Дата и час: Пет Юли 18, 2025 2:38 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 52 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Наглостта полицейска край няма 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Случая с "чората" ? Не са стреляли, но краиния резултат е същия. Те просто изпълняват задълженията си(така се казва).

Нед Сеп 09, 2007 11:14 pm
UNREAD_POST 
Не визирам този случай конкретно, говоря как е по закон. При случая "ЧОРАТА" първоначалното измъкване въобще не беше, че е действано без умисъл, а че не е умрял от побоя. Иначе се сещам за случая с онзи гъбар, дето го бяха думнали наистина без да искат двама полицаи. И двамата излетяха от МВР.

Нед Сеп 09, 2007 11:16 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Ето това е мършата в МВР. С това оръжие се причинява смърт. И те го знаят отлично. Има си полигони за стрелба. Не му е мястото да се стреля в гората. Да шанса да се уцели някой окъснял гъбар е 1 на 100. Но ето че това 1 на 100 се случи. Ами ако беше някой турист дете ?

www.mvr1866.bg

Пон Сеп 10, 2007 10:56 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
При случая с гъбаря най-малкото което можеше да им се случи е уволнение. Това вече си е мърлявщина и безотговорност. Първоначалното ми мнение беше че все пак носи униформа, от която по дефолт всеки гражданин трябва да бъде респектиран. Униформата е подкрепена с оръжие и въпросния човек е обучен да стреля. Относно корупцията току що жена ми ме информира че за един изпит в УНСС, за когото първоначлната тарифа беше 100лв, сега скочихме на 500лв които трябва да платя до два дни(ще плаща не защото не може да си вземе изпита, а защото няма никакво време да се подготвя). Мамичката и мръсна на пропадналата държава.

Пон Сеп 10, 2007 11:45 am
UNREAD_POST 
LEVSKI написа:
Първоначалното ми мнение беше че все пак носи униформа, от която по дефолт всеки гражданин трябва да бъде респектиран.

:36_2_33: По дефолт, а, как веднага си личи компютърния специалист зад тези думи :mrgreen: . А с лек клок респектът дори трябва да бъде повишен Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 Yellow_Flash_Colorz_PDT_03

Последна промяна Paparac на Пон Сеп 10, 2007 4:35 pm, променена общо 1 път

Пон Сеп 10, 2007 4:11 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
LEVSKI написа:
При случая с гъбаря най-малкото което можеше да им се случи е уволнение. Това вече си е мърлявщина и безотговорност. Първоначалното ми мнение беше че все пак носи униформа, от която по дефолт всеки гражданин трябва да бъде респектиран. Униформата е подкрепена с оръжие и въпросния човек е обучен да стреля. Относно корупцията току що жена ми ме информира че за един изпит в УНСС, за когото първоначлната тарифа беше 100лв, сега скочихме на 500лв които трябва да платя до два дни(ще плаща не защото не може да си вземе изпита, а защото няма никакво време да се подготвя). Мамичката и мръсна на пропадналата държава.

А знаете ли колко е бала в Свищов? - 1500 лв.

Пон Сеп 10, 2007 4:29 pm
Профил
UNREAD_POST 
LEVSKI написа:
Относно корупцията току що жена ми ме информира че за един изпит в УНСС, за когото първоначлната тарифа беше 100лв, сега скочихме на 500лв които трябва да платя до два дни(ще плаща не защото не може да си вземе изпита, а защото няма никакво време да се подготвя). Мамичката и мръсна на пропадналата държава.

Виж, това вече е много кофти, но за съжаление такава ни е оправията. :?

Пон Сеп 10, 2007 4:36 pm
UNREAD_POST 
Paparac написа:
LEVSKI написа:
Първоначалното ми мнение беше че все пак носи униформа, от която по дефолт всеки гражданин трябва да бъде респектиран.

:36_2_33: По дефолт, а, как веднага си личи компютърния специалист зад тези думи :mrgreen: . А с леко подаване на волтаж и вдигане на шината над дефолнтата честота, респектът дори трябва да бъде повишен Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 Yellow_Flash_Colorz_PDT_03

Ммдам и точно след подобен овърклок започват цирковете :D По-високата консумация обикновенно е за сметка някои по нищожни елементи, които рано или късно започват да се дънят, с което бавно и сигурно умира цялата система. В търсенето си на свеж източник на енергия(в случая пияни шофьори, превишили скороста, неправилно паркирали и пр.) Започват да гърмят бушони, кондензатори и накрая пак всичко ще трябва да се подмени с ново и да остане само една кутия(на която пише МВР) с бутон за включване. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Пон Сеп 10, 2007 4:37 pm
UNREAD_POST 
Paparac написа:
LEVSKI написа:
Относно корупцията току що жена ми ме информира че за един изпит в УНСС, за когото първоначлната тарифа беше 100лв, сега скочихме на 500лв които трябва да платя до два дни(ще плаща не защото не може да си вземе изпита, а защото няма никакво време да се подготвя). Мамичката и мръсна на пропадналата държава.

Виж, това вече е много кофти, но за съжаление такава ни е оправията. :?

Да и причината да искат 500 а не обявените преди това 100, е че са разбрали че работи и за това няма време. Преценили са времето което ще и отнеме и сумата която ще изкара от работа. Пълна свинщина евсичко това.

Пон Сеп 10, 2007 4:41 pm
UNREAD_POST 
Свинщина е много леко казано, в интерес на истината, пълно безобразие....ама много излязохме от темата нещо (то аз почнах пръв, де :mrgreen: ), освен да се самонакажа :mrgreen:

Пон Сеп 10, 2007 6:47 pm
UNREAD_POST 
Paparac написа:
Свинщина е много леко казано, в интерес на истината, пълно безобразие....ама много излязохме от темата нещо (то аз почнах пръв, де :mrgreen: ), освен да се самонакажа :mrgreen:

Хехе, за наказание на общонационалната среща да отидеш един час преди всички и да запалиш скарата :mrgreen:

Пон Сеп 10, 2007 8:06 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
И бирата у твойта кола .. да се чупят твойте амортисьори :)

www.mvr1866.bg

Пон Сеп 10, 2007 11:08 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
The_Wicker_Man написа:
И бирата у твойта кола .. да се чупят твойте амортисьори :)

Ъъъ, моята или на LEVSKI?

Пон Сеп 10, 2007 11:35 pm
UNREAD_POST 
Моята много твърдо вози Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 ако са стъклени бутилки ще караме на лимонада от литър и половина след това. :D

Вто Сеп 11, 2007 12:11 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Мене ме кефи ... "Планинска Роса". Не знам кой го произвежда .. ама как се меша хувабо с всякакви алкохоли .. думи нямам :)

www.mvr1866.bg

Вто Сеп 11, 2007 10:12 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 52 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща