Автор |
Съобщение |
Trojaneca
|
 Колеги, просто не се сдържам да споделя този пост с вас :D
pelmel написа: Значи чух много глупости до сега за фордове или Фиат.Човече тея коли са много кофти особенно Фиата.Нови нови ама почват да се чупят много.Така де искам да ти кажа че са рехави.Един приател Монтиор една Брава 99г. ( Нова ) на 8 год. така на магистралата мощна 106 коня дизел настъпа я дигна 165км и издуха гарнитурата и е*а главата.Е смятаи колко са харабежни тея коли.Аз имам Рено 19 Шамад ( мн добри кола ) карам си нормално със 150-160 км по магистралата мн пъти вече и е без проблем пробвал съм я дига 195км.Доволен резултат за двигателя (1.7 моно 75коня) .19-те имат мн здрави двигатели не гният и тия които казват колко са има чупливи предниците жестоко се лъжат.От 2 години я имам и като я взех не съм сменял нищо по ходовата и до сега нищо не хлопа или скърца.Така че аз ти препоръчвам или Рено 19 ( Шамад-Хечбек ) за около 3000 - 3500лв изрядно отсякъде ще си намериш или Голв 2 същотака много здрава кола и красива.
Това е от мене някой който казва че не съм прав мога да поспоря с него.На тези времена тези коли за тези пари са едно от най- доброто
И всепак ти си решаваш
Вижте просто...Сега вече знам, че при скорости над 160 км/ч, се прецакват гарнитури и хвърчат разпределителни валове  :lol:
|
Пон Ное 12, 2007 10:56 pm |
|
 |
sok1
|
 Re: Колеги, просто не се сдържам да споделя този пост с вас
pelmel написа: Значи чух много глупости до сега за фордове или Фиат.Човече тея коли са много кофти особенно Фиата.Нови нови ама почват да се чупят много.Така де искам да ти кажа че са рехави.Един приател Монтиор една Брава 99г. ( Нова ) на 8 год. така на магистралата мощна 106 коня дизел настъпа я дигна 165км и издуха гарнитурата и е*а главата.Е смятаи колко са харабежни тея коли.Аз имам Рено 19 Шамад ( мн добри кола ) карам си нормално със 150-160 км по магистралата мн пъти вече и е без проблем пробвал съм я дига 195км.Доволен резултат за двигателя (1.7 моно 75коня) .19-те имат мн здрави двигатели не гният и тия които казват колко са има чупливи предниците жестоко се лъжат.От 2 години я имам и като я взех не съм сменял нищо по ходовата и до сега нищо не хлопа или скърца.Така че аз ти препоръчвам или Рено 19 ( Шамад-Хечбек ) за около 3000 - 3500лв изрядно отсякъде ще си намериш или Голв 2 същотака много здрава кола и красива.
Това е от мене някой който казва че не съм прав мога да поспоря с него.На тези времена тези коли за тези пари са едно от най- доброто
И всепак ти си решаваш
 Горкият неориентиран човечец. Достоен за съжаление...
|
Пон Ное 12, 2007 11:01 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Не се шегува човека. Аз имам ли магистрално каране си нося по 2 ремонтни комплекта в багажника. Един за отиване и един за връщане. Отделно ме съпровожда и репатражка, та ако съвсем закъсам да ме прибере. Мъка ви казвам.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пон Ное 12, 2007 11:16 pm |
|
 |
sok1
|
И после да съм ходел на национални срещи ... Ако са пред моя блок - добре. Ама ако ще е в съседния квартал и трябва да си рискувам двигателя на колата - никога! 
|
Пон Ное 12, 2007 11:35 pm |
|
 |
Paparac
|
Боже, боже, чета и не вярвам на очите си. :mrgreen: Особено ми хареса частта в написаното за Голв 2, тази здрава, красива и ненадмината кола. :mrgreen:
Троянец, я кажи от кой форум го копна тоз бисер? :mrgreen:
|
Вто Ное 13, 2007 12:01 am |
|
 |
Trojaneca
|
Дата.бг, раздела за автомобили.....Имаше една тема, в която трябваше да предложа спортен автомобил...казах за Купе 2.0 20vT и едва ли не бях обявен за ненормален, как съм можел да харесвам такава кола и тн, мацките много повече се кефели на БМВ 320и компакт  А ако кажеш нещо лошо за гоУф 2 или 3.......
