Дата и час: Пет Юли 18, 2025 2:40 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 36 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Санкционирани ли сте от КАТ ? 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Rokambol написа:
"...консумация на кренвирш по време на шофиране..." и арест в Дупнишките гробища (към 03.00ч. сутринта), заедно с моя кумец за употреба на алкохол на публично мястто :D .

Че ти си направо за ареста с тия провинения :D

Пет Яну 25, 2008 1:34 am
UNREAD_POST 
stormi написа:
Rokambol написа:
"...консумация на кренвирш по време на шофиране..." и арест в Дупнишките гробища (към 03.00ч. сутринта), заедно с моя кумец за употреба на алкохол на публично мястто :D .

Че ти си направо за ареста с тия провинения :D

Понеже звучи почти невероятно и много хора не ми вярват, пазя си акт-а от Сливен с въпросното изречение и го показвам при нужда. То си е направо уникат :D

Пет Яну 25, 2008 1:43 am
UNREAD_POST 
Rokambol написа:
Понеже звучи почти невероятно и много хора не ми вярват, пазя си акт-а от Сливен с въпросното изречение и го показвам при нужда. То си е направо уникат :D

"...консумация на кренвирш по време на шофиране..."
:padane:
голям смях ще падне ако го сканираш или го снимаш да го видим... аз лично ще си го разпечатам за да могат да му се посмеят и вкъщи :D :D

Пет Яну 25, 2008 10:10 am
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Ако трябва да разширим темата и с претърпени ПТП, то аз имам 2 в актива си, като и двете са не по моя вина. И двете бяха с верния ми опел, към когото още изпитвам силна носталгия, може би тъй като беше първата ми лично моя кола.

При втората катастрофа бяме тръгнали семейно към Бачковския манастир, ей така без причина, просто да се разходим. Аз имах някакво лошо предчувствие и на майтап казвам на жена ми, че безбожници като нас не е препоръчително да ходят в манастир :). Ами така си е, пълен атеист съм, макар че живея до най-голямата църква в Пазарджик. Дори си спомням като дете колко ме отвращаваше миризмата на тамян, когато съм влизал в църквата единствено, за да си взема влязлата вътре футболна топка.
Та тогава блъснах каруца. Никой не пострада, но по опела имаше доста поражения. След това обаче го възстанових така, че нищо не си личеше. Можете да се уверите сами: Изображение

Но след като го оправих, вече не беше същото, някак си ми мина мерака за тази кола и скоро след тази случка го продадох.

Пет Яну 25, 2008 12:32 pm
Профил
UNREAD_POST 
CHILIEV написа:
голям смях ще падне ако го сканираш или го снимаш да го видим... аз лично ще си го разпечатам за да могат да му се посмеят и вкъщи :D :D

Никакъв проблем, до няколко часа го пускам :cool:

Съб Яну 26, 2008 1:40 am
UNREAD_POST 
Rokambol написа:
Никакъв проблем, до няколко часа го пускам :cool:

:D :D

Съб Яну 26, 2008 11:49 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 36 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3