Дата и час: Пет Юли 18, 2025 4:56 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Какво става с членството в клуба ? 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Какво става с членството в клуба ?
Здравейте ,
искам да попитам какво стана с този клуб и членството. Прочетох цялата тема но не разбрах все пак някой неща
1. уточни ли се колко ще е членският внос за месец (или година)
2. ще имаме ли членски карти (ще бъде страхотно) йо йо йо :)
3. най-отдолу на заявлението пише стр.1 от 2 (къде е втората) или аз не съм изтеглил нещо правилно
4. какъв член мога да стана - асоцииран , пълноправен, почетен...
5. ще имаме ли някакви привилегии (отстъпки в някой магазин за авточасти примерно) :roll:
6. може ли някой да ме снабди със стикери - 2-3 за Габрово

Благодаря предварително, вярвам че на доста от форумците им се въртят тези въпроси из главата , апък и
да припомним за клуба :)

*писах в темата "Клуб ФИАТ България - заявление за членство" ама явно никой не го чете :) :)

Сря Ное 14, 2007 10:08 am
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Нещата около клуба са такива, че клуб като юридическо лице има, но няма сила която да събере на събрание управителния съвет. Точно УС е този, който трябва да приеме заявлението ти за членство. Разбирай, че и да го подадеш няма кой да го разгледа. В момента УС не е в състояние да приеме каквото и да било поради липсата на кворум. 2-ма са далеч, а 3-ма изобщо не ги е еня какво става и са се надули като пуяци. Не се притеснявай, за да си фен не е нужно да си в рамките на някаква организация или пък да се ангажираш с членски вноски. Една от причините да се изпокараме е твърдото ми противопоставяне срещу комерсиализирането на ФИАТ идеята.

Сря Ное 14, 2007 10:18 am
Профил ICQ YIM
UNREAD_POST 
Ferrari написа:
Една от причините да се изпокараме е твърдото ми противопоставяне срещу комерсиализирането на ФИАТ идеята.

хммм ... явно затова нещата така са притихнали .. жалко , колкото до комерсиализирането примерно ако имаме по 2лв. членски внос на месец
нищо не пречи от клуба да се поръчат рекламни фиат тениски , разни шапки дрънкулки и такива неща и при срещите да се раздават през няколко месеца, не за друго ами все пак някъде да се разходват събраните средства и най - важното членовете да са доволни :) иначе не виждам къде може да отидат тези пари от членския внос, по принцип 2 лева (например) нищо не са обаче ако станат 500-1000 човека, тогава трябва много прецизно да се следи къде отиват средствата събрани заради общата ни страст, както и властимащите да не злоупотребяват с тях .
така де да обобщя позицията си - хубаво е да има клуб, членове , членски внос и т.н. хубаво е членския внос да се връща при членовете под някаква рекламна или практична форма (най-добре и двете) през няколко месеца (като се съберат $$$) :)

Сря Ное 14, 2007 10:51 am
UNREAD_POST 
Добре, колега Чилиев, след като е видно, че сам си намерил и изровил тема за СЪЩОТО нещо в раздела ФИАТ, че даже си и писал в нея, защо ти беше да отваряш сега нова тема със СЪЩОТО съдържание, но в друг раздел? Постът ти в другата тема заминава в небитието заради дублирането, тъй като в тази все пак колегата ФЕРАРИ ти е отговорил.

Лично аз нямам нищо против наличието на клуб, но някак намесят ли се пари, отношенията стават други и се почват спорове и скандали, рано или късно. :wink:

Сря Ное 14, 2007 6:52 pm
UNREAD_POST 
Извинявам се за дублирането , просто никои там не ми обърна внимание :dontknow: . Но да не се оправдавам грешката е моя ,приемам забележката и се извинявам още веднъж.
За парите си прав Paparac така е играят ли пари приятелствата могат да отиват само на зле.
Просто видях тема "честито на първите членове на КФБ" или нещо такова и затова предположих че машината вече работи. Даже съм попълнил заявление и щях да пращам , но явно няма смисъл... Yellow_Flash_Colorz_PDT_49
жалко наистина....