|
Вто Ное 13, 2007 1:11 am |
|
 |
Made1nFIAT
Кара кола
Регистриран на: Нед Окт 28, 2007 11:21 pm Мнения: 313 Местоположение: София 15 Младост
|
как няма да те обявят за ненормален ?! все пак това е кола, която след 150-160 км/ч отива в сервиза 
_________________ Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат тебе!
1.6 16V 103HP Made In FIAT
|
Вто Ное 13, 2007 1:14 am |
|
 |
Trojaneca
|
Ужас...аз, който тествах ускорение до 200км/ч....ще взема да запаля една свещичка..даже 2 ще са..една за двигателя и една за мен....не знам как съм минал критичните 165 
|
Вто Ное 13, 2007 1:34 am |
|
 |
ZDRAVIO
Кара кола
Регистриран на: Чет Сеп 20, 2007 2:46 am Мнения: 256 Местоположение: София
|
Trojaneca написа: Ужас...аз, който тествах ускорение до 200км/ч....ще взема да запаля една свещичка..даже 2 ще са..една за двигателя и една за мен....не знам как съм минал критичните 165  Явно с Много мъки колега, ЕХ ТИ си голям късметлия явно! И недей пак да не смениш някоя гарнитура! 
_________________ REAl CARS - REAL LIFE>>> FIAT BRAVO 1.6/16V DOHC 182A4.000 103H.P.+ / 1997
|
Вто Ное 13, 2007 7:08 am |
|
 |
veroni
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Сеп 24, 2007 1:06 pm Мнения: 130 Местоположение: София 18 Овча Купел
|
мисля че отговора ми е излишен всички знаем че Голфовете са развалини а пък BMW-тата не са лоши коли на пък им е скъпа подръжката(аз карах шофиорските курсове на такава кола) карала съм и Пежо 306 и мн се радвам че не се прецаках да си купя такова,ужасни са и ситроена е пълна боза или поне този дет карах така че Фиата си е [b]N1[/b]
_________________ Bravo 1.6 16V
|
Вто Ное 13, 2007 9:26 am |
|
 |
NikMar
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 29, 2006 11:19 am Мнения: 288 Местоположение: Габрово
|
А бе като му гледам правописа на тоя все си мисля че и от коли толкова разбира, дето казват хората "гледам и не вярвам на ушите си" тоя явно въобще не се е качвал на Фиат, пък и трябва да му се издаде забрана за достъп до марката Фиат.
_________________ FIAT Brava 1,4/12V, FIAT Punto 1,1 SX/ 94
|
Вто Ное 13, 2007 10:28 am |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
NikMar написа: А бе като му гледам правописа на тоя все си мисля че и от коли толкова разбира, дето казват хората "гледам и не вярвам на ушите си" тоя явно въобще не се е качвал на Фиат, пък и трябва да му се издаде забрана за достъп до марката Фиат.
Напротив. Аз на такива бих дал да покарат. След това се почва "леле батеее, ама то било хубаво бе".
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Вто Ное 13, 2007 10:35 am |
|
 |
Trojaneca
|
Просто има заблудени хора...това е, вижте какво ме направиха тук:
http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=1 ... sc&start=0
Не знам, но според мен, Купето е къде-къде по-красиво от което и да е БМВ 3ка :roll:
|
Вто Ное 13, 2007 12:14 pm |
|
 |
Crusible
Кара кола
Регистриран на: Вто Юни 05, 2007 2:45 pm Мнения: 344 Местоположение: София 19 Люлин
|
 Re: Колеги, просто не се сдържам да споделя този пост с вас
Trojaneca написа: pelmel написа: Голв 2 същотака много здрава кола и красива.
 :? Объркан съм :? :? :? Абе да ви питам, тея голВове много ли са скъпи, щото аз открай време се заглеждам по една "двойка", ама много пари май :?
|
Вто Ное 13, 2007 12:22 pm |
|
 |
Lek Lek Lek
Кара Симсонка
Регистриран на: Вто Окт 09, 2007 1:32 pm Мнения: 50 Местоположение: Бургас
|
тея идеоти не разбират от коли
_________________ Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
|
Вто Ное 13, 2007 12:54 pm |