|
 |
 |
|
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 9:51 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
Zaphod
Член на клуба
Регистриран на: Сря Фев 02, 2005 3:41 pm Мнения: 677 Местоположение: София 20 Връбница
|
 Какво карат в Македония?
И така, да продължим със серията. Скоро бях четири дни в Македония и много ме учуди един факт: Хората там карат 30+ годишни коли!!! Не е рядкост да видя 4-5 'Рено 4', 2-3 от малките ЗАЗ-ки /калинките/ и още по-стари, даже непознати за мен модификации на Юго на един и същи паркинг. И изобщо - има някаква дупка при автомобилите - видях няколко по-нови /след 2000/ и много други, които бяха далеч преди '85-та. Дали има ограничения във вноса или някаква друга причина - нямам представа...
Ето и един от честите представители на тамошната 'фауна', каран още от Луи дьо Финес:
_________________ Alles in Ordnung
|
Пет Май 27, 2005 10:39 am |
|
 |
divaka
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:52 am Мнения: 561 Местоположение: София 02 Красно Село
|
Съвсем правилно предположение си напраил. Митата на колите в Македония са зверски както и данъците и всичко останало. Почти не могат да се видят коли 95/99 защото им излизат наи-скъпи. За това македонците правят доста известен трик...Регистрират фирми и съответно колите в България и си карат ам..Пък на 6мес. до границата
_________________ FIAT BRAVO 1.6 16V
|
Пет Май 27, 2005 6:26 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|