Дата и час: Пет Юли 18, 2025 2:37 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 11 мнения ] 
Сигурно е нещо нормално ;) 
Автор Съобщение
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST Сигурно е нещо нормално ;)
днес си вървя покрай пътеките в младост 1А и гледам някаква мацка си стои в колата и си говори по телефона... продължавам си покрай колата и изведнъж прааааааас (звук на потрошаващи се брони), обръщам се и гледам мацката на задна се забила в задната кола и даже продължава да си говори по телефона. може би трябваше да спестя пола на шофьора за да отгатнете сами Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 . Не искам да обиждам нито една дама - всичко си има изключение !!!
П.С. Поне нейната кола беше Пежо и тея дни ще има бонус към оборота на магазина Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Сря Фев 13, 2008 12:04 am
Профил
UNREAD_POST 
Тези изроди трябва някъде да ги затварят, не говоря само за жени. Има един куп уроди на пътя. Ония ден си намирам колата с 30-40 см забърсана отзад от дясно. Ако пусна тук снимки на какво вече прилича колата ми.., някой ще заплаче заедно с мен от съжаление. Дано да пукнат гнидите дето дори не разбират какво са направили.

Сря Фев 13, 2008 1:27 am
UNREAD_POST 
Един ден пред едно кафене до местоработата ми...паркирали две коли в нещо подобно на мини уличка, обслужваща определена постройка...единия решава да се измъкне на заден и задира отстрани колата до него...какви ужасни звуци....и онзи си офейка...а място слънце за маневери. И аз така една сутрин си намери колата одрана, друга сутрин някой леко си беше отворил неговата врата в моята.....пияни ли са били или са прости :shock:

Сря Фев 13, 2008 1:44 am
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Наскоро имахме подобна история с Форда. Спрели сме на Билла и вече се упътваме към магазина когато до нас се нареди да паркира дна девойка с нов Yaris. Илиана сама каза "гледай тази как ще ме удари". Аз веднага се затичах към малоумницата и креснах да спре. Тази взе да ръкомаха и ругае ама като и показах къде отива задницата и почна да се извинява. Въобще не беше погледнала как паркира.

Сря Фев 13, 2008 8:29 am
Профил ICQ YIM
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Един ден пред едно кафене до местоработата ми...паркирали две коли в нещо подобно на мини уличка, обслужваща определена постройка...единия решава да се измъкне на заден и задира отстрани колата до него...какви ужасни звуци....и онзи си офейка...а място слънце за маневери. И аз така една сутрин си намери колата одрана, друга сутрин някой леко си беше отворил неговата врата в моята.....пияни ли са били или са прости :shock:
Колежке не са прости,а сигурно са от тези където са си платили да вземат книжка. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Сря Фев 13, 2008 11:08 am
Профил
UNREAD_POST 
sota написа:
Tuzarka написа:
Колежке не са прости,а сигурно са от тези където са си платили да вземат книжка. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

В блока ми няма много млади шофьори....просто голяма част от съседите ми са от тия дето хич не им пука за хората, с които съжителстват и са на принципа
"на Вуте да му е зле"....паркират както си искат..тотална липса на култура....квартала е заприлчал на гето

Сря Фев 13, 2008 11:13 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Аз моята кола редовно си я намирам "заклещена" от близко паркирани автомобили. Някой хора просто въобще не се съобразават, че като паркират не са само те на паркинга! ФИАТ-чето на паркинга пред блока веднъж го намерих натиснато от зад, предполагам при паркиране, и веднъж със спукана броня пак по същата причина. :-(

Сря Фев 13, 2008 1:50 pm
Профил
UNREAD_POST 
Ситуациите, описани от колегите Ferrari и Made1nFIAT направо къртят. За съжаление фактите са такива.

Чет Фев 14, 2008 2:24 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Ами явно е нормално. Аз наистина не разбирам на хората не им ли пука за колите - за техните собствени, ако не за чуждите. Аз като видя колата си одраскана, съм като болен. Ама трябва да спра да се вживявам толкова, защото при толкова много коли и дебили по пътищата, явно това е неизбежно.
Вчера - съвсем прясна случка. На една тясна уличка зад съда в Пазарджик, стеснена още повече от паркирани автомобили и по която трябва да се движиш едва-едва, за да не закачиш някоя кола, един бус смело маневрираше и просто го виждах, как ще ми изкърти огледалото. Натиснах клаксона, ама злобно, държах го поне 10 сек., за да се усети този тъпир.
Честно ви казвам, в града вече не ми е приятно да карам. Другият месец си свалям колелото, което съм зазимил на тавана и никаква кола в града, само при абсолютна необходимост.

Чет Фев 14, 2008 2:38 pm
Профил
UNREAD_POST 
Аз си самоналожих да спра да се вживявам в драскотините и другите глупости по колата ми ..иначе до няколко години ще съм за психиатрията....като се огледам наоколо няма кола, на която нещо да не и е чукнато, счупено, драснато, липсващо и т.н....мисля си, че е по-добре никога да не си купувам нова кола, защото тогава ако ми я нацелят някъде ще трябва да пия успокоителни и да посещавам психолог...моята приятелка си купи лятото Mitsubishi Colt и след 2 седмици някакъв й сгъна калника отпред вляво....скърши й се радоста :neutral:

Чет Фев 14, 2008 3:10 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Мене вече два пъти ме одрха!!!А ония ден чакам на едзна уличка да потегля защото от двете страни паркирани коли, и едно ауди мита покрай мене повдигна ми колата отзад и изфийка! Ужасен се разминах само с драскотина! :shock:

Чет Фев 14, 2008 3:38 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 11 мнения ]