|
|
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 9:51 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
ivo098
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Нед Яну 02, 2005 7:52 pm Мнения: 431 Местоположение: София 19 Люлин
|
blader написа: Ей, ама каква тема съм пуснал а :lol:. Иначе аз когато си регистрирвах колата преди около месец в КАТ София. Каква блондинка имаше с едно черно Браво направо много тичаше на моето синя перла, бяха едно до друго. Ако се окаже че тая блондинка е членка на форума, веднага бих я почерпил кадето поиска и каквото поиска :lol: Иначе доста мацки съм засичал с Бравота, друго е да знаеш че тая количка се харесва на дамите :lol: Мойте почитания на мацките, каращи а и към тези харесващи хубавите италиански коли 
и аз имам наблюдение, че доста се кефат на браво, кълве, кълве :lol:
_________________ Fiat Bravo GT
|
Вто Юни 28, 2005 10:58 pm |
|
 |
valataat
Кара кола
Регистриран на: Чет Мар 31, 2005 5:02 pm Мнения: 263 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
teti написа: еми мноо ергени ама и вашите снимки не се виждат... а и тука сме се събрали да си лафим по други въпроси хехехе шегувам се...
е ми пуснете по една снимка на колите тогава 
Вто Юни 28, 2005 10:59 pm |
|
 |
ivo
Фиат фанатик
Регистриран на: Чет Ное 18, 2004 7:09 pm Мнения: 961 Местоположение: Русе
|
D_boy написа: Незнам ама жена ми работи във D&N фирмата е вносител на SACHS HELLA i LEMFORDER имат и доста добри сервизи,та преди около 6 години започна работа там казвам ви непознаваше емблемите на колите,а сега за повечето неща се допитвам до нея,та не са за подценяване дамите във форума някои от тях поназнайват повечко и от нас :roll:
Напълно подкрепям !!!! А и жена ми /z - във форума/ ме може да се защити ... временно няма достъп до нета ....
_________________ Tempra 1.6 i.e. Lybra 1.8 vvt Lybra 1.8 vvt Delta III 1.9 mjett 088 9 242 369
|
Сря Юни 29, 2005 9:33 am |
|
 |
petzy
Кара детска количка
Регистриран на: Чет Юни 23, 2005 5:27 pm Мнения: 13 Местоположение: София
|
Това е дискриминация!
А ние брюнетките не се ли котираме?
Е, може би ни спасява само факта, че караме фиат, за да не изпаднем съвсем от класацията... :roll:
|
Сря Юни 29, 2005 9:46 am |
|
 |
D_boy
Кара кола
Регистриран на: Чет Юни 23, 2005 8:32 am Мнения: 211 Местоположение: София 05 Сердика
|
Е сега и червенокосите ще се засегнат и направо ще я втасаме с жените във форума,абе добре сте дошли със всички цветове 
_________________ FIAT COUPE 1.8 16V
|
Сря Юни 29, 2005 11:28 am |
|
 |
blondy_driver
|
Вие сървсем на взехте да се бъзикате с нас :evil:Я се засрамете:!: пък и патки ни наричате амаа....... ще видите
Не е честно то така :roll:
|
Сря Юни 29, 2005 1:14 pm |
|
 |
ivo098
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Нед Яну 02, 2005 7:52 pm Мнения: 431 Местоположение: София 19 Люлин
|
blondy_driver написа: Вие сървсем на взехте да се бъзикате с нас :evil:Я се засрамете:!: пък и патки ни наричате амаа....... ще видите Не е честно то така :roll:
извинявам се от името на колегите, те са искали да кажат патенца 
_________________ Fiat Bravo GT
|
Сря Юни 29, 2005 1:17 pm |
|
 |
petzy
Кара детска количка
Регистриран на: Чет Юни 23, 2005 5:27 pm Мнения: 13 Местоположение: София
|
teti написа: Абе кво да ви кажа, може ли да ни третирате различно бе... на кво се делим, на мъже, жени и блондинки ли? може пък да не сме случайно заблудени патки с фиати хехехехех
Те колегите не са виновни, teti е подела темата....
|
Сря Юни 29, 2005 1:30 pm |
|
 |
ivo
Фиат фанатик
Регистриран на: Чет Ное 18, 2004 7:09 pm Мнения: 961 Местоположение: Русе
|
 Без коментар ......
