Автор |
Съобщение |
CHILIEV
|
 Ще има ли подарък за половинката ви ?
Споделете колеги и колежки, ще подарите ли аджеба подарък на
вашата половинка и ако ДА - какъв , дали това е само ден като всички останали или
е голям празник за двама влюбени...
|
Чет Фев 14, 2008 11:10 am |
|
 |
m1t3t0
|
Офф от мен се очаква пръстен вечеря и цветя няма такъв отговор 
|
Чет Фев 14, 2008 11:14 am |
|
 |
CHILIEV
|
аз съм заложил на романтична вечеря с много свещи и вино ...
според мен това не е празник при който е удачно подаряването на подаръци...
разбира се едно цвете винаги е било полу-задължително за какъвто и било празник 
|
Чет Фев 14, 2008 11:17 am |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Аз моя подарък няма да го връча днес защото е нещо специално и трябва да се почака. От друга страна аз получих тази страхотна тениска.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Чет Фев 14, 2008 11:19 am |
|
 |
CHILIEV
|
m1t3t0 написа: Офф от мен се очаква пръстен вечеря и цветя няма такъв отговор 
да очакваме ли нещо или така ми се е сторило само
ако това ще ти помогне можем да организираме серенада пред дома на избранницата
представяш ли си 40 фиатки надули клаксоните  отиваме да крадеме момата 
|
Чет Фев 14, 2008 11:20 am |
|
 |
m1t3t0
|
Еееее Митаче как се грижат за теб човек да ти завиди 
|
Чет Фев 14, 2008 11:21 am |
|
 |
m1t3t0
|
CHILIEV написа: m1t3t0 написа: Офф от мен се очаква пръстен вечеря и цветя няма такъв отговор  да очакваме ли нещо или така ми се е сторило само ако това ще ти помогне можем да организираме серенада пред дома на избранницата представяш ли си 40 фиатки надули клаксоните  отиваме да крадеме момата 
Ахахахаахахахахаахахахахах  това е добра идея, но пръстена не е за това за което си мислиш малко съм млад да се заробвам  по нататък, но идеята остава тамън като дойде времето ще сме станали към 100 ФИАТКИ така че...
|
Чет Фев 14, 2008 11:22 am |
|
 |
CHILIEV
|
Ferrari написа: Аз моя подарък няма да го връча днес защото е нещо специално и трябва да се почака. От друга страна аз получих тази страхотна тениска.
 супер е ... а изглежда и ти си замислил нещо ... очакваме да го споделиш с нас когато се реализира ... 
|
Чет Фев 14, 2008 11:24 am |
|
 |
Tuzarka
|
А да не би тогава пръстена да е от онези вибриращите на Durex 
|
Чет Фев 14, 2008 11:25 am |
|
 |
ФЕРАРИСТ
Кара кола
Регистриран на: Съб Ное 06, 2004 4:40 pm Мнения: 290 Местоположение: Стара Загора, София
|
Ferrari написа: Аз моя подарък няма да го връча днес защото е нещо специално и трябва да се почака. От друга страна аз получих тази страхотна тениска.
Както се казваше - Що не ръкопляскате на човека с вкус бре.....
|
Чет Фев 14, 2008 11:30 am |
|
 |
m1t3t0
|
Tuzarka написа: А да не би тогава пръстена да е от онези вибриращите на Durex 
Е ти ако не кажеш нещо перверзно няма да си ти 
|
Чет Фев 14, 2008 11:35 am |
|
 |
Tuzarka
|
m1t3t0 написа: Tuzarka написа: А да не би тогава пръстена да е от онези вибриращите на Durex  Е ти ако не кажеш нещо перверзно няма да си ти 
Ако това е перверзия......къде по-изратени неща има 
|
Чет Фев 14, 2008 11:40 am |
|
 |
CHILIEV
|
m1t3t0 написа: Е ти ако не кажеш нещо перверзно няма да си ти 
 целата перверзия у нея събрана .. ние тука за любов си говорим пък то на къде се обърнаха нещата

|
Чет Фев 14, 2008 11:41 am |
|
 |
m1t3t0
|
Абе мани  то в Тузарката всичко е перверзия направо човек около нея няма за какво друго да си мисли. Ако дойде на някоя от срещите ще стане много весело 
|
Чет Фев 14, 2008 11:44 am |
|
 |
Tuzarka
|
CHILIEV написа: m1t3t0 написа: Е ти ако не кажеш нещо перверзно няма да си ти   целата перверзия у нея събрана .. ние тука за любов си говорим пък то на къде се обърнаха нещата 
Аз съм самата перверзия..изгорете ме на клада  То любовта и онуй другото вървят ръка за ръка.Едва ли днес ще се заложи само на романтиката...първо романтиката, после да си дойдем на думата...пък ако си дойдем поне 2 пъти на думата-какъв по-хубав подарък 
|
Чет Фев 14, 2008 11:45 am |
|
|