|
|
Дата и час: Чет Юли 17, 2025 4:27 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Овапцахме я работата, Пламен Марков пое националния отбор
Автор |
Съобщение |
Arnold
|
 Овапцахме я работата, Пламен Марков пое националния отбор
Стана това, дето ме беше страх, че ще стане. Пламен Марков ще тренира националите. Лично аз съм страхотен песимист.
Вие какво мислите?
Ето от дарик радио в сайта им:
Пламен Марков пое за втори път националния отбор на България. Точно в 15 часа на официална пресконференция президентът на БФС Борислав Михайлов обяви името на специалиста като новият старши треньор на „трикольорите” ни.
Самият Пламен Марков обяви за свой помощник Петър Александров, а срокът на договора му е за две години, плюс опция за продължаване.
Още в самото начало на брифинга Боби Михайлов разкри, че е направил всичко възможно, за да избере треньор, който да направи програмата на отбора: „След много преговори с българи и чужденци избрахме Пламен Марков.”
За последно Марков работи в мароканския тим Уидад Казабланка, откъдето бе освободен в началото на месец декември. Преди това специалистът води ЦСКА, като той все още има финансови претенции към „червените”.
|
Пет Яну 11, 2008 11:42 pm |
|
 |
sok1
|
Ами мисля, че Пламен Марков класира националния отбор на последното европеско, на което сме участвали. Не че е голяма работа като треньор, но не виждам българска алтернатива.
|
Пет Яну 11, 2008 11:46 pm |
|
 |
Paparac
|
Аз пък го харесвам Марков. Макар че за парите, дето ще му ги носят с чували, можеха и някой чужденец да наемат.
Сещам се по едно време като се прокраднаха слухове за Жозе Моуриньо. Е тогава щяхме да си имаме треньор с главно "Т", ама то си беше ясно, че Моуриньо е в сферата на мечтите. 
|
Пет Яну 11, 2008 11:53 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Колега sok1 а израза "Нулгерия" разпространил се в западния печат, по вереме на въпросното европейко първенство? Бяхме в лесна група с лесни отбори по време на квалификациите. След него всички треньори бяха същата трагедия. Аз също съм изключителен песимист по отношение на Пламен Марков(дай боже да греша), но за мен това не е треньор, ако прочета постове в негова защита, ще дам примери на онова европейско за играч, който игра в два мача по едно полувреме, на първия му казаха името защото си изкара картон, на втория нито веднъж. Това най вероятно е стъпка под нулата, в момента сме на дъното.
|
Пет Яну 11, 2008 11:55 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Paparac написа: Аз пък го харесвам Марков...
Другарю началник, какво имате да му харесвате на треньор, които не са го харесали и съответно освободили от великия и именит клуб "мароканския тим Уидад Казабланка" ?
Последна промяна LEVSKI на Пет Яну 11, 2008 11:59 pm, променена общо 1 път
|
Пет Яну 11, 2008 11:59 pm |
|
 |
Ronaldinho
|
Vsichko sytvoreno ot Borislav Mihailov and company si e bambashka rabota i e pylna tragiukomediq.
A i s tiq levaci w nacionalniq ne wijdam kakwo moje da se postigne. Izkluchvam Berbatov i Martin Petrov.
Колега не забравяй че тук пишем на кирилица LEVSKI
|
Пет Яну 11, 2008 11:59 pm |
|
 |
sok1
|
LEVSKI написа: Колега sok1 а израза "Нулгерия" разпространил се в западния печат, по вереме на въпросното европейко първенство? Бяхме в лесна група с лесни отбори по време на квалификациите. След него всички треньори бяха същата трагедия. Аз също съм изключителен песимист по отношение на Пламен Марков(дай боже да греша), но за мен това не е треньор, ако прочета постове в негова защита, ще дам примери на онова европейско за играч, който игра в два мача по едно полувреме, на първия му казаха името защото си изкара картон, на втория нито веднъж. Това най вероятно е стъпка под нулата, в момента сме на дъното.
Колега LEVSKI, най-лесно (м/у другото типична българска черта за съжаление) е да се мрънка, да се недоволства, да се оплюва и да се доказва как няма да стане работата. Не съм казал, че Марков е the best, а че няма алтернатива в момента. Може и да е имало по-добри (чужди) варианти, но по една или друга причина не са се осъществили. Странно защо някои треньори предпочетоха да си продължат договорите с съседни нам нац. отбори за по-малко заплащане, отколкото да дойдат в България. :roll:
|
Съб Яну 12, 2008 12:04 am |
|
 |
sok1
|
LEVSKI написа: ... какво имате да му харесвате на треньор, които не са го харесали и съответно освободили от великия и именит клуб "мароканския тим Уидад Казабланка" ?
