Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:24 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 31 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
За данъка!!! 
Автор Съобщение
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
dezrita написа:
Здравейте! През седмицата ми предстой да закупя кола от фирма, интересува ме дали като отидем при нотариуса ще мога да мина без да е платен данъка, колата я изплащах досега на фирмата в която работех и е трябвало аз да плащам данъците, ама не съм! Сега ще е проблем ли и задължително ли е да се плати данъка поне за последната година за да се направи договор за покупко - продажба?

При нотариуса номера може и да мине без квитанция за данъка. До колкото разбрах до сега колата се е водила на фирмата и значи тя е трябвало да плаща данъка като отидеш в данъчното ти си откриваш нова партида на твое име с документа за покупко-продажба, а фирмата трябва на базата на този документ да закрие партидата си, та за теб остава плащането от тук нататък, а за фирмата остават дължимите за миналите години. Само дето не помня в КАТ искаха ли квитанция за платен данък.

Вто Мар 18, 2008 12:41 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 31 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3