Дата и час: Пет Юли 18, 2025 5:03 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 14 мнения ] 
Родните ни депутати се самозабравиха 
Автор Съобщение
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST Родните ни депутати се самозабравиха
Не знам, колеги, докога ще търпим тоя цирк. Милите ни народни храненици ще си дигнат сега и заплатките и коли ще си купят. Не мога само да вдяна на какво основание? Труда ли им е станал по-тежък? Беднички ли са или гладнички? Определено почва да ми писва. Аз да не работя и плащам даници за да им пълня мазните задници. Та едно 80 процента от депутатите ни надали биха си спомнили как изглежда парламентарната зала. То бива наглост, но това го няма никъде. Ако бяхме нормална държава отдавна трябваше по новините да мине заглавието "Луд откри безразборна стрелба в парламента". Скоро и това може да стане.

Пет Ное 09, 2007 12:36 am
Профил ICQ YIM
UNREAD_POST 
И на мен ми е писнало от тоя фактор, наречен политици :evil: Чудя се как да вържа двата края, едвам успявам да събера някой-друг лев за поддръжка на количката, ония ми карат служебните S класи и BMW 7мици, ще си купуват разни апартаментченца на половин цена(визирам Свинаров и разни други индивиди) и какво ли не още.... :evil: Иначе, идеята за пистолета е добра...бих добавил - капсула с газ Зарин...125% ефективност :!:

Пет Ное 09, 2007 12:44 am
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
съжелявам, че ще използвам тази дума, но това е абсолютна СВИНЩИНА :!: :!: :!: Учителите два месеца се борят и направиха какво ли не за да бъде заплащането им подобаващо, а тея .... Повдига ми се вече от простотий :evil:

Пет Ное 09, 2007 12:47 am
Профил
UNREAD_POST 
Жена ми е учителка. Спомням си в края на стачката как оня язовец Станишев (тези, които му се възхищават да ме извинят) ехидно заявяваше, че видите ли ако вдигнем заплатите на учителите ще настъпи потоп и едва ли не ще заприличаме на бананова република. А всъщото време тези...тези...(не мога да намеря толкова обидна и мръсна дума) наши НАРОДНИ представители тихомълком си гласувах 41%-нтно увеличени на "скромното" си възнаграждение. От друга страна като се замисля - единственият виновник за тази ситуация сме ние, техните избранници. Някой беше казал, че всеки народ си заслужава управниците.
А това за лудия с пистолета в парламента...Господи, предпази ме от изкушението!...

Пет Ное 09, 2007 12:53 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
един депотат зема 240лева заплата (поне така си мисля) така че те събранието го имат като доходна седянка :)

Пет Ное 09, 2007 1:12 am
Профил
UNREAD_POST 
/TDS/ написа:
един депотат зема 240лева заплата (поне така си мисля) така че те събранието го имат като доходна седянка :)

При база 3 средни заплати в публичния сектор българският депутат взема около 500 евро месечно...
Източник: http://dnes.dir.bg/2007/11/07/news2307807.html

Пет Ное 09, 2007 1:16 am
UNREAD_POST 
/TDS/ написа:

Аааа, ама на седмица, ден или?

Пет Ное 09, 2007 1:44 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Заплатата им е по-малко от половината от доходите им. Другото идва от участие в комисии и комисийки, бордове и тем подобни. Вчера си предложиха и 350 лв. за достъп до класифицирана информация. И ще си го гласуват Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 На мене като ми трябва информация си плащам. Отгоре на всичко, като видя празната зала, когато се гласуват закони направо ми се повръща. Имам чувството, че който и да се допре до парламента (властта) всичко човешко изчезва и понятия като съвест и свян просто престават да съществуват

Пет Ное 09, 2007 9:57 am
Профил
UNREAD_POST 
След като искат увеличение на бюджета на т.нар. Народно събрание, защото, видите ли, асансьора им бил стар, та да се поднови...."не сме народ, а мърша...", както е казал поета. :evil: Представяте ли си, искат да им се плаща за това, че разполагали с поверителна информация...просто нямам думи вече.

Пет Ное 09, 2007 5:03 pm
UNREAD_POST 
Rokambol написа:
Представяте ли си, искат да им се плаща за това, че разполагали с поверителна информация...просто нямам думи вече.

Това в интерес на истината е практика, а и нормално според мен. Защото да боравиш с класифицирана информация си е доста голяма отговорност. При най-малката издънка глобите са направо жестоки. Ама чак пък 350 лв ...

Пет Ное 09, 2007 7:58 pm
UNREAD_POST 
Ами да се откажат, аз като разполагам с такава да не би да ми плаща шефа :evil: Освен да го питам :mrgreen:

Пет Ное 09, 2007 8:42 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
я ке земем пушкалото и че им кажа по-голема заплата :mrgreen: по -голема тояга им е нужна!

Пет Ное 09, 2007 9:53 pm
Профил WWW
UNREAD_POST 
Понякога ги разбирам нашите народни хрантутници. Като има балъци като нас да ги търпят ...

Ако бяхме малко с по-гореща кръв ... :paddle:

Пет Ное 09, 2007 9:58 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
:arrow: :arrow: пиийте греяна ракия и че я стоплите и хйаде на [/img][/code]

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Пет Ное 09, 2007 10:18 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 14 мнения ]