Дата и час: Чет Юли 17, 2025 9:10 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 27 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Малко тъп въпрос - къде си държите пожарогасителя? 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST Малко тъп въпрос - къде си държите пожарогасителя?
Колеги въпроса е малко тъп ама да питам все пак. Къде си държите гадния пожарогасител? На мен ми е в багажника ама се мандахерца на където си иска. Особено някой път като спра по рязко и се джаска където си поиска отзад. Сложил съм го сега под тапицерията на багажника, под която е резервната гума и инструментите ама много грозно така. Стърчи като някаква бабуна. Не мога да му измисля място.

Пон Дек 03, 2007 6:20 pm
Профил
UNREAD_POST 
Моят пожарогасител е в опаковката + аптечка, гъба и тн :D

Пон Дек 03, 2007 6:34 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
В едни отделения от двете страни в багажника. Има си и гумени ластици за прикрепване. Там са ми и аптечка, пожарогасител, жилетка, апарат за изкуствено дишане и други неща. Триъгълника е около резервната гума.

Обаче аз обичам да си нося водичка, кутия с инструменти, кабели за ток, брезент за полягване и други неща. В едни ситроени видях, че имат заводски някакви сгъваеми касетки, та си търся такива, за да си сложа вътре нещата, че да не се мандахерцат по завоите и при мен.

---------------------------------
Изображение

Пон Дек 03, 2007 7:33 pm
Профил ICQ WWW
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки

UNREAD_POST 
Airfan написа:
В едни отделения от двете страни в багажника. Има си и гумени ластици за прикрепване.

Ама стоят отвън или си има капачета и се скриват в страничните кори на багажника?

Пон Дек 03, 2007 8:14 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
И моят се мандахерца в багажника. Набутал съм го в една вдлъбнатина точно зад облегалката на задната седалка (колата е Типо) и стои почти стабилен. Пожарогасителят си има една пластмасова поставка, която може да се завинти с два винта за нещо и мисля до го монтирам някъде под шофьорската седалка. Там няма да пречи, а ако стане авария, ще ми е под ръка. Дано не се налага да го ползвам, де ...

Пон Дек 03, 2007 9:01 pm
Профил ICQ WWW
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
И моят е в багажника, но не се мандахерца. Увил съм го в една дебела хавлиена кърпа заедно с триъгълника, стои в левия ъгъл на багажника почти до задните седалки и няма мърдане. Моята кола пристигна от Германия с някакво пожарогасителче, голямо колкото дезодорант, което наистина стоеше в преградата за аптечката. Но това не е истински пожарогасител, ако ти се наложи нещо сериозно да гасиш с него, си загубен. Затова вече в четвърта кола си прехвърлям един голям като торпедо съветски пожарогасител :). Всяка година редовно си го проверявам, съвсем редовен си е.

Между другото от времето, когато карах лада, се сещам, че го държах под предната дясна седалка, овързан с някакви ластици. Но на фиатите не мисля, че може да влезе под седалките.

Пон Дек 03, 2007 9:14 pm
Профил
UNREAD_POST 
В джоба на шоф6орската врата. Искам ако нещо (да не дава Господ-пу, пу) да ми е под ръка. А и там не трака. Събира се идеално, защото е тип дезодорант, голям дезодорант.

Пон Дек 03, 2007 9:55 pm
UNREAD_POST 
Аз да питам - къде си съхранявате инструментите, четките за чистене на колата и тн? Някой да знае, дали някъде се продават джобове за държане на такива неща , че ми омръзна, в багажника ми да е кочина :x

Пон Дек 03, 2007 10:13 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
аз пък нямам ... :) но иначе си го държах под седялката и нямах проблеми.. е нали като са мърда седялката напред-назад стържи но ... там е най добре според мен!

Пон Дек 03, 2007 10:16 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Trojaneca написа:
Аз да питам - къде си съхранявате инструментите, четките за чистене на колата и тн? Някой да знае, дали някъде се продават джобове за държане на такива неща , че ми омръзна, в багажника ми да е кочина :x

...в гаража . ама аз и толкова я карам

Пон Дек 03, 2007 10:44 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Heruvim написа:
Airfan написа:
В едни отделения от двете страни в багажника. Има си и гумени ластици за прикрепване.

Ама стоят отвън или си има капачета и се скриват в страничните кори на багажника?

В двете отделения отвътре, които са с капаци от двете страни. Поне при комбитата го има това. Имах един Ятрус, но го оставих в реното. За тази взех един по-малък.

---------------------------------
Изображение

Пон Дек 03, 2007 10:52 pm
Профил ICQ WWW
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки

UNREAD_POST 
Супер! :cool: Гледах багажника на една Мареа комби, но от интерес към долната вратичка, не обърнах внимание има ли такива чекмеджнца, че са много удобни. Баща ми на Пасата, в тези ниши си е скрил половината гаражно оборудване и в багажника му стои само резервната гума, защото газовата бутилка е на нейно място.

Вто Дек 04, 2007 2:27 pm
Профил
UNREAD_POST 
Heruvim написа:
Гледах багажника на една Мареа комби, но от интерес към долната вратичка, не обърнах внимание има ли такива чекмеджнца, че са много удобни.

Тцъ. Мареата няма чекмедженца. Има НИШИ, РУНДУЦИ :D или КУХИНИ, закрити с удобни капаци. И аз мислех да си сложа всичко в тях, ама пустото гедоре много голямо бре... И сега замислям да сложа ластици за пристягане на багаж на страничните кори и да прихвана гедорето там. То пък и помпата ми една помпа - дълга е 1 метър. Като тренажор за фитнес. И на нея място трябва да търся. Ама май и нея ластиците ще я оправят.

Вто Дек 04, 2007 2:39 pm
UNREAD_POST 
Моя си е комплект с аптечката и си седи в чантичката.

Вто Дек 04, 2007 5:50 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Аз пък си купих едни специални джобове, които се монтират с лепенки тип велкри в багажника, най-вътре на гърба на седалките. Размера е 50х25х20 и вътре можеш да си държиш всякакви неща. Шишета с масло, инструменти, глупости...изобщо каквото се сетиш. Две такива неща събират всякакви необходими принадлежности. На всичкото отгоре материала от който са изработени е същия, от който са изработени и облицовките на самия багажник и стои адски красиво.

Сря Дек 05, 2007 1:05 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 27 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща