|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:19 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
stormi
|
 Проверка на VIN
Колеги имам проблем.Значи опитах в какви ли не сайтове да си въведа VIN-а на колата и все ми изписва, че съм въвел неправилен VIN.При вас случвало ли ви се е или е само на мен ми се случва?
|
Вто Дек 04, 2007 12:02 am |
|
 |
LEVSKI
|
 Re: Проверка на VIN
stormi написа: Колеги имам проблем.Значи опитах в какви ли не сайтове да си въведа VIN-а на колата и все ми изписва, че съм въвел неправилен VIN.При вас случвало ли ви се е или е само на мен ми се случва?
Оооо колега, добре дошъл в отбора :evil:
|
Вто Дек 04, 2007 12:04 am |
|
 |
stormi
|
В какви ли не сайтове пробвах, но не става.Като поразгледах и видях, че има всякакви марки автомобили, но не и марката FIAT!!! :evil:
|
Вто Дек 04, 2007 12:11 am |
|
 |
sok1
|
|
Вто Дек 04, 2007 12:17 am |
|
 |
stormi
|
sok1 написа: http://vin.alfaromeo-bg.com/
Нищо не ми излезна:(Само празните полета
Catalogue: MVS: Engine Stamp: Version Code: Version: Engine Version: Interior: Vehicle No: Engine No: Prod. date: -
|
Вто Дек 04, 2007 12:19 am |
|
 |
sok1
|
А сигурен ли си, че ВИН-а ти е пълен?
|
Вто Дек 04, 2007 1:01 am |
|
 |
CHILIEV
|
|
Вто Дек 04, 2007 8:09 am |
|
 |
JacK`DanielS
Кара кола
Регистриран на: Чет Окт 18, 2007 7:33 pm Мнения: 224 Местоположение: Велико Търново
|
http://91.92.0.122:7080/navi?GUI_LANG=4 ... E=F&SBMK=F
Ето бе колеги тук е за Фиат. тука като го напишете излиза! на мен лично ми излиза като напиша моя на пунтото!
_________________ Fiat Punto GT

|
Вто Дек 04, 2007 8:55 am |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Вто Дек 04, 2007 10:27 am |
|
 |
FiatPunto1.1
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:35 pm Мнения: 409 Местоположение: Перник
|
кажете ми каде да го прочета тоя вин че и аз да си я провера 
_________________ Fiat Punto 1.1 SPI Benzin '96 55 hP
Fiat Speed ----> http://zazz.bg/play:7377411e
|
Вто Дек 04, 2007 6:27 pm |
|
 |
LEVSKI
|
FiatPunto1.1 написа: кажете ми каде да го прочета тоя вин че и аз да си я провера 
Колега ВИН, произлиза от ВИНО. Сядаш до бъчвата на дядо си на село, пиеш докато почнеш да събираш очите, и после отваряш талона на колата, и четеш номера на шаси-то/рама-та :mrgreen:
|
Сря Дек 05, 2007 12:06 am |
|
 |
CHILIEV
|
LEVSKI написа: FiatPunto1.1 написа: кажете ми каде да го прочета тоя вин че и аз да си я провера  Колега ВИН, произлиза от ВИНО. Сядаш до бъчвата на дядо си на село, пиеш докато почнеш да събираш очите, и после отваряш талона на колата, и четеш номера на шаси-то/рама-та :mrgreen:
коега LEVSKI искам да доуточня че трябва до бурето в мазата трябвада има накичени да се сушат едни луканки ... без мезе няма същия резултат и често дава грешки при четене от базата данни за ВИН-а
|
Сря Дек 05, 2007 12:09 am |
|
 |
LEVSKI
|
CHILIEV написа: LEVSKI написа: FiatPunto1.1 написа: кажете ми каде да го прочета тоя вин че и аз да си я провера  Колега ВИН, произлиза от ВИНО. Сядаш до бъчвата на дядо си на село, пиеш докато почнеш да събираш очите, и после отваряш талона на колата, и четеш номера на шаси-то/рама-та :mrgreen: коега LEVSKI искам да доуточня че трябва до бурето в мазата трябвада има накичени да се сушат едни луканки ... без мезе няма същия резултат и често дава грешки при четене от базата данни за ВИН-а
Явно това е причината за моя вечно "грешен вин", ще помисля по въпроса, може и да се оправят нещата. 
|
Сря Дек 05, 2007 12:15 am |
|
 |
sok1
|
LEVSKI написа: CHILIEV написа: LEVSKI написа: FiatPunto1.1 написа: кажете ми каде да го прочета тоя вин че и аз да си я провера  Колега ВИН, произлиза от ВИНО. Сядаш до бъчвата на дядо си на село, пиеш докато почнеш да събираш очите, и после отваряш талона на колата, и четеш номера на шаси-то/рама-та :mrgreen: коега LEVSKI искам да доуточня че трябва до бурето в мазата трябвада има накичени да се сушат едни луканки ... без мезе няма същия резултат и често дава грешки при четене от базата данни за ВИН-а Явно това е причината за моя вечно "грешен вин", ще помисля по въпроса, може и да се оправят нещата. 
Човека иска помощ, а вие за пиенИе и ИеденИе. АЛКОХОЛИЦИ!!!
|
Сря Дек 05, 2007 2:51 am |
|
 |
Made1nFIAT
Кара кола
Регистриран на: Нед Окт 28, 2007 11:21 pm Мнения: 313 Местоположение: София 15 Младост
|
sok1 написа: http://vin.alfaromeo-bg.com/
при мен работи
_________________ Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат тебе!
1.6 16V 103HP Made In FIAT
|
Пет Дек 14, 2007 1:07 am |
|
|