:roll:

Сря Ное 14, 2007 7:44 pm
UNREAD_POST 
Тя машината работеше, ама спря да работи. Защо ли? :mrgreen:

Сря Ное 14, 2007 7:59 pm
UNREAD_POST 
жаааалко жалко жалко .... тц тц тц ами смятам че това е края на тази тема :)

между другото имам предложение предполагам не му е тук мястото
но да предложа и ако според вас идеята ми има бъдеще може да се
пусне тема.
Става въпрос за тениски с емблемата на форума, надпис "Обединени от една обща страст"
и евентуално ника на всеки желаещ. Представете си само стотици хора на фиат среща
и всеки с рекламна тениска на форума и ника си . Велико :) :) Аз лично не мога да си представя
чак такава организация , но тениска ще си направя сигурно и реших да питам дали някой ще иска
подобна. Имам познати , които се занимават с такъв печат върху тениски и мога да разпитам ако
проявите интерес . 8)

Сря Ное 14, 2007 8:34 pm
UNREAD_POST 
:mrgreen: това с тениските е много добра идея,даже мисля,че имаше някой из форума дето предлагаше нещо подобно,ама кой ли беше :roll:

Сря Ное 14, 2007 8:40 pm
UNREAD_POST 
Колегата panchev_bravo присъства на всяка среща с такава фланелка. Иначе идеята за стотиците фенове е добра, но сега е студено, трябва кожени якета и кожуси да предлагаме за да има желаещи :mrgreen:

Сря Ное 14, 2007 8:42 pm
UNREAD_POST 
в смисъл някой от форума като услуга го предлагаше това,плащаш си за тениска с надписче,получаваш.

Сря Ное 14, 2007 8:48 pm
UNREAD_POST 
ще се постарая до ден два да дам конкретна информация кое колко струва ,
ще пусна тема и ще го придружа с картинки на бъдещата евентуална тениска.
Тъкмо докато се
разбутат масите
всички желаещи си поръчат
докато станат тениските
да ги разпратя на желаещите .......
то ще стане пролет - тъкмо време за срещи по тениски хехехех :)

имам и друга идея , която може би ще е много по реализируема и
ще улесни в пъти снабдяването на всеки със заветната тениска, но ще
я пиша утре ... все пак да направя една консултация и да го обмисля ,
за да не бъда голословен :)

Сря Ное 14, 2007 9:06 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
А защо лепенката на задното стъкло да разединява- тя трябва да е символ и на двата форума- да означава че сме обвързани с една обща кола- FIAT, без значение на другите букви и др. глупости- просто сме от един отбор, а и без това и в двата форума половината сме си същите, макар и с различни никове понякога-
важна, Баце е идеята, а тя е че FIAT това е в кръвта на всеки от нас.

Сря Ное 14, 2007 9:18 pm
Профил
UNREAD_POST 
Kimi_Raikonen написа:
А защо лепенката на задното стъкло да разединява- тя трябва да е символ и на двата форума- да означава че сме обвързани с една обща кола- FIAT, без значение на другите букви и др. глупости- просто сме от един отбор, а и без това и в двата форума половината сме си същите, макар и с различни никове понякога-

:36_2_25:
Към сегашен момент, това е неосъществимо, поне според моите наблюдения. Подкрепям идеята и мисленето ти, дано в този дух се стигне до нещо по-добро. За сега ще продължим да съществуваме в сегашния си вид, пък какво ще е бъдещето...никой от нас не може да реши. Правим каквото трябва, пък да става каквото ще, казано е преди доста време :D

Сря Ное 14, 2007 10:30 pm
UNREAD_POST 
Kimi_Raikonen написа:

дума няма ... точно това мисля и аз ... де що е FIAT трябва да е под един знаменател...
никъде не съм имал впредвид да се разединяват форумите, ако така си разбрал .... извинявам се , но не
съм имал това впредвид...

Чет Ное 15, 2007 1:02 am
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Paparac написа:
Лично аз нямам нищо против наличието на клуб, но някак намесят ли се пари, отношенията стават други и се почват спорове и скандали, рано или късно. :wink:

За голямо съжаление е така, случва се и най-близки приятели да станат врагове за пари. Всъщност по-глобално и дори исторически погледнато в основата на всички конфликти стоят пари или жени :mrgreen: .

Kimi_Raikonen написа:

Даже ми се струва, че доста повече от половината сме същите :). Изказването ти е много точно, за 90 % от потребителите е непонятно това разделение и омраза.

Пон Ное 19, 2007 9:13 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща