|
|
Дата и час: Нед Юли 13, 2025 12:48 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Всичко за ЕВРО 2008, прогнози, резултати, мнения, отбори!
Автор |
Съобщение |
Rokambol
|
Някой бяха отписали адзурите, май
Лошото е, че ще трябва да се изправят срещу най-симпатичния отбор, този на Испания.
|
Вто Юни 17, 2008 11:46 pm |
|
 |
sok1
|
Rokambol написа: Някой бяха отписали адзурите, май ...
Един известен футболист от близкото минало беше казал, че на на такива форуми (световни, европейски п-ва) всички отбори играят великолепно, но накрая шампион става Италия.
|
Сря Юни 18, 2008 12:08 am |
|
 |
harifg
Кара кола
Регистриран на: Нед Мар 30, 2008 5:00 pm Мнения: 267 Местоположение: София, Павлово
|
sok1 написа: Rokambol написа: Някой бяха отписали адзурите, май ... Един известен футболист от близкото минало беше казал, че на на такива форуми (световни, европейски п-ва) всички отбори играят великолепно, но накрая шампион става Италия.
Ще видим......
Според мен Холандия ще носи купата.......
_________________ Фиат Браво 1.8 16V GT, нормална газова уредба - 12/100 ......
|
Сря Юни 18, 2008 12:49 am |
|
 |
svetkos_
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Юни 11, 2008 3:39 pm Мнения: 133 Местоположение: София 18 Овча Купел
|
Аз очаквах съседите да направят нещо, ама тази машина Холандия е трудно да се спре. Не са отбора, който беше в квалификациите. Това се вижда и с просто око, ако някой е гледал мачовете им. Но аз съм си за Германия и ще викам за тях. 
_________________ Фиат Браво 1.6 2000, Кукла www.prosport.bg
|
Сря Юни 18, 2008 11:34 am |
|
 |
Jimy
Кара Фиатче 126
|
Холандците полудяха,купата ще е тяхна!!!
_________________ Fiat BRAVO JTD105 GT
Peugeot 309XRD 1.9D
|
Сря Юни 18, 2008 11:46 am |
|
 |
harifg
Кара кола
Регистриран на: Нед Мар 30, 2008 5:00 pm Мнения: 267 Местоположение: София, Павлово
|
И Португалия е аут от турнира....
Германия със незадоволителна игра в предварителните групи, днес направи страхотен мач срещу португалците.....
И заслужено продължава напред.....
_________________ Фиат Браво 1.8 16V GT, нормална газова уредба - 12/100 ......
|
Пет Юни 20, 2008 2:09 am |
|
 |
Rokambol
|
harifg написа: И Португалия е аут от турнира.... Германия със незадоволителна игра в предварителните групи, днес направи страхотен мач срещу португалците..... И заслужено продължава напред.....
Напълно заслужено. Аз бях за иберийците, но с тъпата им тактика да си подават на втория етаж срещу двуметровите немци, видяхме до къде я докараха...Една бърза прогноза: Испания-Италия 1:3
|
Пет Юни 20, 2008 2:21 am |
|
 |
Paparac
|
Rokambol написа: harifg написа: И Португалия е аут от турнира.... Германия със незадоволителна игра в предварителните групи, днес направи страхотен мач срещу португалците..... И заслужено продължава напред..... Напълно заслужено. Аз бях за иберийците, но с тъпата им тактика да си подават на втория етаж срещу двуметровите немци, видяхме до къде я докараха...Една бърза прогноза: Испания-Италия 1:3
А Холандия с колко ли ще прегази Русия? 
|
Пет Юни 20, 2008 2:53 am |
|
 |
Rokambol
|
Paparac написа: .... А Холандия с колко ли ще прегази Русия? 
с 0:2 
|
Пет Юни 20, 2008 3:27 am |
|
 |
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
За довечера:
хърватите- турците 1-1 и дузпи 4-2 за хърватите.
|
Пет Юни 20, 2008 8:17 am |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
 Re: Всичко за ЕВРО 2008, прогнози, резултати, мнения, отбори
snake написа: Да се пробваме на първо време да познаем класирането в груповата фаза. Ето моите прогнози:
А) 1.Португалия 2.Швейцария 3.Чехия 4.Турция Б) 1.Германия 2.Хърватия 3.Австрия 4.Полша В) 1.Румъния 2.Италия 3.Франция 4.Холандия Г) 1.Швеция 2.Русия 3.Испания 4.Гърция
Хайде да видим има ли фенове и кой ще се окаже най-големия познавач.
Нека да си "оценим" прогнозите. Предлагам следната система: за всеки познат четвъртфиналист - 1 т., ако е познато и точното място на четвъртфиналиста в групата - още една точка.
А - 2 т. (познал съм класирането и мястото на Португалия)
Б - 2 т. (познал съм класирането, но съм разменил местата на Германия и Хърватия)
В - 2 т. (Италия)
Г - 2 т. (Русия)
Имам общо 8 точки.
Прогнозите ми за победители в оставащите четвъртфинали са: Хърватия, Русия !, Испания
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Пет Юни 20, 2008 9:37 am |
|
 |
LEVSKI
|
sok1 написа: Един известен футболист от близкото минало беше казал, че на на такива форуми (световни, европейски п-ва) всички отбори играят великолепно, но накрая шампион става Италия.
Аз пък го знам по друг начин, ако не се лъжа беше изказване на Гари Линекер. "Футбола е една великолепна игра, в която винаги побеждават германците"
Моя фаворит е Германия, но не подценявайте и Русия, те също стартираха неубедително в началото. Или поне набиха канчето на българския синдром "Швеция" 
|
Пет Юни 20, 2008 10:35 am |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Германия и Русия определено набират скорост, а холандците не мога да повярвам, че ще издържат докрай в това темпо. В крайна сметка ги гледахме по време на квалификациите, не бяха нищо особено, а тези футболисти са същите. Мисля, че ще спрат дотук. Шампион ще е Испания.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Пет Юни 20, 2008 12:31 pm |
|
 |
Paparac
|
snake написа: Германия и Русия определено набират скорост, а холандците не мога да повярвам, че ще издържат докрай в това темпо. В крайна сметка ги гледахме по време на квалификациите, не бяха нищо особено, а тези футболисти са същите. Мисля, че ще спрат дотук. Шампион ще е Испания.
За втори път отписваш Холандия
Между другото дали ще го откарат до дузпи в тазвечершния мач Турция и Хърватска и кой според вас ще спечели?
|
Пет Юни 20, 2008 11:53 pm |
|
 |
Rokambol
|
Видя се резултата. Бих казал - голяма драма за хърватите.
|
Съб Юни 21, 2008 1:51 am |
|
|