|
 |
 |
|
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 11:56 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
lu40
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 11:16 am Мнения: 388 Местоположение: София 01 Средец
|
 ОМВ?
Колеги,да ви разкажа какво ми се случи вчера.По празниците бях до Смолян и прекарахме чудесно.Вчера като се прибирах,реших да долея газ догоре и спрях на бензиностанцията на ОМВ.Преди мен имаше друга кола и колонката още не беше нулирана.Момчето ме покани да застана на колонката , сложи пистолета в чашката за зареждане , включи го и зачака от касата да пуснат колонката.В момента,в който газта се включи/случайно гледах колонката/колонката показваше над 2 литра газ!!! На въпроса ми как стана така момчето ми отговори,че ми се е привидяло,и т.н,и т.н.И така за 70 км. ми доляха над 9 л. газ,платих си ги и си заминах с едно много голямо наум :evil: Така,че никога не позволявайте да ви сипват по този начин газ :!: А аз от фен на ОМВ вече съм :evil: :evil: :evil:
_________________ Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC
|
Вто Май 24, 2005 1:43 pm |
|
 |
TORINO_MOTOR
Кара кола
Регистриран на: Съб Яну 08, 2005 11:28 am Мнения: 205 Местоположение: София/Дружба-2
|
Това е пурвото нещо което правя ,и то е докато отворя капака да погледна колонката  .
_________________ FIAT MAREA 1.9TD
|
Вто Май 24, 2005 10:14 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|