какво да кажеам, а?

_________________ Tempra 1.6 i.e. Lybra 1.8 vvt Lybra 1.8 vvt Delta III 1.9 mjett 088 9 242 369
|
Сря Юни 29, 2005 2:18 pm |
|
 |
divaka
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:52 am Мнения: 561 Местоположение: София 02 Красно Село
|
 Re: Без коментар ......
_________________ FIAT BRAVO 1.6 16V
|
Сря Юни 29, 2005 6:50 pm |
|
 |
blondy_driver
|
извинявам се от името на колегите, те са искали да кажат патенца  [/quote]
 Не се притеснявай  аз съм свикнала... да не описвам гледката блондинка с браво изпреварва немска война машина :? на следващия светофар когато е сама в колата обикновенно си чува само ено провикване от вида селио тълев :" амаа патицо къфффф е тоя фиат та ме мина така" :!: хаха така че не се впрягам 
|
Чет Юни 30, 2005 5:18 pm |
|
 |
divaka
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:52 am Мнения: 561 Местоположение: София 02 Красно Село
|
blondy_driver написа: извинявам се от името на колегите, те са искали да кажат патенца   Не се притеснявай  аз съм свикнала... да не описвам гледката блондинка с браво изпреварва немска война машина :? на следващия светофар когато е сама в колата обикновенно си чува само ено провикване от вида селио тълев :" амаа патицо къфффф е тоя фиат та ме мина така" :!: хаха така че не се впрягам  [/quote]
както с теб вече коментирахме голфовете примерно трябва да се резват както и всички останали немски машини...а тия дето ти подвикват са селяни...за тях пък никва милост
_________________ FIAT BRAVO 1.6 16V
|
Чет Юни 30, 2005 6:29 pm |
|
 |
D_boy
Кара кола
Регистриран на: Чет Юни 23, 2005 8:32 am Мнения: 211 Местоположение: София 05 Сердика
|
Ами то колата е олицетворение на собственика,на такива селяни най им приляга VW,Opel,Seat тези коли имат същите прости черти и напълно се сливат с тях.Бързам да кажа че има и доста интелигентни хора които карат тези марки но за съжаление са доста малко. :(
_________________ FIAT COUPE 1.8 16V
|
Пет Юли 01, 2005 12:25 pm |
|
 |
prog
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Фев 27, 2005 2:58 pm Мнения: 125 Местоположение: София
|
D_boy написа: Ами то колата е олицетворение на собственика,на такива селяни най им приляга VW,Opel,Seat тези коли имат същите прости черти и напълно се сливат с тях.Бързам да кажа че има и доста интелигентни хора които карат тези марки но за съжаление са доста малко. :(
повечето хора си взимат коли които са им по джоба или знаят че са от познат и че може би са ОК, и голяма част не разбират нищо от коли... така че че колата е олицетворение на собственика е вярно май почти само в случаите когато собственика има достатачно кинти...
незнам...
моята първа кола беше Опел Кадет и все още имам много сантиментални чувств към нея(сегашния собственик ми е съсед и всеки ден я гледам пред блока :-) )
_________________ ФИАТ ТЕМПРА 1.9TD
|
Пет Юли 01, 2005 1:16 pm |
|
 |
blader
Кара кола
Регистриран на: Пон Май 02, 2005 2:08 pm Мнения: 326 Местоположение: София
|
Колеги темата е относно колежките в Форума.
Стига офф топик :evil: :evil: :evil:
Офф: Не съм съгласен че човек може да се олицетвори с една кола.
Да си дойдем на думата колко ли от 503 поребители са жени  ? А колко са блондинките, брюнетките и червенокосите? Аз лично съм фен на красивите :lol: . Предполагам каквито са и колежките от форума 
_________________ FIAT Bravo 1.6 16V '97
|
Пет Юли 01, 2005 1:44 pm |
|
|