|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 2:26 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
tyson
Кара балканче
Регистриран на: Чет Апр 19, 2007 8:10 am Мнения: 46 Местоположение: Русе
|
 И аз в КЛУБА!
След много четене и голям избор най-сетне и ние (визирам и половинката си) станахме собственици на Фиат Браво 1.9ЖТД октомври 99 г. със всички стандартни екстри( ел.пакет,клима,АБС,еърбегзи).Преди време се бяхме спряли на Ауди Б4 94-95 г. евентуално, изчетох там целия форум, после случайно един ден попаднах на този...Четох и четох и изчетох и този, претеглихме везните и решихме, че едно такова Фиатче ще ни пасне най-добре.В петък го докарах от София.Незнам дали е за лошо или е за добро Фиата е с чип тунинг.Утре съм на сервиз от сутринта ще пиша после впечатления.Иначе мога да кажа относно вървенето МНОГО върви.По пътя карахме 130-160 но усетих, че от 160 като настъпя още и тръгва да набира...но ме достраша да го настъпя до предела.Преди това съм карал едно фордче ескорт 75 коня и усещането ми е много различно с тази кола.Много бързо ускорява?Незнам дали е така нормално или?Очаквам колегите с тези мотори да кажат по някоя дума.Също така относно чипа какво мислите?Оплюйте ме  Знам, че ще има колеги, които ще кажат, че щом е с чип е издухана, юркана е много и т.н... но по този въпрос -> утре след сервиза.
Снимките са от къщата, като я регистрираме, ще кача и вътре снимки. Та това е,засега.Много съм доволен от колата на първи впечатления, имам едва 550 км изминати...Дано да и няма нищо...
П.П. За колегите в Русе: Незнам тази седмица дали ще мога да се появя защото мисля сряда и/или четвъртък да регистрирам, но другата обещавам, че ще дойда на ПЪБ-а да се запознаем и да пием по нещо хем да видите и колата да кажете мнения.
Приемам всякакви коментари относно Фиата  Лек ден на всички и карайте внимателно !
Един бърз въпрос, че се сетих, имам на таблото едно копче със знак на термометър като го натисна изписва температура та въпроса ми е тя външна ли е или вътре в купето?
Благодаря предварително! 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Пон Юни 11, 2007 3:04 pm |
|
 |
idm
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Авг 27, 2005 8:16 pm Мнения: 149 Местоположение: Русе
|
Аве пич ти да не живееш в блок Боримечка?
Щот май там го видях туи Браво. Да не излезем комшии :mrgreen:
_________________ Lancia Delta II 1.6 16V / 98г.
Garelli 150 T-Rex Freelander/италиянка на две колела с японска душа!
|
Пон Юни 11, 2007 3:19 pm |
|
 |
ivanko_rs
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 9:35 am Мнения: 145 Местоположение: Русе
|
Колега честито и да го караш безаварийно дълго време.
Снощи те видяхме като мина покрай Жорелата.Много добре изглежда бравото,ама с тези прагове и брони,носи други джанти(ти ша му мислиш по въпроса).
За чипа няма какво толкова да се казва.Ако е направен като хората няма да имаш проблеми,дори може да ти смъкне малко разхода и мотора да работи по-тихо.С течение на време ще се разбере.
То не ти пречи да дойдеш на пъба с тез номера де.
_________________ Lancia Dedra 2.0 16V Turbo - 220hp-for now
Mobil 1 & ESSO - Русе регион
|
Пон Юни 11, 2007 3:22 pm |
|
 |
tyson
Кара балканче
|
Съжалявам нещо е проблем с постването.
Последна промяна tyson на Пон Юни 11, 2007 3:29 pm, променена общо 2 пъти
|
Пон Юни 11, 2007 3:25 pm |
|
 |
tyson
Кара балканче
|
Бях на гости в Боримечка  Иначе съм живял в бл.Силистра а към момента живея до халите.Иначе е много ниско Бравото, много зле минавам през спящите полицаи почти се налага да спреш на място.За джанти знам, че иска други но на първо време ще е това.
