|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:17 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
От къде мога да си изтегля EPER Fiat, който да работи...
Автор |
Съобщение |
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
 От къде мога да си изтегля EPER Fiat, който да работи...
От къде мога да си изтегля EPER Fiat, който да работи- досега теглих 3-4 от разни торенти и или не се инсталират, или не тръгват- ако някой колега знае работеща програма- моля да ми даде линк да си я сваля. Благодаря предварително. Он- лайн- версията я имам, но тя не е пълна, а на мен в работата ми трябват някои детайли. 
|
Вто Ное 27, 2007 9:05 pm |
|
 |
КИМИ
Фиат маниак
|
|
Вто Ное 27, 2007 10:20 pm |
|
 |
Paparac
|
Абе все някъде трябва да я има, ама не съм седнал сериозно да ровя, та да го намеря DVD-to.
|
Вто Ное 27, 2007 10:36 pm |
|
 |
КИМИ
Фиат маниак
|
Ако някой изрови работещ сайт- има 20 бири от мене. 
|
Вто Ное 27, 2007 10:41 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Kimi_Raikonen написа: Ако някой изрови работещ сайт- има 20 бири от мене. 
Ползвай го on-line http://91.92.0.122:7080
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Вто Ное 27, 2007 11:22 pm |
|
 |
Paparac
|
Абе то и тук го имаме онлайн, ама Kimi пише, че държи на цялото DVD.
viewtopic.php?t=18680
|
Вто Ное 27, 2007 11:27 pm |
|
 |
КИМИ
Фиат маниак
|
Oki- мерси. 
|
Вто Ное 27, 2007 11:32 pm |
|
 |
NikMar
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 29, 2006 11:19 am Мнения: 288 Местоположение: Габрово
|
_________________ FIAT Brava 1,4/12V, FIAT Punto 1,1 SX/ 94
|
Сря Ное 28, 2007 6:21 pm |
|
 |
КИМИ
Фиат маниак
|
Искам само адрес на торент, откъдето да си го дръпна- цялата програма, защото в онлайн версията няма данните за това, което търся. Ако някой е успял да я изтегли и да си я инсталира- поне да ми даде името на Торент- тракера. 
|
Вто Дек 25, 2007 8:11 pm |
|
 |
tip
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Пон Мар 26, 2007 12:04 am Мнения: 38 Местоположение: София
|
|
Вто Дек 25, 2007 9:49 pm |
|
 |
Gembal
Кара балканче
Регистриран на: Вто Дек 18, 2007 5:34 pm Мнения: 48 Местоположение: България
|
Може би въпроса ми е смешен за накои от вас, но все пак бихте ли ми казали за какво служи този еPER? :roll:
|
Вто Дек 25, 2007 10:17 pm |
|
 |
Arnold
|
Gembal написа: Може би въпроса ми е смешен за накои от вас, но все пак бихте ли ми казали за какво служи този еPER? :roll:
Ти нали не питаш сериозно? Това е вид програма, с която се откриват необходимите части за даден италиански автомобил, както и да му видиш техническите данни като цяло. Общо го казвам, но дано става ясно.
|
Пет Дек 28, 2007 1:54 am |
|
 |
sok1
|
Arnold написа: Gembal написа: Може би въпроса ми е смешен за накои от вас, но все пак бихте ли ми казали за какво служи този еPER? :roll: Т и нали не питаш сериозно?
Никой не се родил научен. Да не забравяме ние от къде сме тръгнали...
Не че сме стигнали до някъде, де. 
|
Пет Дек 28, 2007 2:18 am |
|
 |
Gembal
Кара балканче
Регистриран на: Вто Дек 18, 2007 5:34 pm Мнения: 48 Местоположение: България
|
Arnold написа: Gembal написа: Може би въпроса ми е смешен за накои от вас, но все пак бихте ли ми казали за какво служи този еPER? :roll: Ти нали не питаш сериозно? Това е вид програма, с която се откриват необходимите части за даден италиански автомобил, както и да му видиш техническите данни като цяло. Общо го казвам, но дано става ясно.
Съвсем сериозно попитах! Все пак от 1 седмица карам Фиат, а вие можете да си представите колко съм навътре с разни подробности около тази марка. За пръв път имам възможността да управлявам Фиат. Но да ви кажа започвам много да си падам по Бравото ми  Имам някои питания още за разни неща по колата, но като дойда на сбирка директно ще показвам за какво става въпрос и ще ми обяснявате 
|
Пет Дек 28, 2007 11:47 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Gembal написа: Може би въпроса ми е смешен за накои от вас, но все пак бихте ли ми казали за какво служи този еPER? :roll:
Не виждам нищо смешно във въпроса. Аз това понятие EPER не го бях чувал, преди да се регистрирам във форума. Нямам точно определение, бих го обяснил така:
Предполагам, че е някакъв каталог, който се поддържа официално от фирмите-производители на автомобили, конкретно в случая от Фиат.
- В EPER можеш по номера на рамата (VIN) да провериш точно кога е сглобена колата ти.
- Ако имаш малко по-задълбочени познания, можеш "да разглобиш" автомобила си и да получиш оригиналния номер на интересуващата те част. Сериозните фирми за авточасти по този номер могат да ти кажат дали имат съответната част и тя със сигурност ще стане на твоя автомобил.
- В EPER освен за фиат, можеш да намериш същата информация и за Lancia и Alfa Romeo.
- Не съм наясно дали други фирми, произвеждащи автомобили, поддържат подобни каталози.
Не претендирам, че отговорът ми е изчерпателен.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Съб Дек 29, 2007 12:15 am |
|
|