там като п.тка у темница.
|
Съб Фев 23, 2008 10:30 pm |
|
 |
sok1
|
LEVSKI написа: ЦСКА е шампион тази година, няма спор.
Макар че съм от ЦСКА, не съм толкова убеден...
|
Съб Фев 23, 2008 11:15 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
LEVSKI написа: ЦСКА е шампион тази година, няма спор. От Локо нищо не става, една голяма уста начело футбол не прави, а и пари не дава. Всяка година има логика в шампиона ни. Всичко си е решено.
За Локо мога да кажа, че имат един от най-добрите треньори в България. И друг път съм го казвал - Стефан Грозданов е от малкото треньори в България, наред с имена като Паро Никодимов и Георги Василев, които нямат провал. Водили са с успех всеки клубен тим, на който са били начело.
В случая обаче говорим не за спортно-технически достойнства на отбори и треньори, а за парадоксалното самоосакатяване, на което са се подложили двата "гранда" и което малко намирисва. Скоро ще разберем какво ще стане, пролетният дял на шампионата е кратък...
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Нед Фев 24, 2008 5:38 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|