Дата и час: Пет Юли 18, 2025 5:30 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Ще сменям Bravo-то за Palio.Вашите мнения и отзиви! 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST Ще сменям Bravo-то за Palio.Вашите мнения и отзиви!
Така съм го решил.Много съм доволен от Палиото.Имаме 2 служебни и още 2 лични в работата ми(отделно има 2 Пунто и 1 Типо)...абе Фиат фенове сме си.Та Палиото е супер-височка,икономична(TD70),комби е и досега никакви сериозни проблеми не са правили.Очаквам вашите мнения за и против да сменя Bravo-то с Palio!

Поздрави:sasco

Пон Фев 12, 2007 11:12 pm
Профил WWW
UNREAD_POST Re: Ще сменям Bravo-то за Palio.Вашите мнения и отзиви!
sasco написа:
Така съм го решил.Много съм доволен от Палиото.Имаме 2 служебни и още 2 лични в работата ми(отделно има 2 Пунто и 1 Типо)...абе Фиат фенове сме си.Та Палиото е супер-височка,икономична(TD70),комби е и досега никакви сериозни проблеми не са правили.Очаквам вашите мнения за и против да сменя Bravo-то с Palio!

Я пусни снимка на това Палио. Сподели какво точно ти харесва в Палио. Не му ли липсва пъргавост в сравнение с Бравото ти? Защо не се насочиш към Мареа дизел. По-стабилна е.

Пон Фев 12, 2007 11:16 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Според мен е добра идея, като става въпрос за стабилна и безпроблемна кола.
Това според мен си е по-голямо пунто.
За визия - бравото естествено е по-добро.

Пон Фев 12, 2007 11:26 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST Re: Ще сменям Bravo-то за Palio.Вашите мнения и отзиви!
doofiat написа:
sasco написа:

Я пусни снимка на това Палио. Сподели какво точно ти харесва в Палио. Не му ли липсва пъргавост в сравнение с Бравото ти? Защо не се насочиш към Мареа дизел. По-стабилна е.

Ще ги снимам.За пъргавост си прав-може би ще се насочя към по-голям двигател.Мареа не искам,защото е ниска като Браво/а и е по-голяма.Аз търся висока и не-голяма.

@GTipo-спор НЯМА,че Браво/а е страходен дизайн и до ден днешен...а какво да кажем за преди 12 год.!......Браво ми по-харесва от Брава и Мареа.Палио е леко "дървенко".

Пон Фев 12, 2007 11:34 pm
Профил WWW
UNREAD_POST 
Днес се развлачах по Горубляне и загледах една такава, многогрозна кола и интериора не ми харесва. Това си е мое мнение :)

Пон Фев 12, 2007 11:35 pm
UNREAD_POST 
И на мен ми се струва дървена.

Пон Фев 12, 2007 11:42 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Ако ще взимаш някоя от служебните ,по добре недей

Вто Фев 13, 2007 12:07 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Replay написа:
Ако ще взимаш някоя от служебните ,по добре недей

Ще продам Бравото и ще си купя Палио

Вто Фев 13, 2007 12:09 am
Профил WWW
UNREAD_POST 
Много е добро, декември се повозих доста с такова из Италия и Швецария.Невероятно стабилно е и удобно.Семейна кола.Братовчед ми в момента е тук и го продава, но подробности не знам.Мотора е 1.7TD, сив металик.

Вто Фев 13, 2007 9:52 am
UNREAD_POST 
doofiat написа:

Тъй като 1.5г карах Брава,на Палио съм бил пасажер са около 1000 км, мога да ти гарантирам и се подпиша с две ръце, че не е по-дървено от Бравата!!! Даже напротив, возията му ми се стори доста по-човешка от тази на Бравата!

Вто Фев 13, 2007 9:55 am
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
и на мен ми харесва палиото, но не знам как стои въпроса при едро габаритните части недай си боже ако стане ПТП-мисля че този въпрос не е за подценяване

Вто Фев 13, 2007 10:39 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Nino написа:
doofiat написа:

Тъй като 1.5г карах Брава,на Палио съм бил пасажер са около 1000 км, мога да ти гарантирам и се подпиша с две ръце, че не е по-дървено от Бравата!!! Даже напротив, возията му ми се стори доста по-човешка от тази на Бравата!

Да,за возия е меко в сравнение с Браво.Имах впредвид като комфорт и дизайн за разлика от Браво.Ще ти е удобно ли да питаш за цената на Палиото и ако можеш да ми дадеш телефона му да говоря с него.Пиши едно ЛС.

Вто Фев 13, 2007 11:10 pm
Профил WWW
UNREAD_POST 
Е sasco, съжалявам пич... тази вечер говорих по телефона с него продал го е.Той си идва на шест месеца и продава по някоя доста читава кола.Лятото продаде едно много добра Брава 99г/ 1.9ТД 100 на която дръжките на вратите не и бяха изгорели... странно, не бяха и сменяни в Италия.Пусках обяви тук, снимки, но сори. Тогава колегите са кътали пари за морето явно.Ако можеш да издържиш до пролет, ще търсим новото Палио... то е доста по красиво и добро.Апропо той работи в куриерска фирма и колите не са му бизнеса там, но доста читави и изнамира! :mrgreen:

Сря Фев 14, 2007 12:13 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Ами колебая се още.Ще си покарам още малко Бравото,пък ще размисля до след 2-3 седмици.Може пък и да изчакам до пролетта.Благодаря все пак!

Сря Фев 14, 2007 12:33 am
Профил WWW
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Nino написа:
doofiat написа:

:D :D :D не се сдържах ,вече карам зверчето около 33 000 км...ако караш както трябва йма много +++ ве в сравненйе с браво*то ,й както се знае е дйзайнйран за по тежкй условйя на употреба, моето палйо е 1,2 16в й честно казвам много често карам брава 1,6 й като челй скоростната кутйя на палйото дава по голям кеф й правй 1,2 мотора звяр,,,доколко е вярно незнам но на магйстрала съм вйдял 190 км/ч пълно натоварен:) та на уйкенд за рйба за пйкнйк й т,н, му се кефя като на полу джйп,,, :) това е ... :)

Сря Фев 14, 2007 12:47 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща