|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 5:05 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 14 мнения ] |
|
Да се посмеем за моя сметка. II част :))
Автор |
Съобщение |
Rokambol
|
 Да се посмеем за моя сметка. II част :))
Използвам заглавието на колегата, ще го почерпя за което, но ето какво се случи с мен. От неделя нещо ми тропа в купето на колата, най-вече при ускоряване, спиране и завиване. Звука е като на удряне на метал със стъкло. Брей, три дена откачих. Реших, че нещо в дясната врата се е откачило. Свалих кората, всичко е ок. Даже покарах един ден без нея. Тропането продължаваше с пълна сила. Така почти пет дена. Днес, качих съпругата да идем до Бриколажа и и разправям, че ако открие какво дрънчи ще я почерпя с нещо по избор от магазина за дрехи. Много хубаво - са трябва да купувам палто :evil: Жената се огледа, ослуша и хоп отвори барчето между двете предни седалки и измъкна забравена от мен бутилчица, тип "хулиганка" с водка. Тя, милата дрънчала...За мен остана водката, а за жената ще трябва пари за палто да събирам. Чао на зимните гуми :cry:
Извода: внимавайте какво обещавате...:mrgreen:
|
Пет Ное 16, 2007 9:30 pm |
|
 |
Made1nFIAT
Кара кола
Регистриран на: Нед Окт 28, 2007 11:21 pm Мнения: 313 Местоположение: София 15 Младост
|
е .. ама вече нищо не дрънчи нали? 
_________________ Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат тебе!
1.6 16V 103HP Made In FIAT
|
Пет Ное 16, 2007 9:35 pm |
|
 |
sok1
|
 Re: Да се посмеем за моя сметка. II част :))
Rokambol написа: Използвам заглавието на колегата, ще го почерпя за което, но ето какво се случи с мен. От неделя (денят след пловдивската среща) нещо ми тропа в купето на колата, най-вече при ускоряване, спиране и завиване. Звука е като на удряне на метал със стъкло. Брей, три дена откачих. Реших, че нещо в дясната врата се е откачило. Свалих кората, всичко е ок. Даже покарах един ден без нея. Тропането продължаваше с пълна сила. Така почти пет дена. Днес, качих съпругата да идем до Бриколажа и и разправям, че ако открие какво дрънчи ще я почерпя с нещо по избор от магазина за дрехи. Много хубаво - са трябва да купувам палто :evil: Жената се огледа, ослуша и хоп отвори барчето между двете предни седалки и измъкна забравена от мен бутилчица, тип "хулиганка" с водка. Тя, милата дрънчала...За мен остана водката, а за жената ще трябва пари за палто да събирам. Чао на зимните гуми :cry: Извода: внимавайте какво обещавате...:mrgreen:
И да не забравиш какво си казал ( в първото изречение). 
|
Пет Ное 16, 2007 9:36 pm |
|
 |
LEVSKI
|
 Re: Да се посмеем за моя сметка. II част :))
sok1 написа: ...ще го почерпя за което...И да не забравиш какво си казал ( в първото изречение). 
Малко ли се е насадил...поне ти да го пожалиш...ама както колегата Rokambol сам казва...внимавайте какво обещавате по два пъти 
|
Пет Ное 16, 2007 10:23 pm |
|
 |
Георги Пеев
|
:mrgreen: много тежка е съдбата на Рокамбол,не знам с какъв акъл така се е зарекъл,а тая хулиганка какво е правела в колата?Пиеш по време на път ли :mrgreen:
|
Съб Ное 17, 2007 12:00 am |
|
 |
LEVSKI
|
Георги Пеев написа: а тая хулиганка какво е правела в колата?Пиеш по време на път ли :mrgreen:
Стига бе, той да не е шофьор в градския транспорт :mrgreen: За всеки случай, ако тръгне на дълъг път и му спре парното случайно.
|
Съб Ное 17, 2007 12:06 am |
|
 |
sok1
|
Георги Пеев написа: а тая хулиганка какво е правела в колата?
Ако случайно му свърши течността за чистачки... :twisted:
|
Съб Ное 17, 2007 12:39 am |
|
 |
Made1nFIAT
Кара кола
Регистриран на: Нед Окт 28, 2007 11:21 pm Мнения: 313 Местоположение: София 15 Младост
|
sok1 написа: Ако случайно му свърши течността за чистачки... :twisted:
Как така ще хабиш водката ей :mrgreen:
_________________ Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат тебе!
1.6 16V 103HP Made In FIAT
|
Съб Ное 17, 2007 12:49 am |
|
 |
Paparac
|
Да, бе, баси разхитителните идеи :mrgreen:
|
Съб Ное 17, 2007 12:52 am |
|
 |
sok1
|
Made1nFIAT написа: sok1 написа: Ако случайно му свърши течността за чистачки... :twisted: Как така ще хабиш водката ей :mrgreen:
А бе това е само за оправдание ...
|
Съб Ное 17, 2007 12:58 am |
|
 |
LEVSKI
|
sok1 написа: Made1nFIAT написа: sok1 написа: Ако случайно му свърши течността за чистачки... :twisted: Как така ще хабиш водката ей :mrgreen: А бе това е само за оправдание ...
Ако е за пред жена му, едва ли му е било нужно при мисълта за новото палто :mrgreen:
|
Съб Ное 17, 2007 1:08 am |
|
 |
/TDS/
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Окт 28, 2007 4:48 pm Мнения: 153 Местоположение: Добрич
|
и при мен дрънчеше нещо ужасно отпред разглобих цялото табло и исках да извадя глупостите от жабката и се оказа че съм забравил някаква КАСЕТКА още като бях с касетофони тя е дрънчала ;)
Съб Ное 17, 2007 2:07 am |
|
 |
sok1
|
Сега се сещам, като стана въпрос за дрънчене, че и на мен ми дрънчи нещо от към седалката зад мен. Чувам звука някъде между седалката и вратата, като че ли вътре в купето. И аз като Rokambol свалях кората на врата, но уви - всичко е бетон. гледах под седалката отзат в багажника ... и не виждам нищо. Но мина ли през някоя дупка с ляво задно колело и ми издрънчава. В един момент си мислих че колана на задната седалка се удря във вратата, ама и това не е. Мислих си да не би да по окачването на задно ляво колело, но звука го чувам като че ли от вътре.
|
Съб Ное 17, 2007 2:19 am |
|
 |
Rokambol
|
Да, вече не дрънчи, както каза LEVSKI, нося си я за краен случай, например качване на стопаджийка с ледено сърце... 
|
Съб Ное 17, 2007 9:02 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 14 мнения ] |
|