|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 2:38 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Опасен тип броди из форумите
Автор |
Съобщение |
Paparac
|
 Опасен тип броди из форумите
Още се смея натова, дето го чета в едни форуми. Луда работа
Цитирам модератор от форумите на опел beos, прочетете написаното от него и после отворете линка.
Преди това се дръжте, че много смях ще падне:
"Един цар на измамата, който беше хванат да лъже във форумът ни, искаме да предупредим всички колеги, модератори и администратори на авто форуми за този тип! IP адресът му е 213.167.19.51. Беше се регистрирал в Опел форумът ни с 6 акаунта и симулираше поведение на голям бос, занимаваш се с разнороден бизнес и най-вече на коли от Германия! Постоянно демонстрираше, че си е взел нови коли и ги сменяше през седмица .. Жалко, че колега пребърза и изтри темите му, но не са малко :icon_censored:
Та за да няма опарени, оглеждайте се за него .. ето и темата в която го изловихме!
http://www.opelclub-bg.com/forum/index. ... opic=37765"
|
Чет Яну 17, 2008 12:17 am |
|
 |
LEVSKI
|
Колеги внимавайте за юзър Bravo_uzunov тогава може да стане страшно във форума :mrgreen:
|
Чет Яну 17, 2008 12:32 am |
|
 |
Paparac
|
Абе аз проверих уж, нямаме регистриран такъв потребител.
Но може да изскочи от някой ъгъл и да обяви, че току що си е купил някое Ферари на 4 г. "само" за 200 000 лв. 
|
Чет Яну 17, 2008 12:37 am |
|
 |
LEVSKI
|
Е може би все още се разделя с ламборджинито  , предполагам е голяма мъка, но пък после и жена му има да му се смее на радоста... Важното е че ще ни пожелае на всички да изпитаме това удоволствие.
Хайде колега, чакаме те! 
|
Чет Яну 17, 2008 12:44 am |
|
 |
m1t3t0
|
Ееее днес с моя приятел Троянеца се разделихме с колите си. Ревахме цял ден, та затова сега влизам да напиша какво стана. От небето падна звезда. Хванахме я и тя вика ще ви изпълня едно желание. Троянеца като по луд си поиска Форд, но батко ти Митко си поиска да стане най-богатия човек на света. Преди 2 часа си поръчах 2 Майбаха; 2 Бентлита; 2 мазератиа; 2 ферарита; 2 ламбота и 2 СЛР-а. Всичко по 2 че да има и за жената (Димитрина)! Тя много ми се смя, но аз забих 2 шамара да се усети, че АЗ съм мъжа с парите!!! Децата 18 на брой и те се смяха, но на тях и подарих по един бейби спийдстер и сега са много доволни!!!
|
Чет Яну 17, 2008 2:43 am |
|
 |
Trojaneca
|
Цитат: Троянеца като по луд си поиска Форд Yellow_Flash_Colorz_PDT_23
Не какъв да е форд...а Форд Мустанг Кобра SVT...и все пак, невъзможно е да съм поискал само това  Може би към поръчката е имало и Kenne Bell суперчарджър, Borla Sport изпускателна система, MTX говорители + Clarion CD/DVD Player + 6 inch дисплей, едрогърда блондинка със небесносини очи, 4 етажна къщурка с РЗП 650м2, отделна къща за прислугата(само жени от 25 до 30 годишна възраст, свободни, поне 3 на брой - блондинка, брюнетка и червенокоса)3 декара двор + 15 декара езеро, като към него се включват кей, няколко джета и една моторна лодка за риболов(вътре оборудвана с 3 въдици пълен комплект + мултипликаторна макара)...Автосалон, пълен с най-новите модели на Алфа и Фиат и разбира се, многогодишен абонамент за списание Топ Гиър 
|
Чет Яну 17, 2008 5:05 am |
|
 |
m1t3t0
|
Я гледай ти  . Аз си мислех че си се задоволил само с Форда. Ами айде чакаме да направиш едно парти в новата къща. Да ни докараш обаче по една едрогърда мадама. Ааа и аз да кажа само искам блондинка. 
|
Чет Яну 17, 2008 5:41 am |
|
 |
Rokambol
|
Леле, леле...оглеждайте се за юзер ferrari_uzunov 
|
Чет Яну 17, 2008 8:47 am |
|
 |
pi4_s_bravo
|
това момче си е за у психиатрия.толкова болни хора незнам дали има... :roll:
|
Чет Яну 17, 2008 10:12 am |
|
 |
Airis
Фиат маниак
Регистриран на: Нед Авг 26, 2007 8:42 pm Мнения: 607 Местоположение: София
|
Младежа сам си е спретнал по-голям сериал от нашият, нека се възхитим дружно на богатата му фантазия. Свят широк - хора всякакви 
|
Чет Яну 17, 2008 11:20 am |
|
 |
CHILIEV
|
Airis написа: Младежа сам си е спретнал по-голям сериал от нашият, нека се възхитим дружно на богатата му фантазия. Свят широк - хора всякакви 
наистина е така .. изчетах цялата тема .. направо е лудница ...
това с капарирането наистина е опасна работа, само незнам кой ще се върже да капарира кола на непознат ... 
|
Чет Яну 17, 2008 11:39 am |
|
 |
Airis
Фиат маниак
Регистриран на: Нед Авг 26, 2007 8:42 pm Мнения: 607 Местоположение: София
|
CHILIEV написа: Airis написа: Младежа сам си е спретнал по-голям сериал от нашият, нека се възхитим дружно на богатата му фантазия. Свят широк - хора всякакви  наистина е така .. изчетах цялата тема .. направо е лудница ... това с капарирането наистина е опасна работа, само незнам кой ще се върже да капарира кола на непознат ... 
Именно поради тази причина модераторите на клуба са разпратили предупреждение че този тип е опасен. Относно капарирането, не само че се връзват, плащат пари и дотам, има схеми по които все още мамят с обяви за евтини коли Германия, Австрия, Англия, Холандия ....., сигурно и Италия я има - не мога да кажа.
|
Чет Яну 17, 2008 12:16 pm |
|
 |
fiat_bravo_16v
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Авг 09, 2007 11:23 am Мнения: 76 Местоположение: София 11 Красна Поляна
|
узунов маФия - вие да видите.
предлагам всички да внимаваме за господин НАРКОМАН.
_________________ FIAT BRAVO 97' 1.6 16V
|
Чет Яну 17, 2008 4:32 pm |
|
 |
Paparac
|
Тръгнало ни е на кретени, видя ли го този от viewtopic.php?t=19974 тази тема 
|
Чет Яну 17, 2008 4:38 pm |
|
 |
m1t3t0
|
Е тоя цепи мрака. Няма такъв. Според мен (не го знам къде живее) но където и да е го млатят яката  . Затова е заприличал на умствено изостанал 
|
Чет Яну 17, 2008 4:54 pm |
|
|