|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 2:41 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
KARTaL
Кара детска количка
Регистриран на: Съб Яну 26, 2008 3:21 pm Мнения: 8 Местоположение: Благоевград
|
 Избор на кола
От няколко месеца се чуда каква кола да си взема  защото като ходиш по автокъщите всекои като се лепнеш за некоя кола ти вика това е наи доброто после като отидеш на друга пак ти вика че е добра  Много харесвам Фиат Мареа(комби), Фиат Брава и Опел Астра(комби)..бихте ли м идали един супер съвет каква кола да е  ще имам нужда от него
Искам колата да е с климатик и Аирбег и другите си екстир..кажета какво мислите ..според вас коя е по хубава
Благодаря предварител и се извинявам ако съ мсбъркал раздела
|
Нед Яну 27, 2008 10:48 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
 Re: Избор на кола
KARTaL написа: От няколко месеца се чуда каква кола да си взема  защото като ходиш по автокъщите всекои като се лепнеш за некоя кола ти вика това е наи доброто после като отидеш на друга пак ти вика че е добра  Много харесвам Фиат Мареа(комби), Фиат Брава и Опел Астра(комби)..бихте ли м идали един супер съвет каква кола да е  ще имам нужда от него Искам колата да е с климатик и Аирбег и другите си екстир..кажета какво мислите ..според вас коя е по хубава Благодаря предварител и се извинявам ако съ мсбъркал раздела
Ами сложи един до друг Фиат Марея или Брава и Астра и сам ще си отговориш на въпроса!
По отношение на екстри, комфорт, динамика и най-вече антикорозионно покритие Фиат е с няколко гърди напред!
При Опел, трябва първо да се преборят с ръждата и едва тогава може да се прави някакво сравнение!
Естественно, ако поставиш въпроса във форума на Опел, друго ще чуеш, но когато фактите говорят и боговете мълчат! :-)
_________________ FIAT-SPORT
|
Нед Яну 27, 2008 11:04 pm |
|
 |
KARTaL
Кара детска количка
|
hit-ko написа: KARTaL написа: От няколко месеца се чуда каква кола да си взема  защото като ходиш по автокъщите всекои като се лепнеш за некоя кола ти вика това е наи доброто после като отидеш на друга пак ти вика че е добра  Много харесвам Фиат Мареа(комби), Фиат Брава и Опел Астра(комби)..бихте ли м идали един супер съвет каква кола да е  ще имам нужда от него Искам колата да е с климатик и Аирбег и другите си екстир..кажета какво мислите ..според вас коя е по хубава Благодаря предварител и се извинявам ако съ мсбъркал раздела Ами сложи един до друг Фиат Марея или Брава и Астра и сам ще си отговориш на въпроса! По отношение на екстри, комфорт, динамика и най-вече антикорозионно покритие Фиат е с няколко гърди напред! При Опел, трябва първо да се преборят с ръждата и едва тогава може да се прави някакво сравнение! Естественно, ако поставиш въпроса във форума на Опел, друго ще чуеш, но когато фактите говорят и боговете мълчат! :-) прав си ..италянските коли са напреде..но не разбирам защо не държат цената :( Ако сложа 3-те коли една до друга избора на кола ще стане по труден  благодая за твоя коментар
|
Нед Яну 27, 2008 11:16 pm |
|
 |
sok1
|
KARTaL написа: ..но не разбирам защо не държат цената :...
Заради остарелите и невярни разбирания на хората, повечето от които не са и сядали в във Фиат. МЕн това обаче ме устройва - карам си ефтина кола със всички екстри. 
|
Нед Яну 27, 2008 11:34 pm |
|
 |
Atanas1
Кара Симсонка
|
...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна Atanas1 на Пет Фев 15, 2008 1:00 am, променена общо 1 път
|
Пон Яну 28, 2008 12:29 am |
|
 |
KARTaL
Кара детска количка
|
на тебе с тоя двигател колко коня ..иначе фиатите повече ме кефат
|
Нед Фев 03, 2008 11:33 am |
|
 |
Atanas1
Кара Симсонка
|
...
