Автор |
Съобщение |
Gembal
Кара балканче
Регистриран на: Вто Дек 18, 2007 5:34 pm Мнения: 48 Местоположение: България
|
 Здравейте! :)
Здравейте, колеги! От преди малко и аз съм член на форума на Клуб Фиат! От 4 дни съм собственик на Браво 1.6  Преди да го купя прочетох доста работи от тук и това ми помогна! Особено темата в която се обяснява какво трябва да се гледа като се купува колата. Та исках да ви се покажа и похваля. Може ако излезе някакъв проблем да се консултирам с вас тук или направо да се срещна с някой добре запознат с въпросния модел!
|
Вто Дек 18, 2007 10:24 pm |
|
 |
Rokambol
|
Добре дошъл! Честита придобивка и много хиляди безаварийни километри!
|
Вто Дек 18, 2007 10:29 pm |
|
 |
Gembal
Кара балканче
|
Благодаря! Стана малко неочаквано за мен и в началото не можех да оценя случката и да се зарадвам. А и това ще ми е първия контакт с марката Фиат. До сега не съм имал възможноста да си изградя впечатления. А и все още не съм го карал, но започнах да му се радвам от снимки!  При мен дойде за нещо като коледен подарък. И още е в Пловдив защото не съм си ходил да го взема. Но след няколко дни ще го пробвам! 
|
Вто Дек 18, 2007 10:46 pm |
|
 |
Rokambol
|
И да споделиш впечатленията си вече "на живо" 
|
Вто Дек 18, 2007 10:53 pm |
|
 |
Rosko
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Вто Окт 09, 2007 7:21 pm Мнения: 37 Местоположение: Русе
|
Да ти е честит фиат-ковеца, пожелавам от тук нататук само безаварийно!!
Вто Дек 18, 2007 11:09 pm |
|
 |
Paparac
|
Колега GEMBAL, гледам, че си от София, няма да сбъркаш ако идваш и на срещите на форума, обстановката е много задушевна, разгледай тази тема и се убеди сам - http://fiat-bg.com/forum/viewtopic.php? ... c&start=75
Добре дошъл във форума! 
|
Вто Дек 18, 2007 11:22 pm |
|
 |
kostov_1960
Кара балканче
Регистриран на: Нед Ное 18, 2007 10:36 pm Мнения: 40 Местоположение: Полски Тръмбеш
|
Честито,колега!Да се радваш на колата и много безаварийни километри.То така се почва-ненадейно,а остава за цял живот.Още веднъж, честито!
_________________ Пунто 1.1
|
Вто Дек 18, 2007 11:30 pm |
|
 |
Trojaneca
|
Честито и от мен, колега, качи някакви снимчици, да видим новата придобивка! Много безаварийни километри и щастие да ти носи и мини на някоя среща, да го полеем 
|
Сря Дек 19, 2007 12:45 am |
|
 |
sok1
|
Добре дошъл в семейството! 
|
Сря Дек 19, 2007 1:10 am |
|
 |
Gembal
Кара балканче
|
Много приятно посрещане!  Трябва само да разбера къде се събирате на срещите и ше мина да се запознаем!
Ето го звяра:

|
Сря Дек 19, 2007 2:04 am |
|
 |
sok1
|
Изглежда супер. Да си я караша с кеф! Много безаварийни км!
|
Сря Дек 19, 2007 2:09 am |
|
 |
Paparac
|
Колега Gembal, позволих си малко да пооправя линковете към снимките, за да се виждат директно във форума, сега надявам се е по-добре. Колата е красавица!
Срещите се правят в О'Шипка Люлин в София. Ето ти ориентировъчен линк http://fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=17320 , разгледа ли предишния, който ти пратих, за да видиш приятната обстановка по време на форумните сбирки?
|
Сря Дек 19, 2007 2:10 am |
|
 |
Gembal
Кара балканче
|
 тъкмо се чудех как така изведнъж се оправиха и се появиха в поста ми! А то някой ми помогнал!
Разгледах предния линк със снимки от срещите, изглежда приятна компанията! Но най-вероятно ще се запознаем след Нова година. А до тогава ще си пишем тук.
И даже вече имам въпрос. Къде е резервоарчето за спирачната течност. Брат ми не е могъл да го намери а искал да провери какво е нивото.
|
Сря Дек 19, 2007 2:16 am |
|
 |
Paparac
|
Принципно техническите въпроси ги пускай в раздел Консултации, там със сигурност има кой да помага! 
|
Сря Дек 19, 2007 3:17 am |
|
 |
CHILIEV
|
добре дошъл и от мен ... безаварийна и без срещи от "трети" вид  ти пожелавам
колата изглежда много добре 
|
Сря Дек 19, 2007 10:33 am |
|
|