|
|
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 1:32 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
emdless4
Кара кола
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 11:40 am Мнения: 227 Местоположение: София
|
 Гласувахте ли?
нещо да кажете - щото аз няма какво да кажа.....

|
Нед Юни 26, 2005 12:20 am |
|
 |
Ferrari
|
 Re: Гласувахте ли?
emdless4 написа: нещо да кажете - щото аз няма какво да кажа..... 
Ами какво да кажа.... Ще ме управлява педераст от РМС. Просто нямам думи 
|
Нед Юни 26, 2005 1:26 am |
|
 |
Stilo
|
Гласувах в синьо.
Но с кръв?
Иначе съм привърженик на една древна мисъл: "Ако изборите променят каквото и да било, отдавна щяха да са забранени със закон!"
|
Нед Юни 26, 2005 9:18 am |
|
 |
me_to_u
|
:evil: Едва ли има вече какво да се каже!! Пенсиите пак дадоха насока на живота ни с избора на е.аните "социалисти". За кой съм гласувал едва ли има значение. :evil: Ама каквото сами си направим, едва ли някой враг може да ни направи! Аре няма какво да се дървим, пак сме пре..ани...
|
Нед Юни 26, 2005 11:27 am |
|
 |
divaka
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:52 am Мнения: 561 Местоположение: София 02 Красно Село
|
Ето това е!!! Оказа се, че пак бъдещето ни ще е определено от хора, повечето от които няма да доживеят края на мандата...Просто нямам думи
_________________ FIAT BRAVO 1.6 16V
|
Нед Юни 26, 2005 4:08 pm |
|
 |
Petrov
|
divaka написа: Ето това е!!! Оказа се, че пак бъдещето ни ще е определено от хора, повечето от които няма да доживеят края на мандата...Просто нямам думи
Също така и от хора които не живеят в България и такива които незнаят за какво става въпрос (тея дет гласуват етнически).
|
Пон Юни 27, 2005 12:55 am |
|
 |
toni
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 3:45 pm Мнения: 128 Местоположение: София, жк Дружба 2
|
гласувах, но не помогна. сега се надявам да повторим, май няма шанс в тоя вид да разделят баницата, :-)
ако има прегласуване всеки да скрие на баба си личната карта и да участва, че пак ще трябва да се запасяваме с бензин в туби, бидони и други съдинки и да го крием по мазета (помните ли как се крадеше от резервоарите едно време (м..а им).
_________________ FIAT Stilo 1,4 16V
FIAT Bravo 1.6 16V
|
Пон Юни 27, 2005 3:30 pm |
|
 |
Yavor
|
Колеги аз мога да кажа само една дума: АТАКА!
Просто моето синьо и демократично съзнание е потресено от ситуацията на изборите. Не ме притеснява това че червените малоумници са с най-висок процент - то гласоподавателите им до 1-2 мандата ще се свършат, ама това което се случва - оскотяването и озлобяването на народа страшно ме притеснява 
|
Пон Юни 27, 2005 4:06 pm |
|
 |
Момчил
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Ное 16, 2004 3:20 pm Мнения: 123 Местоположение: Пловдив 05 Южен
|
toni написа: гласувах, но не помогна. сега се надявам да повторим, май няма шанс в тоя вид да разделят баницата, :-) ако има прегласуване всеки да скрие на баба си личната карта и да участва, че пак ще трябва да се запасяваме с бензин в туби, бидони и други съдинки и да го крием по мазета (помните ли как се крадеше от резервоарите едно време (м..а им).
Много си прав :x :x :x
Поне се успокоявам, че при нас (Пловдив) не успяха да спечелят!!!
Е тва е левачката МАЙНА :cry:
_________________ FIAT BRAVA 1.4 12V
|
Пон Юни 27, 2005 4:20 pm |
|
 |
TEMPRIERI
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Ное 04, 2004 12:39 pm Мнения: 95 Местоположение: София 17 Витоша
|
И да гласувам, и да не Гласувам,
Пак ще Псувам !!!
:lol: :lol:
|
Пон Юни 27, 2005 4:46 pm |
|
 |
prog
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Фев 27, 2005 2:58 pm Мнения: 125 Местоположение: София
|
гласувах и след това цяла нощ си откарах в НДК да ги гледам...
снимахме за една телевизия и всички корумпирани мазняри минаха покрай нас... но... ще видим какво ще стане... като нищо скоро пак да гласуваме...
п.с.
както казва един приятел единствения изход е летище София...
той го използва, но след една година пак се върна... :-)
_________________ ФИАТ ТЕМПРА 1.9TD
|
Пон Юни 27, 2005 4:49 pm |
|
 |
kilar
Член на клуба
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 6:35 pm Мнения: 130 Местоположение: София, жк Люлин
|
|
Пон Юни 27, 2005 6:52 pm |
|
 |
divaka
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:52 am Мнения: 561 Местоположение: София 02 Красно Село
|
Petrov написа: divaka написа: Ето това е!!! Оказа се, че пак бъдещето ни ще е определено от хора, повечето от които няма да доживеят края на мандата...Просто нямам думи Също така и от хора които не живеят в България и такива които незнаят за какво става въпрос (тея дет гласуват етнически).
хмм в момента уча в Германия, но не знам дали това се брои за живеене. Иначе тук, в САЩ и като цяло Европа най-много са гласували за НДСВ и десните партий. Лошо е, че има и много, които са гласували за БСП и АТАКА. Не разбирам какво правят такива хора на запад, като се има предвид с каква насоченост са и двете прартий и особено АТАКА. 
_________________ FIAT BRAVO 1.6 16V
|
Вто Юни 28, 2005 1:31 am |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
Без надежда за Надежда, даже и с подкрепа нежна!
_________________ FIAT-SPORT
|
Вто Юни 28, 2005 10:24 pm |
|
 |
TORINO_MOTOR
Кара кола
Регистриран на: Съб Яну 08, 2005 11:28 am Мнения: 205 Местоположение: София/Дружба-2
|
_________________ FIAT MAREA 1.9TD
|
Вто Юни 28, 2005 11:22 pm |
|
|