|
|
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 8:24 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Искат ли винетка ако карам в София с др. регистрация
Автор |
Съобщение |
Логан
|
Преди около месец пътувах за Габрово...тръгнах спешно и в бързината просто забравих да си купя винетка...бях със седмична, която беше изтекла предния ден...в Севлиево / в самия град/ ме спряха за проверка и не можете да си представите ужаса ми, когато полицая ме попита за винетката....добре че приятелката ми излезе по-съобразителна, та на секундата се намеси с коментара, че от една седмица сме командировка в Севлиево и че ще пътуваме утре за Сф....полицая каза само едно "О.К."....и толкоз...само дето аз се изприщих, щото си помислих какво ще стане ако видят по някакъв начин, че напускаме града........
Мисля че това е своеобразен отговор на темата..... 
|
Пет Мар 10, 2006 5:02 pm |
|
 |
Sven
|
Вчера на първа страница във в-к "24 Часа" пишеше ,че вече е предложено в София да плащат всички гости (тези които не са със софийска регистрация).Така щели да оправат асвалта. 10 години цоцат пари откаде ли не и сега като вземат на "гостите " парите и сичко ще се оправи.Дано не го приемат!
|
Съб Мар 11, 2006 1:13 pm |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 12:32 am Мнения: 589 Местоположение: София 19 Люлин
|
Според мен тва за винетките в София е не толко до парите, колко да се разтовари трафика. Освен това сам 100% сигурен че няма да го приемат де. Обаче идеята беше добра. Примерно в центъра да влизат само автомобили които имат винетки. Защото ми се е случвало сулио и пулио от всевъзможни краища на нашата родина, да се навре в пиков час у центъра и да се чуди на къде да хване пътя. Е 50% от задръстванията в София стават заради ей такива образи.
|
Съб Мар 11, 2006 4:06 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
The_Wicker_Man написа: ...Защото ми се е случвало сулио и пулио от всевъзможни краища на нашата родина, да се навре в пиков час у центъра и да се чуди на къде да хване пътя. Е 50% от задръстванията в София стават заради ей такива образи.
 БРЕЕЙЙ!!! На крива ракета - космоса и пречи!
Кой където си има работа там ще ходи.
Колега, айде да не започваме темата "Софианци" срещу "Провинциалисти", щото
колкото Вие или такива теб сте "Софианци", толкова и Ние и такива като мен сме "провинциалисти".
Поинтересувай се колко жители е имало в София 1950г. например и си спомни за репликата на Тодор Колев от един култов филм "Всички сме от СЕЛО дрюгарю следовател".
п.с. Засичал съм редовно и "Софиянци" да се озъртат като "плъх у брашно" и да не знаят накъде да хванат "у провинцията".
|
Съб Мар 11, 2006 6:59 pm |
|
 |
peho
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Вто Яну 03, 2006 8:26 pm Мнения: 384 Местоположение: Габрово
|
Точно така kiro of the day и то на елементарни кръстовища.
_________________ Brava ELX 1.6 16v
|
Съб Мар 11, 2006 10:06 pm |
|
 |
velko_sz
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 8:22 pm Мнения: 210 Местоположение: София Младост II
|
Тва са пулни глупости с тея винетки за софия. То по тая логика всеки град и всяко село да въведе винетка за територията си под предлог че няма пари за оправяне на улиците общинска собственост и кво ще стане тогава.
_________________ PUNTO 1.1 94г.
|
Нед Мар 12, 2006 2:06 am |
|
 |
oduh
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 10:08 pm Мнения: 182 Местоположение: София 05 Сердика
|
Такси за провинция<->столица е смешно ...
Такси за всички е по-нормално ...
Абсолютно съм съгласен, че трябва да се направи нещо с този център, но редът не е такъв.
Първо правиш алтернативи, после слагаш такси.
Вярно е, че в Лондон има такса за влизане в центъра, при това злобна такава, но пък си имат метро!
_________________ Fiat Bravo GT -> дзверчето
|
Нед Мар 12, 2006 10:47 am |
|
 |
Sven
|
Да ве къде е София къде е Лондон.Англичанчето си плаща щот си заслужава а това тука е обир, разбивам си колата и им давам пари за тия дупки.Първо да оправят дупките, после да искат пари за тях!!!
|
Нед Мар 12, 2006 2:17 pm |
|
|