Дата и час: Пет Юли 18, 2025 5:02 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 23 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Колеги, просто не се сдържам да споделя този пост с вас :D 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Колеги, просто не се сдържам да споделя този пост с вас :D
pelmel написа:
Значи чух много глупости до сега за фордове или Фиат.Човече тея коли са много кофти особенно Фиата.Нови нови ама почват да се чупят много.Така де искам да ти кажа че са рехави.Един приател Монтиор една Брава 99г. ( Нова ) на 8 год. така на магистралата мощна 106 коня дизел настъпа я дигна 165км и издуха гарнитурата и е*а главата.Е смятаи колко са харабежни тея коли.Аз имам Рено 19 Шамад ( мн добри кола ) карам си нормално със 150-160 км по магистралата мн пъти вече и е без проблем пробвал съм я дига 195км.Доволен резултат за двигателя (1.7 моно 75коня) .19-те имат мн здрави двигатели не гният и тия които казват колко са има чупливи предниците жестоко се лъжат.От 2 години я имам и като я взех не съм сменял нищо по ходовата и до сега нищо не хлопа или скърца.Така че аз ти препоръчвам или Рено 19 ( Шамад-Хечбек ) за около 3000 - 3500лв изрядно отсякъде ще си намериш или Голв 2 същотака много здрава кола и красива.

Това е от мене някой който казва че не съм прав мога да поспоря с него.На тези времена тези коли за тези пари са едно от най- доброто

И всепак ти си решаваш

Вижте просто...Сега вече знам, че при скорости над 160 км/ч, се прецакват гарнитури и хвърчат разпределителни валове :D :D :lol:

Пон Ное 12, 2007 10:56 pm
UNREAD_POST Re: Колеги, просто не се сдържам да споделя този пост с вас
pelmel написа:
Значи чух много глупости до сега за фордове или Фиат.Човече тея коли са много кофти особенно Фиата.Нови нови ама почват да се чупят много.Така де искам да ти кажа че са рехави.Един приател Монтиор една Брава 99г. ( Нова ) на 8 год. така на магистралата мощна 106 коня дизел настъпа я дигна 165км и издуха гарнитурата и е*а главата.Е смятаи колко са харабежни тея коли.Аз имам Рено 19 Шамад ( мн добри кола ) карам си нормално със 150-160 км по магистралата мн пъти вече и е без проблем пробвал съм я дига 195км.Доволен резултат за двигателя (1.7 моно 75коня) .19-те имат мн здрави двигатели не гният и тия които казват колко са има чупливи предниците жестоко се лъжат.От 2 години я имам и като я взех не съм сменял нищо по ходовата и до сега нищо не хлопа или скърца.Така че аз ти препоръчвам или Рено 19 ( Шамад-Хечбек ) за около 3000 - 3500лв изрядно отсякъде ще си намериш или Голв 2 същотака много здрава кола и красива.

Това е от мене някой който казва че не съм прав мога да поспоря с него.На тези времена тези коли за тези пари са едно от най- доброто

И всепак ти си решаваш

:38_2_20: Горкият неориентиран човечец. Достоен за съжаление...

Пон Ное 12, 2007 11:01 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Не се шегува човека. Аз имам ли магистрално каране си нося по 2 ремонтни комплекта в багажника. Един за отиване и един за връщане. Отделно ме съпровожда и репатражка, та ако съвсем закъсам да ме прибере. Мъка ви казвам.

Пон Ное 12, 2007 11:16 pm
Профил ICQ YIM
UNREAD_POST 
И после да съм ходел на национални срещи ... Ако са пред моя блок - добре. Ама ако ще е в съседния квартал и трябва да си рискувам двигателя на колата - никога! :yahoo lol:

Пон Ное 12, 2007 11:35 pm
UNREAD_POST 
Боже, боже, чета и не вярвам на очите си. :mrgreen: Особено ми хареса частта в написаното за Голв 2, тази здрава, красива и ненадмината кола. :mrgreen:

Троянец, я кажи от кой форум го копна тоз бисер? :mrgreen:

Вто Ное 13, 2007 12:01 am
UNREAD_POST 
Дата.бг, раздела за автомобили.....Имаше една тема, в която трябваше да предложа спортен автомобил...казах за Купе 2.0 20vT и едва ли не бях обявен за ненормален, как съм можел да харесвам такава кола и тн, мацките много повече се кефели на БМВ 320и компакт :shock: А ако кажеш нещо лошо за гоУф 2 или 3.......

Вто Ное 13, 2007 1:11 am
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
как няма да те обявят за ненормален ?! все пак това е кола, която след 150-160 км/ч отива в сервиза :36_2_33:

Вто Ное 13, 2007 1:14 am
Профил
UNREAD_POST 
Ужас...аз, който тествах ускорение до 200км/ч....ще взема да запаля една свещичка..даже 2 ще са..една за двигателя и една за мен....не знам как съм минал критичните 165 :shock:

Вто Ное 13, 2007 1:34 am
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Trojaneca написа:
Ужас...аз, който тествах ускорение до 200км/ч....ще взема да запаля една свещичка..даже 2 ще са..една за двигателя и една за мен....не знам как съм минал критичните 165 :shock:
Явно с Много мъки колега, ЕХ ТИ си голям късметлия явно! И недей пак да не смениш някоя гарнитура! :36_2_49:

Вто Ное 13, 2007 7:08 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
мисля че отговора ми е излишен всички знаем че Голфовете са развалини а пък BMW-тата не са лоши коли на пък им е скъпа подръжката(аз карах шофиорските курсове на такава кола) карала съм и Пежо 306 и мн се радвам че не се прецаках да си купя такова,ужасни са и ситроена е пълна боза или поне този дет карах
така че Фиата си е [b]N1
[/b]

Вто Ное 13, 2007 9:26 am
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
А бе като му гледам правописа на тоя все си мисля че и от коли толкова разбира, дето казват хората "гледам и не вярвам на ушите си" тоя явно въобще не се е качвал на Фиат, пък и трябва да му се издаде забрана за достъп до марката Фиат.

Вто Ное 13, 2007 10:28 am
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
NikMar написа:
А бе като му гледам правописа на тоя все си мисля че и от коли толкова разбира, дето казват хората "гледам и не вярвам на ушите си" тоя явно въобще не се е качвал на Фиат, пък и трябва да му се издаде забрана за достъп до марката Фиат.

Напротив. Аз на такива бих дал да покарат. След това се почва "леле батеее, ама то било хубаво бе".

Вто Ное 13, 2007 10:35 am
Профил ICQ YIM
UNREAD_POST 
Просто има заблудени хора...това е, вижте какво ме направиха тук:
http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=1 ... sc&start=0

Не знам, но според мен, Купето е къде-къде по-красиво от което и да е БМВ 3ка :roll:

Вто Ное 13, 2007 12:14 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST Re: Колеги, просто не се сдържам да споделя този пост с вас
Trojaneca написа:
pelmel написа:
Голв 2 същотака много здрава кола и красива.

:shock: :shock: :? Объркан съм :? :? :? Абе да ви питам, тея голВове много ли са скъпи, щото аз открай време се заглеждам по една "двойка", ама много пари май :?

Вто Ное 13, 2007 12:22 pm
Профил
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST 
тея идеоти не разбират от коли

Вто Ное 13, 2007 12:54 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 23 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща