Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:52 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 28 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Най-после се сдобих с желаното "момиче" 
Автор Съобщение
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST Най-после се сдобих с желаното "момиче"
Купих кола най-накрая ! Fiat Marea Weekend ELX 1.8 115 к.с., 1997 г., 150 000 км., бордо металик.

Момичето е германско :). Всички сервизни книжки и други подобни са водени до м. август 2007 г., имала е един собственик в Германия. По-късно ще сложа и снимки. Колата е много запазена, няма удари, никъде не е пребоядисвана или пръскана, има само дребни драскотини и точици по боята, причинени от камъчета, по маската и капака.

Пон Ное 12, 2007 9:18 pm
Профил
UNREAD_POST 
snake написа:
Купих кола най-накрая ! Fiat Marea Weekend ELX 1.8 115 к.с., 1997 г., 150 000 км., бордо металик.

Момичето е германско :). Всички сервизни книжки и други подобни са водени до м. август 2007 г., имала е един собственик в Германия. По-късно ще сложа и снимки. Колата е много запазена, няма удари, никъде не е пребоядисвана или пръскана, има само дребни драскотини и точици по боята, причинени от камъчета, по маската и капака.

Да ти е честита придобивката! Да те слуша, да те вози и разходите по нея да са само за консумативи! А това, че си избрал Мареа доказва, че разбираш от автомобили. :36_2_25:

Пон Ное 12, 2007 10:08 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
snake написа:

Честито и от мен ,много безавариини километри ти пожелавам и качи някоя снимка та да я висим и ние :)

Пон Ное 12, 2007 10:59 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Снимки - съвсем скоро. А иначе за 2 дни от мерак минах 200 км. с колата. Впечатленията ми са отлични: много добра динамика, колата е много стабилна, няма никакви непривични шумове, тропания и т.н.

До момента съм констатирал 2 забележки:

- Задната чистачка ту работи, ту не, а задната пръскалката пък изобщо не работи.
- Спукан е съда за течността за чистачки. Ще го свалям да видя къде е спуканото и дали може да се залепи. Някой наясно ли е намира ли се втора употреба или нов съд и на каква цена ?

Вто Ное 13, 2007 7:32 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Сигурен ли се че е спукано?

Вто Ное 13, 2007 7:36 pm
Профил WWW
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
bmahob написа:
Сигурен ли се че е спукано?

Ами няма начин да не е спукано. Вчера го налях догоре, днес е до половината, но спря да намалява. Явно спукването е някъде около средата.

Вто Ное 13, 2007 7:37 pm
Профил
UNREAD_POST 
Поздравления, да я качиш в гаражеца! :mrgreen:

Тоя мотор само лека поправка - 113 кончета е, не 115.

Вто Ное 13, 2007 7:52 pm
UNREAD_POST 
snake написа:
Някой наясно ли е намира ли се втора употреба или нов съд и на каква цена ?

Явно има някаква пукнатина наистина. Първо опитай дали може да се оправи с подръчни средства - лепило, смола и тем подобни. Аз почти съм убеден, че може. Още повече, че от казанчето се вижда само гърловината при отворен капак, т.е. дори след ремонта да не изглежда като ново, какво ти пука. Важното е да си върши работата по предназначение.
Това е един от моите принципи - купувам ново (или 2-ра употреба) само тогава, когато не може да се възстанови. Разбира се не говорим за накладки, спирачни маркучи и всичко останало, което е важно за безопасността. Но за едно казанче ча течност за чистачки ...

Вто Ное 13, 2007 8:01 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Честито и от мен ! Лека, забавна и безаварийна :!: :!: :!:

Вто Ное 13, 2007 9:25 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Изключително се радвам, че остана във ФИАТ отбора. Сега вече може да направим едн среща и да се напием

Вто Ное 13, 2007 10:58 pm
Профил ICQ YIM
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
snake написа:
...
До момента съм констатирал 2 забележки:

- Задната чистачка ту работи, ту не, а задната пръскалката пък изобщо не работи.
- Спукан е съда за течността за чистачки. Ще го свалям да видя къде е спуканото и дали може да се залепи. Някой наясно ли е намира ли се втора употреба или нов съд и на каква цена ?

Казанчето си го вземи втора употреба- направено е от т. нар. усилена пластмаса, дето не се лепи с нищо, или лепенето е временно решение- свали го за мостра- а може и да се окаже гумичката на помпичката да изпуска, но при всички положения трябва да го свалиш- да не ти пробутат от Браво или друг фиат- гледай да е същото, а задната чистачка се командва от комутатора(ръчките)- това е едната причина или от едно реле- намира се в кутията до бушоните и е обозначено къде е на капачето.

Вто Ное 13, 2007 11:14 pm
Профил
UNREAD_POST 
:offtopic: Колега Райконен, много готин аватар, бре, по-кефи от предишният ти :mrgreen: :mrgreen: :wink: :36_2_25:

Вто Ное 13, 2007 11:20 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
:yahoo 4: :yahoo 4: :yahoo 4:
Мани го аватаро- аз съм си готин отвсекъде- разбирам не само от коли, ами и от пиенье и жени...
колите са на третото място .

Вто Ное 13, 2007 11:26 pm
Профил
UNREAD_POST 
Kimi_Raikonen написа:
Мани го аватаро- аз съм си готин отвсекъде- разбирам не само от коли, ами и от пиенье и жени...

Е това вече е мъжка приказка :36_2_25: Аре кажете че не е от нашите.

Вто Ное 13, 2007 11:37 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Kimi_Raikonen написа:

Аз предпочитам да сменям и поддържам кола отколкото жена - излиза по-евтино!

Сря Ное 14, 2007 10:38 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 28 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща