Дата и час: Вто Юли 15, 2025 12:13 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 10 мнения ] 
Смях в работата ми! 
Автор Съобщение
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST Смях в работата ми!
Днеска единия приемчик ми разказа една история и искам да ви я споделя: Някакъв човек си купува 207 взима я и си тръгва. На следващия ден пристига с пътна помощ(взели са му 50лв.) влиза в Пежо и прави скандал, че още на втория ден му е пропаднал педала на съединителя. Карат се карат се и отива единия от майсторите да вземе колата и да я вкара в халето. Поглежда все пак като влиза в колата за какво става въпрос и се оказва, че педала на съединителя се е закачил за стелките и те понеже са твърди и там си е и останал Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
Звучи като виц, но....

Чет Фев 21, 2008 9:02 pm
Профил
UNREAD_POST 
:36_2_33: :36_2_33: :36_2_33: :36_2_33: :36_2_33:

Якоооо, якооооо Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Чет Фев 21, 2008 9:04 pm
UNREAD_POST 
Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 късметлия ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Пет Фев 22, 2008 10:27 am
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Добре си уточнил, че става въпрос за мъж. Голям майтап Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Пет Фев 22, 2008 11:23 am
Профил
UNREAD_POST 
Airis написа:
Добре си уточнил, че става въпрос за мъж. Голям майтап Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Брех, сигурен бях, че ще го подчертаеш. :thorste_flifi2a:

Пет Фев 22, 2008 11:34 am
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
sok1 написа:
Airis написа:

Брех, сигурен бях, че ще го подчертаеш. :thorste_flifi2a:

Ади на бас, че ако се касаеше за руса мадама, досега щеше да има поне 50подигравателни поста със съдържание подобно на: Ти зелен кон виждал ли си? Не. Ми няма и жена шофьор да видиш :)

Този мъж може да е претърпял операция за смяна на пола, де да знайш каква му е историята Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Пет Фев 22, 2008 11:45 am
Профил
UNREAD_POST 
Airis написа:
Ади на бас, че ако се касаеше за руса мадама, досега щеше да има поне 50подигравателни поста със съдържание подобно на: Ти зелен кон виждал ли си? Не. Ми няма и жена шофьор да видиш :)

Този мъж може да е претърпял операция за смяна на пола, де да знайш каква му е историята Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

При това недоказуемо твърдение, целящо да замаже, до известна степен, белезите от твоите зъбки, се хващам на бас с двете ръце. На какво предлагаш?

Пет Фев 22, 2008 12:23 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
sok1 написа:
Airis написа:

При това недоказуемо твърдение, целящо да замаже, до известна степен, белезите от твоите зъбки, се хващам на бас с двете ръце. На какво предлагаш?

За операцията ли си говорим :D

Пет Фев 22, 2008 1:59 pm
Профил
UNREAD_POST 
Airis написа:
За операцията ли си говорим :D

Отклоняваш темата, а? То че я изместихме (оспамихме) вече ясно, ама... ;-)

Пет Фев 22, 2008 7:18 pm
UNREAD_POST 
Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 По този повод да ми се посмеете и на мен. В неделя вечерта си викам дай кочената да стане пак кола. Отиваме на ОМВ, мих каквото мих отвън, едноименния Fеrrari ми изтупа стелките и тръгваме.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Бре тоя пуст педал на газта като е твърд и тая кола като не иска да тръгне Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 викам ето наводних й нещо и утре мото пфое ще ми свалят някоя кожичка... а то било стелчицата .....Изображение Изображение Изображение добре че беше Fеrrari Изображение

Пет Фев 22, 2008 7:39 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 10 мнения ]