Да ти изброявам ли колко велики треньори са били освободени от клубовете си. Така че доводът ти за нехаресване е несериозен.
|
Съб Яну 12, 2008 12:06 am |
|
 |
LEVSKI
|
Абе я стига, нима заравяш изразите си от сорта на "Не е луд този който яде, а този който му дава зелника"(твое съчинение си е, затова незнам дали съм те цитирал правилно)? Веднъж издънил се, няма място повече. Чичо Митко, както стана модерно да го наричаме, е дадл много повече на футбола ни. Пламен Марков ни е докарал повече срам, от колкото гордост...
п.п Казаното по горе е лично мнение.
|
Съб Яну 12, 2008 12:08 am |
|
 |
LEVSKI
|
sok1 написа: LEVSKI написа: ... какво имате да му харесвате на треньор, които не са го харесали и съответно освободили от великия и именит клуб "мароканския тим Уидад Казабланка" ? Да ти изброявам ли колко велики треньори са били освободени от клубовете си. Така че доводът ти за нехаресване е несериозен.
А преди да прочетеш поста на колегата Арнолд, беше ли чул за въпросния клуб?  А дори дали е клуб, или махленско сдружение..? В тази футболна нация Мароко...
|
Съб Яну 12, 2008 12:10 am |
|
 |
Ronaldinho
|
Извинявам се за латиницата,ама тая кредора е виновна,на клавиатурата си бях на кирилица,ама излезе на латиница.Нещо с нея се обърках.Ще внимавам занапред.
С избора на Пламен Марков за пореден път се убеждавам в бутафорията на българския футбол и най-вече тази в БФС.
Още веднъж се извинявам за латиницата!
|
Съб Яну 12, 2008 12:12 am |
|
 |
sok1
|
LEVSKI написа: А дори дали е клуб, или махленско сдружение..? В тази футболна нация Мароко...
Най-вероятно този световно неизвестен клуб ако хване някой от нашите "елитни" клубове ще го направи смешен. Що се отнася за Мароко, футболът там никак не е за подценяване.
|
Съб Яну 12, 2008 12:13 am |
|
 |
Paparac
|
LEVSKI написа: Другарю началник, какво имате да му харесвате на треньор, които не са го харесали и съответно освободили от великия и именит клуб "мароканския тим Уидад Казабланка" ?
Кой е казал, че го харесвам като треньор? Харесва ми, че все успява да се намърда някъде и да цица мощно по 30 хилядарки месечно. Човекът е пробивен явно. А и от поста ми се разбира, че той не е от треньорите с главно "Т".
Иначе така погледнато, имаш известно право, но според мен не са го "освободили", а сам си е тръгнал. Да не мислиш, че решението на БФС и онзи коч Михайлов е взето вчера ли? Още миналият месец според мен са го решили и той се е споразумял да си тръгне. Все пак отборче като това безизвестно мароканско тимче е лесно да бъде притиснато и да не го глобят треньора, че си нарушава договора. Може и БФС-то да е бутнало някой замаскиран лев под масата, та да се води, че го "освобождават".
|
Съб Яну 12, 2008 12:19 am |
|
 |
LEVSKI
|
С поста си, по големия началник, е отговорил на другия началник, за което му благодаря, ще си спестя малко писане. Найстина се притеснявах точно от този вариант, но явно БФС искат да минат без пари, и за пореден път да замажат очите на хората. Пак ще берем срам, пак ще си псуваме, и пак ще превключваме каналите. Пак ви казвам, че личното ми мнение е че тоя изобщо, ама изобщо не става за треньор!
|
Съб Яну 12, 2008 12:25 am |
|
 |
Arnold
|
sok1 написа: Ами мисля, че Пламен Марков класира националния отбор на последното европеско, на което сме участвали. Не че е голяма работа като треньор, но не виждам българска алтернатива.
Тоя маймун знаеш ли къде ще ни класира? Никъде. Първо не го виждам да е повече от година треньор, та поне за Световното през 2010 нещо да си мислим. Поредната грешка на футболния съюз е неговото назначение, те прекрасно го знаят. А и съм съгласен с колегата Ronaldinho, че тия са абсолютни леваци по принцип в националния, делят се налагери, къркат като разпрани и се чудят само каква кола да си купят щото и в клубните им отбори плащат богато. И аз изключвам Бербатов и Мартин Петров, макар че от двамата само Мартин Петров играе както трябва и в клубния си отбор, и в националния. Бербатов много много го няма да се проявява като в Тотнъм. Ама ще видим какво ще покаже съдбата. 
|
Съб Яну 12, 2008 12:29 am |
|
|