|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 2:37 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Колеги с Пунтовци ... нещо много зачестиха кражбите на Пунти
Автор |
Съобщение |
MaXo
Кара балканче
Регистриран на: Сря Фев 14, 2007 3:57 pm Мнения: 48 Местоположение: София 19 Люлин
|
 Колеги с Пунтовци ... нещо много зачестиха кражбите на Пунти
Най-лошото е, че наркоманчетата пипат и застраховани коли ... при това в Булинс ... ония ден са ми разбили 2те ключалки, но не са успяли да влезнат ... . сигурно са се подплашили нещо.Днес разбирам, че и на един познат му се е случило същото ... явно наркоманчетата са доста неопитни ... лесно се подплашват ... малък % на успешни удари .... па и трудно отключват щом барничкат и по 2те ключалки. Та ... пазете си колите ... желателно е и застраховки да си направите, че поне да вземете някой лев като ви изчезне колата. Скоро давали по телевизията, че зачестявали кражбите на Фиат Пунто ... много се търсели части 2ра ръка ... изкупували ги от наркоманчетата за по 300лв.
Някой друг да е изгорял или да е видял нещо?
|
Сря Дек 05, 2007 3:26 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Колегата Crusible изгоря със задно стъкло и кората ако не се лъжа. Неговата кола също има каско но...
|
Сря Дек 05, 2007 3:30 pm |
|
 |
FiatPunto1.1
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:35 pm Мнения: 409 Местоположение: Перник
|
Тук в Перник нема кой да ми открадне Пунтото  Тук само Голф 2 около 300 коня се крадне хахаха 
_________________ Fiat Punto 1.1 SPI Benzin '96 55 hP
Fiat Speed ----> http://zazz.bg/play:7377411e
|
Сря Дек 05, 2007 6:59 pm |
|
 |
Crusible
Кара кола
Регистриран на: Вто Юни 05, 2007 2:45 pm Мнения: 344 Местоположение: София 19 Люлин
|
LEVSKI написа: Колегата Crusible изгоря със задно стъкло и кората ако не се лъжа. Неговата кола също има каско но...
Мдааа :evil: Само дето на тия лайнари им е трябвала кората на багажника, а не цялата кола. Просто счупиха задното стъкло, геп кората и дим да ги няма. Даже точно тогава имах разни неща в багажника, обаче не са пипали нищо. Абе в денонощния магазин всичко има.
Иначе каското ми покри стъклото, ама кората нанайси...
|
Чет Дек 06, 2007 10:29 am |
|
 |
bmahob
Фиат идол
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 10:29 am Мнения: 1261 Местоположение: Благоевград/Симитли
|
боклуцииииииииииииии смачкани пунтограбителиииииииии! 
_________________ И пиши на кирилица, че е много дразнеща шльокавицата!
Punto 1.2 75 ELX `97 MPI/ГОЛЕМА БРИЧКА И ТАРАТАЙКА /-никога не подушила бензин
|
Чет Дек 06, 2007 11:39 am |
|
 |
sota
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 5:49 pm Мнения: 84 Местоположение: София щат Люлин 5
|
Ти си се разминал само със това ,а на мен ми разбиха колата на подлеза на метрото до Билата в Люлин и ми гепиха и касетофона и колоните и всичките иструменти от багажника,а ключалката как я бяха изкъртили просто нямам думи.Ходих на тенекеджия да ми оправя дупката.А касетофона беше без панел и имам каско в Бул инс.Ебати дрогериите. :evil: :evil:
|
Чет Дек 06, 2007 11:42 am |
|
 |
Crusible
Кара кола
Регистриран на: Вто Юни 05, 2007 2:45 pm Мнения: 344 Местоположение: София 19 Люлин
|
sota написа: Ти си се разминал само със това ,а на мен ми разбиха колата на подлеза на метрото до Билата в Люлин и ми гепиха и касетофона и колоните и всичките иструменти от багажника,а ключалката как я бяха изкъртили просто нямам думи.Ходих на тенекеджия да ми оправя дупката.А касетофона беше без панел и имам каско в Бул инс.Ебати дрогериите. :evil: :evil:
Абе не е за разправяне, при мене не са били наркомани, а баш джамбази дет работят по поръчка. :evil:
|
Чет Дек 06, 2007 1:14 pm |
|
 |
bmahob
Фиат идол
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 10:29 am Мнения: 1261 Местоположение: Благоевград/Симитли
|
малииииииииии човек да си купи пушка и бум от блока
|
Чет Дек 06, 2007 1:15 pm |
|
 |
LEVSKI
|
bmahob написа: малииииииииии човек да си купи пушка и бум от блока
Хахаха, на скоро с колегата sok1 и други колеги де, коментирахме подобна ситуация. Ами ако от към колата отвърнат на огъня? Стефчо разправяше за някакъв който видя че му точат бензин и се развикал от балкона, а джамбазите започнали да го захвърлят от долу да го псуват, и да му викат "Ела бе, ела щом си мъж". Източили си бензина, и по живо по здраво си тръгнали под отчаяните погледи на изумения собственик на колата. Така че...в тази наша държава, вече незнаеш кога и какво ще те сполети.
