|
|
Дата и час: Чет Юли 17, 2025 9:27 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Няма друга такава простотия !!!
Автор |
Съобщение |
Rokambol
|
Ако ти трябва мнение за Форд, пиши ми на лични. Съвсем случайно съм работил 5 г. в Мото Пфое и са ми до болка познати автомобилите на тази фирма.
|
Пон Ное 12, 2007 8:41 am |
|
 |
minchotodorov
Кара кола
Регистриран на: Нед Окт 28, 2007 7:33 am Мнения: 206 Местоположение: Варна 01 Одесос
|
/TDS/ написа: вий сте много смешни чесно! я сравнете живот ,разход и поддръжка на колите фиат форд опел пежо и пак си помислете не хвалете фиат ей така щото като почне да се чупи по добре нов да не говорим за проблемите в електрониката... форд-освен да харчи малко масло нищо лошо не съм видял и чул ефтини части малак разход общо взето наливаш и караш! опел единствено че гният нищо друго не съм чул и видял машинките си вървят и нямат грешка! пежо-за тях немога да кажа наистена нищо освен че имат най добрите дизели! БРЕИ че исказване ас лично карам легално с книжка от 7г. бащата внасяше кали от германия до преди 4г.никода не е носил фиат заради мнениата като тези прес последните 2 години имах пежо 405 92г.,рено клио 96г.,форд фокус 01г,опел астра01г така чесно по тях нищо не сам правил защото като се растракаха ги продавах. от миналата година искам да си взема фиат и всеки познат които продава коли ТИ ЛУДЛИ СИ ас питам защо и те незнаеха ,ас вече знам оказа се че в БГ.маи смеизостанали повече от колкото трябва във варна никои почти не може да ти каже какво ти има на колата или въобще немогат да ги ремонтират поради простата причина че са свикнали да дялкат само голф и астра примерно.
|
Пон Ное 12, 2007 9:06 am |
|
 |
/TDS/
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Окт 28, 2007 4:48 pm Мнения: 153 Местоположение: Добрич
|
аве то хубаво и аз искам да си зема фиат да видя наистена ли е.. а за форд просто 1лоша дума да не съм чул защото продължавам да го карам вече 2ра година а самата кола е 20годишна а проблема е че има само външни забележки! хем колата не е щадена!след 1седмица ще си зема фиат но това което чувам и ми се доказва тук във форума (аз затова се регистрирах) да видя как стоят нещата с марката фиат... не всеки може да кара кола която го кефи... аз лично гледам икономииката и външния вид!
Пон Ное 12, 2007 12:44 pm |
|
 |
abarth77
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 7:12 pm Мнения: 124 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
/TDS/ написа: аз лично гледам икономииката и външния вид!
Евалата, пич! Сигурен съм, че 20 годишен Форд се отличава със страхотна икономия и невероятен външен вид. Сигурно за това си толкова доволен. Въпреки малките забележки по външния вид. Ххахахахахаха!
_________________ FIAT Punto, 1.6 - Power is nothing without control!
|
Нед Дек 30, 2007 11:14 pm |
|
 |
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
Форд е кола за трактористи.
Малиййййййй- нЕма такъв дръгел просто след Фолксвагина, разбира се! 
|
Нед Дек 30, 2007 11:23 pm |
|
 |
LEVSKI
|
/TDS/ написа: аве то хубаво и аз искам да си зема фиат да видя наистена ли е.. а за форд просто 1лоша дума да не съм чул защото продължавам да го карам вече 2ра година а самата кола е 20годишна а проблема е че има само външни забележки! хем колата не е щадена!след 1седмица ще си зема фиат но това което чувам и ми се доказва тук във форума (аз затова се регистрирах) да видя как стоят нещата с марката фиат... не всеки може да кара кола която го кефи... аз лично гледам икономииката и външния вид!
Чак сега разгледах тази тема, и съответно постовете на колегата цитиран по горе. Колега, проблема си е изцяло твой,(извинявам се за следното) ако държиш да живееш като цървул, да те е страх да не вложиш някакви си пет лева в колата си, цяло лято да миришеш на пот от липсата на климатик, да пестиш от автомивки, да не ти пука от това, че отиваш на някаква си среща с гнусна изгнила кола, да си един от всичките комплексирани в тази държава... и още куп други. Е помисли малко, на пътя има куп чичковци с Голф 2, но чичковците с Браво, са десетки пъти по малко. Смешно е да продължа с цитати те...
|
Нед Дек 30, 2007 11:27 pm |
|
 |
Gembal
Кара балканче
Регистриран на: Вто Дек 18, 2007 5:34 pm Мнения: 48 Местоположение: България
|
Айде и аз да се изкажа по темата  ! Имам браво от съвсем скоро, но честно да си кажа, както се изказаха и някои колеги преди мен, просто колата КЕФИ! Моята е на 11 години и нямам забележки нито по двигателя нито по външния вид, нито съм могъл да намеря ръжда някъде по нея (освен по гърнето). Още при първите си 150-200 иминати километри с нея мога да кажа, че започнах истинси да харесвам тези коли. Карал съм над 20 други модели и марки, но признавам че моя Фиат е една от колите, които най много са ме радвали! Не виждам с какво Голф, Ескорт или Астра превъзхождат Бравото. Дизайна им ли е по добър? Или пък предлаганото оборудване? Или имат по-динамични двигатели?
Не снмятам, че Фиат Браво е най-успешния модел за всички времена, но определено това, което пише в статията не е точно така!
|
Пон Дек 31, 2007 12:32 am |
|
 |
Paparac
|
Поради премахването на раздел ФИАТ местя темата в Общи приказки. 
|
Сря Фев 13, 2008 9:16 pm |
|
|