За идването ОКей, ама искам да ми мине данданията по регистрацията, че днеска ме отчаяха
Никой не казва нищо тази температура външна ли е или вътрешна?
|
Пон Юни 11, 2007 3:28 pm |
|
 |
ivanko_rs
Кара Фиатче 126
|
Ами на наште ланчи тази температура е външна.предполагам че твойто е с климатроник и също би трябвало да мери външната е не вътрешната,защото ти вътрешната я задаваш.
|
Пон Юни 11, 2007 4:39 pm |
|
 |
Rokambol
|
Честито. Със здраве. Температурата е външната.
|
Пон Юни 11, 2007 6:22 pm |
|
 |
tyson
Кара балканче
|
Благодаря за отговорите.Още си я чакам от сервиза.На ПЪБ-а как да позная колегите от Русе?
|
Вто Юни 12, 2007 2:04 pm |
|
 |
ivanko_rs
Кара Фиатче 126
|
tyson написа: Благодаря за отговорите.Още си я чакам от сервиза.На ПЪБ-а как да позная колегите от Русе?
Ами я дай номер ,че преди имахме флагче ама сега нещо се позагуби.
Моя е 0887 973 821 Иван
|
Вто Юни 12, 2007 5:08 pm |
|
 |
Ancho
Кара кола
Регистриран на: Чет Май 31, 2007 12:35 pm Мнения: 233 Местоположение: Пазарджик
|
По принцип и аз мисля че температурата е външна, но ако видиш под ляваото странично огледало една пъпка значи можеш да си сигурен че е външна. Честито, добре изглежда колицата, а за дърпането си е нормално. Принципно бензиновите не дърпат много, обаче тази като е 1.9 с Т-то и като е 800кг. е просто убиец. познавам 2ма с такива коли и от тях съм чул същото - много дърпа, едната щях да я карам даже, много и бех навитак ама уви......
Та карай със здраве и 1000000 безаварийни километри 
_________________ FIAT DUCATO 2.3 JTD 2003
Продава се печеливш бизнес!
|
Сря Юни 13, 2007 7:54 am |
|
 |
tyson
Кара балканче
|
Благодаря за пожеланията!
Значи да си кажа всичко от сервиза.Сменихме ангренажен ремък,горивен филтър,маслен,въздушен и някакъв полиенов ли какъв беше за климатика, сменихме и накладките.Общата глоба с труда ми излезе 260 лв.Мисля, че е нормално.Майстора каза, че мотора е много добре :roll: да съм я карал дълго време и да не съм се връщал скоро при него
От днес започваме КАТ да я регистрираме и така..
До колегите в Русе: Днеска няма да мога да дойда на срещата, но другата седмица сме там!Между другото с половинките си идвате ли или сбирката е само по мъжки?
ivanko_rs- Аз съм завършил ВИМЕС специалност ТУТ (Технология и Управление на Транспорта) видях в профила ти, че си писал инженер по организация на транспорта.Да не би да си завършил тази специалност?
Ancho- В талона я водят 1170 кг. ?
И един малко тъп въпрос, може ли да си променя на профила надписа, че карам "детска количка" и да напиша примерно Фиат Браво ?
Благодаря предварително! 
|
Сря Юни 13, 2007 12:13 pm |
|
 |
ivanko_rs
Кара Фиатче 126
|
tyson написа: Аз съм завършил ВИМЕС специалност ТУТ (Технология и Управление на Транспорта) видях в профила ти, че си писал инженер по организация на транспорта.Да не би да си завършил тази специалност?
По мое време беше ТОАТ(Технология и Организация на Автомобилния Транспорт) със степен Магистър инженер.
Общо взето да,същата.
Я виж ти , и колеги по образование :mrgreen:
|
Сря Юни 13, 2007 12:23 pm |
|
 |
tyson
Кара балканче
|
Другата сряда ще се запознаем  Нищо не казвате за половинките? 
|
Сря Юни 13, 2007 12:32 pm |
|
 |
pavel.stoykov
Кара велосипед
Регистриран на: Вто Сеп 25, 2007 11:00 pm Мнения: 28 Местоположение: Пловдив 03 Западен
|
Температурата е външна
_________________ F.I.A.T. Marea 1.8 16v 1998year
|
Вто Окт 02, 2007 11:28 am |
|
 |
Emillio
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Окт 25, 2006 7:56 pm Мнения: 132 Местоположение: София 02 Красно Село
|
tyson написа: Другата сряда ще се запознаем  Нищо не казвате за половинките? 
Ами то нали знаеш - "Фенки, фенки" не пречат стига да им е интересно 
_________________ Fiat Tipo 1.6 DOHC
|
Вто Окт 02, 2007 11:32 pm |
|
|