|
Чет Дек 06, 2007 1:20 pm |
|
 |
bmahob
Фиат идол
|
LEVSKI написа: bmahob написа: малииииииииии човек да си купи пушка и бум от блока Хахаха, на скоро с колегата sok1 и други колеги де, коментирахме подобна ситуация. Ами ако от към колата отвърнат на огъня? Стефчо разправяше за някакъв който видя че му точат бензин и се развикал от балкона, а джамбазите започнали да го захвърлят от долу да го псуват, и да му викат "Ела бе, ела щом си мъж". Източили си бензина, и по живо по здраво си тръгнали под отчаяните погледи на изумения собственик на колата. Така че...в тази наша държава, вече незнаеш кога и какво ще те сполети.
:? за съжаление е така мисля че със 5-ка въздушна пушка може бая да ги заболи 
|
Чет Дек 06, 2007 1:24 pm |
|
 |
Arnold
|
 Re: Колеги с Пунтовци ... нещо много зачестиха кражбите на П
MaXo написа: Най-лошото е, че наркоманчетата пипат и застраховани коли ... при това в Булинс ...
Стига бе нали в БулИнс застрахованите коли не се пипаха принципно? :36_2_10:
|
Пон Яну 14, 2008 4:36 pm |
|
 |
m1t3t0
|
На съседа ми му откраднаха Audi S8 нов модел с хиляди екстри срещу кражба застрахована в БулИнс. Така че решат ли да откраднат дадена кола не можеш да ги спреш освен ако не спиш в нея с един експлозив в ръката, но тогава след натискането на копчето кола няма да ти трябва...
|
Пон Яну 14, 2008 4:44 pm |
|
 |
Paparac
|
m1t3t0 написа: Така че решат ли да откраднат дадена кола не можеш да ги спреш освен ако не спиш в нея с един експлозив в ръката, но тогава след натискането на копчето кола няма да ти трябва...
Напротив, ще ти трябва кола, ама няма да е твоя. А и няма да я караш ти, а ще те возят.
И не седнал, а в хоризонтално положение.
И ще те возят само веднъж.

|
Пон Яну 14, 2008 5:16 pm |
|
 |
m1t3t0
|
Е да но като цяло няма спасение. Не са решили не са я откраднали. Само да кажа нещо което съм забравил Аудито се държи на платен паркинг. Прерязали са металната мрежа и са я изкарали на заден ход. След тази кражба паркинга вече има ров межу него и пътя, така че да не може да се избута кола, както и сложиха метални плочи за ограда, а не проста мрежа ;)
|
Пон Яну 14, 2008 5:20 pm |
|
 |
abarth77
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 7:12 pm Мнения: 124 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
_________________ FIAT Punto, 1.6 - Power is nothing without control!
|
Вто Яну 15, 2008 12:18 am |
|
|