Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:43 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 47 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
БЪЛГАРИЯ ПРИЗНА ОФИЦИАЛНО КОСОВО 
Автор Съобщение
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Ами как е тръгнало дай Благоевградска област да си я дадем на Македония, Родопите на Турция, Добруджа на Румъния и така! Ебаси тъпанарите сме! :badred: :angry:

Пет Мар 21, 2008 11:46 am
Профил WWW
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST 
то нали много ни е останало от тези области :angry: .....та по въпроса за Косово:наще управници пак решиха да побързат да се подмажат и пак ние ще духаме.
ПС:пренебрегват много важният факт че сме славянски народи и е недопустимо признаването на една такава етническа държава.....кво да говорим повече Yellow_Flash_Colorz_PDT_48

Пет Мар 21, 2008 6:16 pm
Профил
UNREAD_POST 
Airis написа:
Някой задава ли си въпроса: Защо Румъния е против? Отговорите са два: Показват че думата им трябва да се зачита и са независима страна, и да признаят Косово - ще го изтъргуват добре.

Airis, моите уважения към това, че пътуваш често в Европа и виждаш за какво иде реч. В случая обаче си много далеч от истината. Отговорите не са два, а един единствен - Румъния също си има един такъв таралеж в гащите, мрънкащ за независимост.

Airis написа:
Нашите умници направиха така, че да минаваме със страх през Сърбия и отново да ни е срам да се наречем българи. И то за нищо. Подлогата балканска!

Ето това лошото при нас, за щяло и нещяло - "срам ме е че съм българин". И защо трябва да се срамувам, че съм българин, че съм потомък на един от най-старите народи в света, народ със славна история? Не го разбирам... Напротив - аз се гордея, че съм българин! Може да се срамувам от някого (политик, началник и т.н.), но не и от това, че съм българин.

Пет Мар 21, 2008 8:57 pm
UNREAD_POST 
sok1 написа:
Ето това лошото при нас, за щяло и нещяло - "срам ме е че съм българин". И защо трябва да се срамувам, че съм българин, че съм потомък на един от най-старите народи в света, народ със славна история? Не го разбирам... Напротив - аз се гордея, че съм българин! Може да се срамувам от някого (политик, началник и т.н.), но не и от това, че съм българин.

Ами ще кажа моето мнение колега...
Ужасно, ама ужасно ме е срам че съм Българин, по няколко причини:
1. Нашия народ избира политици, след поредните обещания (колко са политици е друга тема, аз ги наричам лумпени), които всеки, ама абсолютно всеки път го шибат чисто гол (народа) а той си трае.
2. Долно и страхливо племе сме - елементарен пример - спира ви катаджия - всеки дава някой лев, за да не си създава проблеми. (Направете това в Германия, ако ви стиска - затвора ви е гарантиран).
3. Законите тук не важат (Справка - отпадането на наказателна отговорност за депутати и висши държавни служители, при подаване на декларации с неверни данни). Ако обаче аз направя същото, ще ми скъсат шортите.
4. Пълното безхаберие на институциите - примери 1 000000000- и нищо...на никой не му пука. МВР, НАП, здравеопазване, НОИ, образование, инфараструктура,....още да изброявам ли?
И още 10000 причини. Сега може би ще кажете, че съм ного краен, но това е за съжаление. Както казах, работя в държавната администрация и положението е чудовищно. Краде се като за последно, яко, безогледно, неописуемо!!!
И може би сега ще попитате "Защо не уведомите прокуратурата?". Отговорям - всичко е вързано - прокурори, полицаи, съдии...
Девет човека загинаха във влак, поради безхаберието на 5 боклука!! - Нещо случи ли се? - Не!
Ставински уби 1 момче и осакати 1 момиче за цял живот, пиян! -Нещо случи ли се? -Не!
ЕС спря всички пари по програмите заради корупция!!- Нещо случи ли се?- Не!
Вальо топлото гепил няколко десетки милиона! -Нещо случи ли се? -Не!
Какво правим ние..Българите?!?!?
Всички го знаем това - кой повече, кой по малко...и какво правим колега? Снишаваме се да отмине бурята...
СРАМ МЕ Е ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН! ООБИЧАМ РОДИНАТА СИ НО МРАЗЯ ТАЯ ШИБАНА ДЪРЖАВА!

