|
|
Дата и час: Нед Юли 13, 2025 10:46 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
До колегата Чилиев или други дизайнери!
Автор |
Съобщение |
Tuzarka
|
Не съм чак толкова зле....в интерес на истината съм мислела да си сложа такъв надпис, обаче тоя ник Тузарка ще навява мисли,че неква тъпа фуста кара колата
|
Вто Мар 18, 2008 4:35 pm |
|
 |
CHILIEV
|
ще седи добре според мен ...
колата на TUZARKA
само някой гаменчета да не решат да пробват колко са ти тузарски фаровете, стъклата, СД-то или боята че става страшно
|
Вто Мар 18, 2008 4:40 pm |
|
 |
Tuzarka
|
По-добре нещо друго да си лепна..някакви стилизирани фигури  ..дракончета, змии, фифрудки
То аз за тва си кютам да не правя някакви промени по колата, че ще стана магнит за циганета и наркомани
|
Вто Мар 18, 2008 5:00 pm |
|
 |
CHILIEV
|
Tuzarka написа: ... фифрудки...
 разби ме ...
|
Вто Мар 18, 2008 5:25 pm |
|
 |
grigor_j
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Окт 17, 2007 12:42 pm Мнения: 482 Местоположение: Бургас Медения Рудник
|
мааамкааа мууу  . Ся ми звъни тоз дето ще ми затъмнява стъклото и вика"аз съм мнооо добър амам не мога да сложа фолио върху лепенката".... бах маа му ко да прая? лепенка или фолио? или фолиото на задното стъкло, лепенката на предното.... 
_________________ Bravo 1.4 12V Abarth - демек аБРАТ-чо
недвижими имоти - продва, купува, наема, отдава.......
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
www.bgestates.com www.bgimoti.com
|
Вто Мар 18, 2008 5:30 pm |
|
 |
CHILIEV
|
grigor_j написа: мааамкааа мууу  . Ся ми звъни тоз дето ще ми затъмнява стъклото и вика"аз съм мнооо добър амам не мога да сложа фолио върху лепенката".... бах маа му ко да прая? лепенка или фолио? или фолиото на задното стъкло, лепенката на предното.... 
ами то може ама остават супер грозни ръбове ...
лепи лепенката отвън ! няма да имаш проблеми ...
едит: другия вариант е да си затъмниш предното, а да залепиш лепенката на задното 
|
Вто Мар 18, 2008 5:33 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Не могат ли да ти изрежат скорпиона на фолиото на задното стъкло - така хем ще ти е затъмнено, хем ще имаш образ на Абарт...не мога да си го преставя дали ще стои добре 
|
Вто Мар 18, 2008 5:43 pm |
|
 |
grigor_j
Регистриран на: Сря Окт 17, 2007 12:42 pm Мнения: 482 Местоположение: Бургас Медения Рудник
|
пфф нараво ми развали настроенето тоа пич..... тузарка мисля че няма да е добре..... няма да се вижда... мисля че ще я залепа отвън... а задната чистачка кат я прее.е ще си поръчвам нова.. 
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
|
Вто Мар 18, 2008 5:46 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Ако фолиото е от по-тъмничките ми се струва, че ще се вижда образа...държиш ли да е отзад скорпиона...може на двете задни стъкла
На мен ми се струва, че ще седи готино да не е толкова ясно видим образа на скорпиона...но това е Тузарско-гъзарско мнение 
|
Вто Мар 18, 2008 5:52 pm |
|
 |
CHILIEV
|
наложи я на предния капак, позавърти я насам натам и виж дали няма да си намери мястото някъде ...
друг вариант е да сложиш скорпиончето наклонено (както си е по принцип) на мястото на
задните врати (които нямаш) и част от него (около 25-30%) да отива върху прозореца
пробвай 
|
Вто Мар 18, 2008 5:56 pm |
|
 |
grigor_j
|
в момента единственото място е отвън на задния прозорец тъй като ще се пребоядисва колата до няколко седмици(месеца)..........
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
|
Вто Мар 18, 2008 6:04 pm |
|
 |
CHILIEV
|
grigor_j написа: в момента единственото място е отвън на задния прозорец тъй като ще се пребоядисва колата до няколко седмици(месеца)..........
като гледам си я прежалил, така че слагай пък колкото остиска ...
|
Вто Мар 18, 2008 6:21 pm |
|
 |
sok1
|
grigor_j написа: мааамкааа мууу  . Ся ми звъни тоз дето ще ми затъмнява стъклото и вика"аз съм мнооо добър амам не мога да сложа фолио върху лепенката".... бах маа му ко да прая? лепенка или фолио? или фолиото на задното стъкло, лепенката на предното.... 
Ще си имаш проблеми с "органите", ако затъмниш задното стъкло?
|
Вто Мар 18, 2008 9:52 pm |
|
 |
CHILIEV
|
sok1 написа: grigor_j написа: мааамкааа мууу  . Ся ми звъни тоз дето ще ми затъмнява стъклото и вика"аз съм мнооо добър амам не мога да сложа фолио върху лепенката".... бах маа му ко да прая? лепенка или фолио? или фолиото на задното стъкло, лепенката на предното....  Ще си имаш проблеми с "органите", ако затъмниш задното стъкло?
100% ще го отнесеш
|
Вто Мар 18, 2008 10:03 pm |
|
 |
grigor_j
|
този който ги затъмнява е полицай....  и наистина има много препоръки като един от мнооо добрите майстори  питах дали ще има проблеми и той вика "ми ние вече не се заяждаме..." 
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
|
Сря Мар 19, 2008 9:55 am |
|
|