Последна промяна Atanas1 на Пет Фев 15, 2008 1:02 am, променена общо 1 път
|
Нед Фев 03, 2008 11:48 am |
|
 |
Paparac
|
Местя лаф моабета в Общи приказки 
|
Нед Фев 03, 2008 1:19 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
KARTaL написа: прав си ..италянските коли са напреде..но не разбирам защо не държат цената
Има известна заблуда тук. Цена не държат, но цената на обслужването и частите в доста случаи при фиат е по-скъпа, отколкото например при немските коли, конкретно в случая опел астра. За ръждата, да ме прощава Hit-ko, но всички астри от полицейските нататък, са с частично поцинковани купета и почти не ръждясват.
Когато аз купувах кола, един от възможните избори също беше опел астра комби, но се отказах, тъй като астрата е доста по-тесничка от мареата. Мареа комби е най-добрия избор от колите, на които си се спрял.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Нед Фев 03, 2008 1:38 pm |
|
 |
KARTaL
Кара детска количка
|
благодаря ви момчета добри съвети м идадохте  преди малко бях в автокъщата и видях един форд доста запазен не добър пробег (89 000) 97 год с махагон аербеци климатик и др си екстри просто беше без грешка... колкото повече ходиш по авто къщите толкова повече се объркваш :evil: благодаря за съвета 
|
Нед Фев 03, 2008 4:07 pm |
|
 |
karloson
Кара детска количка
Регистриран на: Съб Яну 26, 2008 10:27 pm Мнения: 9 Местоположение: Плевен
|
 :-)
И аз много автокъщи обиколих и на много мнения се наслушах, вследствие на които единствения извод който можех да си направя беше, че каквато и кола да си купя, все ще сбъркам:-) Тая не знам си ква била, оная нам кво си, трета - нещо си... Така че - в края на краищата - вземай тази, която ти грабне сърцето! Защото най-важно е ти да си я харесваш колата, а щом си я харесваш, ще я пазиш и ще се грижиш за нея... А щом се грижиш, колата ще ти служи, ако ще запорожец да е...
Само да вметна, че всички ентусиасти, с които съм говорил, имаха едно общо нещо - бяха единодушни в мнението да не купувам Форд и по-точно Ескорт. Доколко това е вярно, не мога да кажа, а и не искам да те обърквам допълнително. Моето мнение е по-горе - вземи това, което те грабва от пръв поглед! То нали и със жените е така - хукваме след някоя дето ни е взела акъла, пък после и проблеми да ни създава, ние си я обичаме:-) Успех!
_________________ Fiat Marea Weekend 1.9TD100 '98
|
Нед Фев 03, 2008 4:39 pm |
|
 |
georgian
Кара кола
Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 10:49 pm Мнения: 340 Местоположение: Горна Оряховица
|
Не че нещо имам против марката, но FORD=Fail Or Repair Daily. 
Нед Фев 03, 2008 9:42 pm |
|
 |
kluchar
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 31, 2005 12:48 am Мнения: 2021 Местоположение: София 10
|
 кола
Пунтото ми е 95 ама и то е поцинковано или нещо подобно и не ръждясва а консумативите и ремонтите са им евтини
за почти 2 години съм минал 50000 хилади км и никаде не ме е оставило на път сменял съм само по окачването неща
е а и зависи на каква кола ще ПОПАДНЕШ ако е вече здухана няма значение марка
провери и в друти форуми /не италянски коли/ да видиш че и там има дори повече писано за ремонти
дори съм теглил и давал ток на Пежо Рено Ауди и различни подобни
за подръжката сам провери за цени в магазините на отделни детайли на различни марки
_________________ За PUNTO http://ftp.fiat-club.org.ua/ и FIAT http://fiat.comnet.bg/ Купе http://www.polak.ch/coupemanual/ http://ftp.fiat-club.org.ua/Manuals/ http://instrukcje.fiat.pl/index.php/listing/fiat
|
Пон Фев 04, 2008 1:35 am |
|
 |
KARTaL
Кара детска количка
|
|
Вто Фев 05, 2008 5:16 pm |
|
 |
Airis
Фиат маниак
Регистриран на: Нед Авг 26, 2007 8:42 pm Мнения: 607 Местоположение: София
|
Швейцария е най-добрият избор за автомобил, следва Германия и след това Австрия. Цените на колите също се подреждат така, но в низходящ ред. Рядко се намира кола на малко километри или с екстрата климатик, която е задължителна за Италианките. В страните които съм изброила колите по принцип се поддържат сервизно и са в добро техническо състояние, редки са удари и пребоядисвани брони, но това важи ако си я вземеш директно от човек там. Успех и дано намериш твоята кола 
|
Вто Фев 05, 2008 9:14 pm |
|
|