|
|
Дата и час: Сря Юли 16, 2025 7:26 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Е таз джаджа от къде и за колко...?
Автор |
Съобщение |
Zozo
Кара кола
|
 Е таз джаджа от къде и за колко...?
Дайте малко инфо за траснитерчето, от къде може да се намери и на какви цени и най вече само с Flash Memory card работи ли или му трябва MP3 плеър. От това което аз намерих в нета, по скоро не може да изчете само музиката която му е качена на флашка а му трябва плеър, но не съм особено сигурателен за това питам.
А не съм сигурен че е за тука темата, някой от мондераторите ;) да я зацепи кадето и е мястото 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Сря Фев 20, 2008 10:46 pm |
|
 |
Paparac
|
Баш за тук си е темата, само дето идея нямам откъде да намериш това нещо, а и в момента съм се забил в Милан-Арсенал. След това ще се разровя малко. 
|
Сря Фев 20, 2008 10:56 pm |
|
 |
htp_vesko
Кара Симсонка
Регистриран на: Нед Авг 26, 2007 2:17 pm Мнения: 53 Местоположение: София Обеля 2
|
Мисля, че ще мога да ти намеря, само трябва да видя дали предлагаме още. Иначе работи с флашчета, а мисля че може би може да се включат и други неща... Май имаше 3.5мм жак, обаче не мога да си спомня дали беше вход или изход... Утре като отида на работа ще погледна 
|
Сря Фев 20, 2008 11:01 pm |
|
 |
Zozo
Кара кола
|
Paparac написа: Баш за тук си е темата, само дето идея нямам откъде да намериш това нещо, а и в момента съм се забил в Милан-Арсенал. След това ще се разровя малко. 
А за Арсенал или за Милан ;) ?
|
Сря Фев 20, 2008 11:11 pm |
|
 |
Zozo
Кара кола
|
htp_vesko написа: Мисля, че ще мога да ти намеря, само трябва да видя дали предлагаме още. Иначе работи с флашчета, а мисля че може би може да се включат и други неща... Май имаше 3.5мм жак, обаче не мога да си спомня дали беше вход или изход... Утре като отида на работа ще погледна 
Благодаря преварително 
|
Сря Фев 20, 2008 11:12 pm |
|
 |
Paparac
|
Zozo написа: Paparac написа: Баш за тук си е темата, само дето идея нямам откъде да намериш това нещо, а и в момента съм се забил в Милан-Арсенал. След това ще се разровя малко.  А за Арсенал или за Милан ;) ?
За Милан, иска ли питане 
|
Сря Фев 20, 2008 11:16 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Paparac написа: За Милан, иска ли питане 
Бре! Най после се погодихме 
|
Сря Фев 20, 2008 11:17 pm |
|
 |
Zozo
Кара кола
|
LEVSKI написа: Paparac написа: За Милан, иска ли питане  Бре! Най после се погодихме 
Аз пак съм наопаки LEVSKI  , не е нарочно разбира се, ма е странно хихихикс.
|
Сря Фев 20, 2008 11:50 pm |
|
 |
Paparac
|
Zozo написа: LEVSKI написа: Paparac написа: За Милан, иска ли питане  Бре! Най после се погодихме  Аз пак съм наопаки LEVSKI  , не е нарочно разбира се, ма е странно хихихикс.
Aма важното е, че не ни бихте 
|
Чет Фев 21, 2008 1:25 am |
|
 |
ntgeorgiev
Кара Фиатче 126
|
 Re: Е таз джаджа от къде и за колко...?
Zozo написа: Дайте малко инфо за траснитерчето, от къде може да се намери и на какви цени и най вече само с Flash Memory card работи ли или му трябва MP3 плеър. От това което аз намерих в нета, по скоро не може да изчете само музиката която му е качена на флашка а му трябва плеър, но не съм особено сигурателен за това питам. А не съм сигурен че е за тука темата, някой от мондераторите ;) да я зацепи кадето и е мястото 
Техномаркет - цена между 35 и 45 лева, в зависимост дали ще е с дисплей, дали ще е с дистанционно и т.н. Освен там вече и в повечето магазини за компютри - Jar Computer, Most Computer. Аз доколкото съм запознат самос FLASH-ка работи, не му трябва плейър. Тази "джаджа" е плейър, като му сложиш FLASH-ка "джаджата" ще си чете от нея и на някаква, зададена от теб честота ще излъчва това което прочита. Устройството е много добро, качеството на звука е отлично, няма някакви прекъсвания.
_________________ FIAT BRAVO 1.4 12V, 1997 г.
|
Чет Фев 21, 2008 12:05 pm |
|
 |
Made1nFIAT
Кара кола
Регистриран на: Нед Окт 28, 2007 11:21 pm Мнения: 313 Местоположение: София 15 Младост
|
това е много удобно, ама ме дразни, че запалката не работи ако не е на контакт колата, а точно тогава ми трябва тази музика 
_________________ Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат тебе!
1.6 16V 103HP Made In FIAT
|
Чет Фев 21, 2008 2:38 pm |
|
 |
bmahob
Фиат идол
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 10:29 am Мнения: 1261 Местоположение: Благоевград/Симитли
|
Така аз имам такова , чудо вътре си има МР3 плейър , а на него 1гб памет
_________________ И пиши на кирилица, че е много дразнеща шльокавицата!
Punto 1.2 75 ELX `97 MPI/ГОЛЕМА БРИЧКА И ТАРАТАЙКА /-никога не подушила бензин
|
Чет Фев 21, 2008 3:59 pm |
|
 |
ntgeorgiev
Кара Фиатче 126
|
Made1nFIAT написа: това е много удобно, ама ме дразни, че запалката не работи ако не е на контакт колата, а точно тогава ми трябва тази музика 
От всичко наистина мисл, че най-неудобното е това
Иначе си върши чудесна работа.
_________________ FIAT BRAVO 1.4 12V, 1997 г.
|
Чет Фев 21, 2008 4:44 pm |
|
 |
HOLY_MARTYR
Кара велосипед
Регистриран на: Сря Яну 09, 2008 12:01 pm Мнения: 23 Местоположение: Пловдив Област
|
|
Чет Фев 21, 2008 8:59 pm |
|
 |
htp_vesko
Кара Симсонка
Регистриран на: Нед Авг 26, 2007 2:17 pm Мнения: 53 Местоположение: София Обеля 2
|
Мисля че още ги предлагаме. Ето ти линк да ги погледнеш, има с и без дистанционно. Цената я пише там и евентуално мога да ти взема в рамките на един ден.
http://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=1707
http://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=529451

|
Чет Фев 21, 2008 9:16 pm |
|
|