Пет Мар 21, 2008 9:29 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Баце, какво да направиш, като всичките кандидати за депутати са или от бившите- 70% ги преизбират, или са доказани мошенници, търгаши и крадци, забогатели на гърба на хората, неплащащи и 20% от полагаемите им се данъци, дебели свини, които се заричат да те оправят- ТЕ ТУКА, БАЦЕ те не лъжат само- оправят те и още как...без вазелин.

Пет Мар 21, 2008 9:39 pm
Профил
UNREAD_POST 
Kimi_Raikonen написа:
Баце, какво да направиш, като всичките кандидати за депутати са или от бившите- 70% ги преизбират, или са доказани мошенници, търгаши и крадци, забогатели на гърба на хората, неплащащи и 20% от полагаемите им се данъци, дебели свини, които се заричат да те оправят- ТЕ ТУКА, БАЦЕ те не лъжат само- оправят те и още как...без вазелин.

Така е батка...шибаното е че народа ги търпи, въпреки че вижда това....СРАМ МЕ Е!

Пет Мар 21, 2008 9:41 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Neosi написа:
Kimi_Raikonen написа:

Така е батка...шибаното е че народа ги търпи, въпреки че вижда това....СРАМ МЕ Е!

ПП. Като казах вазелин...
та се сетих за един виц- да видите какъв ни е избора, та така;

Попаднал някакъв нещастник в диво грузинско село и домакинът му решил да го изнасили вечерта:
- Ще те е..а, обаче как искаш - с вазелин или без?
- С вазелин.
- Добре. Вазелин Иванич, ела тука, иска и двамата да го оправим.
Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Не пиши така директно думички като онази редактираната от мен в първия цитат. Завоалирай ги с ".." :cool:
Paparac

Пет Мар 21, 2008 9:45 pm
Профил
UNREAD_POST 
Neosi написа:
... Долно и страхливо племе сме - елементарен пример - спира ви катаджия - всеки дава някой лев, за да не си създава проблеми. (Направете това в Германия, ако ви стиска - затвора ви е гарантиран).

Не знам за теб, но аз пари на полицай на съм давал, няма и да дам. Така, че квалификациите "Долно и страхливо племе" са за тези който дават. А като гледам и ти се причисляваш към даващите, което жалко...
За останалото, дори и да си краен, си прав. Но нима последните 50 години трябва да изтрият 1300 г и да започна да се срамувам, че съм българин? Тцъ! Срамувай се... Мен ме яд, но не ме е срам!

Пет Мар 21, 2008 9:45 pm
UNREAD_POST 
Kimi_Raikonen написа:
Попаднал някакъв нещастник в диво грузинско село и домакинът му решил да го изнасили вечерта:
- Ще те е...а, обаче как искаш - с вазелин или без?
- С вазелин.
- Добре. Вазелин Иванич, ела тука, иска и двамата да го оправим.
Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

:D :D :D :D :D

Пет Мар 21, 2008 9:47 pm
UNREAD_POST 
sok1 написа:
Neosi написа:
... Долно и страхливо племе сме - елементарен пример - спира ви катаджия - всеки дава някой лев, за да не си създава проблеми. (Направете това в Германия, ако ви стиска - затвора ви е гарантиран).

Не знам за теб, но аз пари на полицай на съм давал, няма и да дам. Така, че квалификациите "Долно и страхливо племе" са за тези който дават. А като гледам и ти се причисляваш към даващите, което жалко...
За останалото, дори и да си краен, си прав. Но нима последните 50 години трябва да изтрият 1300 г и да започна да се срамувам, че съм българин? Тцъ! Срамувай се... Мен ме яд, но не ме е срам!

