|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 5:03 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 14 мнения ] |
|
Родните ни депутати се самозабравиха
Автор |
Съобщение |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
 Родните ни депутати се самозабравиха
Не знам, колеги, докога ще търпим тоя цирк. Милите ни народни храненици ще си дигнат сега и заплатките и коли ще си купят. Не мога само да вдяна на какво основание? Труда ли им е станал по-тежък? Беднички ли са или гладнички? Определено почва да ми писва. Аз да не работя и плащам даници за да им пълня мазните задници. Та едно 80 процента от депутатите ни надали биха си спомнили как изглежда парламентарната зала. То бива наглост, но това го няма никъде. Ако бяхме нормална държава отдавна трябваше по новините да мине заглавието "Луд откри безразборна стрелба в парламента". Скоро и това може да стане.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пет Ное 09, 2007 12:36 am |
|
 |
Trojaneca
|
И на мен ми е писнало от тоя фактор, наречен политици :evil: Чудя се как да вържа двата края, едвам успявам да събера някой-друг лев за поддръжка на количката, ония ми карат служебните S класи и BMW 7мици, ще си купуват разни апартаментченца на половин цена(визирам Свинаров и разни други индивиди) и какво ли не още.... :evil: Иначе, идеята за пистолета е добра...бих добавил - капсула с газ Зарин...125% ефективност :!:
|
Пет Ное 09, 2007 12:44 am |
|
 |
Made1nFIAT
Кара кола
Регистриран на: Нед Окт 28, 2007 11:21 pm Мнения: 313 Местоположение: София 15 Младост
|
съжелявам, че ще използвам тази дума, но това е абсолютна СВИНЩИНА :!: :!: :!: Учителите два месеца се борят и направиха какво ли не за да бъде заплащането им подобаващо, а тея .... Повдига ми се вече от простотий :evil:
_________________ Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат тебе!
1.6 16V 103HP Made In FIAT
|
Пет Ное 09, 2007 12:47 am |
|
 |
sok1
|
Жена ми е учителка. Спомням си в края на стачката как оня язовец Станишев (тези, които му се възхищават да ме извинят) ехидно заявяваше, че видите ли ако вдигнем заплатите на учителите ще настъпи потоп и едва ли не ще заприличаме на бананова република. А всъщото време тези...тези...(не мога да намеря толкова обидна и мръсна дума) наши НАРОДНИ представители тихомълком си гласувах 41%-нтно увеличени на "скромното" си възнаграждение. От друга страна като се замисля - единственият виновник за тази ситуация сме ние, техните избранници. Някой беше казал, че всеки народ си заслужава управниците.
А това за лудия с пистолета в парламента...Господи, предпази ме от изкушението!...
|
Пет Ное 09, 2007 12:53 am |
|
 |
/TDS/
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Окт 28, 2007 4:48 pm Мнения: 153 Местоположение: Добрич
|
един депотат зема 240лева заплата (поне така си мисля) така че те събранието го имат като доходна седянка 
Пет Ное 09, 2007 1:12 am |
|
 |
sok1
|
/TDS/ написа: един депотат зема 240лева заплата (поне така си мисля) така че те събранието го имат като доходна седянка 
При база 3 средни заплати в публичния сектор българският депутат взема около 500 евро месечно...
Източник: http://dnes.dir.bg/2007/11/07/news2307807.html
|
Пет Ное 09, 2007 1:16 am |
|
 |
Paparac
|
/TDS/ написа: един депотат зема 240лева заплата (поне така си мисля) така че те събранието го имат като доходна седянка 
Аааа, ама на седмица, ден или?
|
Пет Ное 09, 2007 1:44 am |
|
 |
Ludmil Mandichev
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Окт 14, 2005 4:56 pm Мнения: 132 Местоположение: София 10 Триадица
|
Заплатата им е по-малко от половината от доходите им. Другото идва от участие в комисии и комисийки, бордове и тем подобни. Вчера си предложиха и 350 лв. за достъп до класифицирана информация. И ще си го гласуват  На мене като ми трябва информация си плащам. Отгоре на всичко, като видя празната зала, когато се гласуват закони направо ми се повръща. Имам чувството, че който и да се допре до парламента (властта) всичко човешко изчезва и понятия като съвест и свян просто престават да съществуват
_________________ Bravo 1.8 16V
|
Пет Ное 09, 2007 9:57 am |
|
 |
Rokambol
|
След като искат увеличение на бюджета на т.нар. Народно събрание, защото, видите ли, асансьора им бил стар, та да се поднови...."не сме народ, а мърша...", както е казал поета. :evil: Представяте ли си, искат да им се плаща за това, че разполагали с поверителна информация...просто нямам думи вече.
|
Пет Ное 09, 2007 5:03 pm |
|
 |
sok1
|
Rokambol написа: Представяте ли си, искат да им се плаща за това, че разполагали с поверителна информация...просто нямам думи вече.
Това в интерес на истината е практика, а и нормално според мен. Защото да боравиш с класифицирана информация си е доста голяма отговорност. При най-малката издънка глобите са направо жестоки. Ама чак пък 350 лв ...
|
Пет Ное 09, 2007 7:58 pm |
|
 |
Rokambol
|
Ами да се откажат, аз като разполагам с такава да не би да ми плаща шефа :evil: Освен да го питам :mrgreen:
|
Пет Ное 09, 2007 8:42 pm |
|
 |
bmahob
Фиат идол
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 10:29 am Мнения: 1261 Местоположение: Благоевград/Симитли
|
я ке земем пушкалото и че им кажа по-голема заплата :mrgreen: по -голема тояга им е нужна!
_________________ И пиши на кирилица, че е много дразнеща шльокавицата!
Punto 1.2 75 ELX `97 MPI/ГОЛЕМА БРИЧКА И ТАРАТАЙКА /-никога не подушила бензин
|
Пет Ное 09, 2007 9:53 pm |
|
 |
sok1
|
Понякога ги разбирам нашите народни хрантутници. Като има балъци като нас да ги търпят ...
Ако бяхме малко с по-гореща кръв ... 
|
Пет Ное 09, 2007 9:58 pm |
|
 |
bmahob
Фиат идол
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 10:29 am Мнения: 1261 Местоположение: Благоевград/Симитли
|
:arrow: :arrow: пиийте греяна ракия и че я стоплите и хйаде на [/img][/code]
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ И пиши на кирилица, че е много дразнеща шльокавицата!
Punto 1.2 75 ELX `97 MPI/ГОЛЕМА БРИЧКА И ТАРАТАЙКА /-никога не подушила бензин
|
Пет Ное 09, 2007 10:18 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 14 мнения ] |
|