|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 5:01 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
Въпрос и мнение за Фиат Браво, дайте да ги ориентираме
Автор |
Съобщение |
Paparac
|
 Въпрос и мнение за Фиат Браво, дайте да ги ориентираме
Дайте да ориентираме колегите, че много глупости се изписаха в тази тема:
http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=114348
Лично аз постнах две мнения във въпросната тема, особено смешно ми стана относно това как Ферари не може да изкара над 60 000 км. :mrgreen:
|
Сря Ное 14, 2007 2:22 am |
|
 |
Trojaneca
|
В хардваребгком са хора, които компенсират микропенисите си с ултра-мощните си компютри...никак не ме обичат там, ама ще се изкажа едно хубаво :mrgreen:
|
Сря Ное 14, 2007 3:12 am |
|
 |
Георги Пеев
|
:mrgreen: много интересни мнения има там, отивам да си купя хонда :mrgreen: :mrgreen:
|
Чет Ное 15, 2007 12:46 am |
|
 |
Rokambol
|
Няма да си правя регистрация там само за да напиша едно мнение, но колега paparac, предай му на тоя смотльо crazy_shit, че всички екстри по съвременните автомобили са дошли или от Волво, или от Фиат груп, или от USA. Когато Фиат имаха ел. стъкла, серийно, швабите продаваха тази "екстра" за по 3000DM. И да дава мнения, чак когато се научи да различава гаечен ключ от USB вход. Той ще ми обяснява, че немците били с повече екстри. Пословично слаби са точно ел. стъклата при голфа - типична олигофренска, швабска разработка. Мале, нервирах се. Може и да се логна там.
|
Чет Ное 15, 2007 6:21 pm |
|
 |
Paparac
|
Ми логни, се, бре, колега :mrgreen:
|
Чет Ное 15, 2007 7:36 pm |
|
 |
Rokambol
|
Нямам време за интернет тази седмица, знаеш...Ако спора остане за другата, непременно ще се набутам и аз ':twisted:'
|
Пет Ное 16, 2007 1:33 pm |
|
 |
Made1nFIAT
Кара кола
Регистриран на: Нед Окт 28, 2007 11:21 pm Мнения: 313 Местоположение: София 15 Младост
|
Днеска в сервиза трябваше да сменям гумите на една "астра" и като трябваше да я вдигна с крика ме беше страх да не се разпадне ( е*аси ръждата ) :twisted:
_________________ Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат тебе!
1.6 16V 103HP Made In FIAT
|
Пет Ное 16, 2007 9:41 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|