Не колега, не давам....и няма и да дам...говорех по принцип.

Пет Мар 21, 2008 9:56 pm
UNREAD_POST 
Neosi написа:
Не колега, не давам....и няма и да дам...говорех по принцип.

:cool:

Пет Мар 21, 2008 9:57 pm
UNREAD_POST 
:cool:
:offtopic: Между другото да се похваля- смених ремъците и филтрите - всичко е супер.

Пет Мар 21, 2008 10:00 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
sok1 написа:
Airis написа:
Някой задава ли си въпроса: Защо Румъния е против? Отговорите са два: Показват че думата им трябва да се зачита и са независима страна, и да признаят Косово - ще го изтъргуват добре.

Airis, моите уважения към това, че пътуваш често в Европа и виждаш за какво иде реч. В случая обаче си много далеч от истината. Отговорите не са два, а един единствен - Румъния също си има един такъв таралеж в гащите, мрънкащ за независимост.

Airis написа:
Нашите умници направиха така, че да минаваме със страх през Сърбия и отново да ни е срам да се наречем българи. И то за нищо. Подлогата балканска!

Глас народен - глас божи. Все си мисля, че скоро ще настане време и ние да признаем: Автономни Родопи, Македония или Североизточна Добруджа. Аз съм заклет националист, пътувайки обаче ме е срам/страх/ да се нарека българка, не защото не се чувствам такава, а защото виждам злоупотребите ссъс святото име на страната. Скоро минавах през Сърбия и усетих братско отношение, кавичките се разбират от само себе си. Докато ние се дупим на всички страни, може и да ни излезе късмета, при това изненадващо.

Съб Мар 22, 2008 2:51 am
Профил
UNREAD_POST 
Airis написа:
Глас народен - глас божи. Все си мисля, че скоро ще настане време и ние да признаем: Автономни Родопи, Македония или Североизточна Добруджа.

Глупости на търкалета. Никога не имало, в момента няма и не се очаква в близкото бъдеще да има такива индикации за отделяне или автономия.

Airis написа:
Аз съм заклет националист, пътувайки обаче ме е срам/страх/ да се нарека българка...

Един националист НИКОГА не се срамува от националността си.

Airis написа:
Скоро минавах през Сърбия и усетих братско отношение, кавичките се разбират от само себе си.

И какво като Сърбия имала отношение към нас? Това ще бъде до време. Те не са тъпи да разберат, че ако се отклони трафика през Румъния или друга страна, ще търпят загуби. А и според теб позицията ни трябва да е в защита на една псевдобратска славянска държава, която никога не ни е долюбвала, напротив - историята доказва, че винаги при подходящ момент се е опитвала да ни го боцне? Мисля, че не това интереса на България.
Поне на мен ми омръзна все да има недоволни и да псуват (национален спорт). Ако бяхме казали, че нямаше да признаем Косово, щяхме да запеем друга песен, ама противоположна: какви сме били простаци, светът така, ние пак иначе и т.н. и т.н.

Съб Мар 22, 2008 2:15 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Като ни дойде до главата друга песен ще запеем, ако отношението на държавата към малцинствената все още група "роми", стане такова каквото е към обикновеният данъкоплатец, повярвай ми че ще надигнат мургавата си главица. Напомням гласуването под строй, а ако им кажат искайте автономия, реакцията им друга ли ще е? Когато виждаш, че в продължение на десетилетия управниците се гаврят с народа назачитайки мнението му и целящи собствените си интереси и благополучие, и всичко за сметка на народа. Когато пред очите ти потъпкват редица национални интереси, оправдавайки действията и бездействията си само с НАТО и ЕС, без други обяснения и доводи. Когато буквално четеш подигравка в очите на иноземеца, споменавайки откъде идваш. Да срам ме е, въпреки всичко.
И докато управниците на тази страна действат подобно на мохамеданското и циганско гласуване под строй мнението ми няма да се промени.

Съб Мар 22, 2008 7:29 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 47 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща