|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 2:39 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
FuelMAX -20% разход на гориво - няма такова животно
Автор |
Съобщение |
Manoff
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Мар 28, 2006 1:19 pm Мнения: 157 Местоположение: DownTown
|
 FuelMAX -20% разход на гориво - няма такова животно
Някой знае ли нещо по въпроса ?
http://superfuelmax.hit.bg/
Последна промяна Manoff на Чет Фев 07, 2008 8:38 pm, променена общо 1 път
|
Чет Фев 07, 2008 7:43 pm |
|
 |
Paparac
|
Пълни шменти капели, мен ако питаш. Наскоро имаше подобна тема - ЕТО Я
|
Чет Фев 07, 2008 8:10 pm |
|
 |
georgian
Кара кола
Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 10:49 pm Мнения: 340 Местоположение: Горна Оряховица
|
Даже въпросната страница е пълна с правописни грешки-е няма да успее да ми го продаде това нещо някой, който не може да пише, а и 77 лв. - да бе, това са си 37.5 литра чист бензинец А-95Н, предпочитам да си го изгоря с кеф, а не да ги давам на някой си, който пари за хостинг даже няма! 
Чет Фев 07, 2008 8:25 pm |
|
 |
Manoff
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Мар 28, 2006 1:19 pm Мнения: 157 Местоположение: DownTown
|
Ясно , мисля да пeрна това тук и да приключим с темата като се доверим на АутоБилд

Чет Фев 07, 2008 8:35 pm |
|
 |
Paparac
|
Manoff написа: Ясно , мисля да пeрна това тук и да приключим с темата като се доверим на АутоБилд 
Тази снимка я имаше и в темата, която ти показах малко по-нагоре. Разрових се по въпроса и да ти кажа останах скептично настроен. Все пак АутоБилд може и да напише нещо подобно срещу добри пари. 
|
Чет Фев 07, 2008 8:41 pm |
|
 |
pi4_s_bravo
|
Ама иначе като прочетеш всичко изглежда много правдоподобно нали  и как само блазни идеята за 30% намаление на разхода на гориво.Хем знаеш,че не е вярно хем си мислиш "абе а ако вярно работи" То с това моята би трябвало да почне да крие шапките на JTD-тата като ми даде среден разход 5/100  както пишеше в теста на АвтоБилд за друга "чудодейна" джаджа "Да ти се смее и кенгуруто"
|
Пет Фев 08, 2008 11:24 pm |
|
 |
Arnold
|
pi4_s_bravo написа: Ама иначе като прочетеш всичко изглежда много правдоподобно нали  то"
Изглежда, ама само на пръв поглед да ти кажа според мен 
|
Сря Фев 13, 2008 9:56 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|