Автор |
Съобщение |
коцев
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Ное 04, 2004 8:41 pm Мнения: 447 Местоположение: Ловеч
|
Казано на запалянковски език нека първо Левски се научи да бие Берое и то когато Берое е с 9 играчи пък тогава да мисли за Европата...  :mrgreen: :mrgreen:
_________________ Пунто 1.2 пълен инжекцион --ГОЛЯМАТА РАБОТА !!!
|
Съб Фев 18, 2006 9:39 am |
|
 |
Ferrari
|
perlsite написа: Да... уникални мачове с Ливърпул и Леверкузен Само като прочетеш "ЦСКА победи актуалния шампион на Европа на неговия терен" се изпълваш с гордост и нищо (дори успехте на противниковия отбор) не могат да помрачът удоволствието! Нека да правят каквото иска отбора на Левски.. пожелавам им дори и купата на УЕФА... аз вече мисля, за ШЛ тази година 
Да не започваме с вечната тема Левски-ЦСКА, че ще кажа любимата си фраза. ЦСКА дори дори да е шампион на Европа като излезе срещуи Левски пада 
|
Съб Фев 18, 2006 10:28 am |
|
 |
perlsite
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 5:19 am Мнения: 712 Местоположение: София
|
коцев написа: Казано на запалянковски език нека първо Левски се научи да бие Берое и то когато Берое е с 9 играчи пък тогава да мисли за Европата...  :mrgreen: :mrgreen:
_________________ FIAT Marea
|
Съб Фев 18, 2006 2:55 pm |
|
 |
Gugev
|
 Честито от оше един ЧОРБАР
Честито за победата!!!
|
Нед Фев 19, 2006 7:54 am |
|
 |
divaka
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:52 am Мнения: 561 Местоположение: София 02 Красно Село
|
perlsite написа: Да... уникални мачове с Ливърпул и Леверкузен Само като прочетеш "ЦСКА победи актуалния шампион на Европа на неговия терен" се изпълваш с гордост и нищо (дори успехте на противниковия отбор) не могат да помрачът удоволствието! Нека да правят каквото иска отбора на Левски.. пожелавам им дори и купата на УЕФА... аз вече мисля, за ШЛ тази година 
АЗ СЪЩО...
CSKA FOREVER
Иначе честито на левскарите 
_________________ FIAT BRAVO 1.6 16V
|
Нед Фев 19, 2006 5:21 pm |
|
 |
Shefa
Кара балканче
Регистриран на: Съб Мар 19, 2005 12:50 pm Мнения: 48 Местоположение: София 04 Оборище
|
Честито и от мен на всички Левскари.
Честно да си кажа обаче играта на Левски изобщо не ми хареса , а и второто полувреме Артмедия беше по-добрия отбор. В Артмедия няма 4-5 основни играчи , който бяха продадени след като отпаднаха от ШЛ.
ЦСКА - Завинаги 
_________________ Италианските коли са номер 1
|
Нед Фев 19, 2006 9:08 pm |
|
 |
Ferrari
|
Shefa написа: Честито и от мен на всички Левскари. Честно да си кажа обаче играта на Левски изобщо не ми хареса , а и второто полувреме Артмедия беше по-добрия отбор. В Артмедия няма 4-5 основни играчи , който бяха продадени след като отпаднаха от ШЛ. ЦСКА - Завинаги 
И Бразилия почна да играе грозен футбол по световните, но затова пък е ефективен :mrgreen:
|
Пон Фев 20, 2006 12:21 am |
|
 |
2fast
Кара кола
Регистриран на: Вто Ное 01, 2005 12:10 pm Мнения: 200 Местоположение: София 01 Средец
|
Правилно - красивия футбол е приятен за зрителите но с него предимно се губят мачове. Нека играеме грозно пък да прегазиме поне и Удинезе, някак си все ще я преглътна тая грозна игра хахаха
_________________ The world belongs to those who dare to be first
|
Чет Фев 23, 2006 10:28 am |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
Да пожелаем успех на отбора в днешния мач!!! И да не дава Господ да ни вкарат повече от 1 гол...!!!
Аз лично съм на мястото на събитието - вечно синия сектор Б...
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Чет Фев 23, 2006 3:20 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Стискаме палци и дробиме салати!!! Всички такива мачове ме поставят в
прединфарктно състояние...
Обаче.... ЛЕВСКИ БИЕ-ЛОШО БИЕ!!!
Ще ги 
|
Чет Фев 23, 2006 3:22 pm |
|
 |
Ferrari
|
Първо трябва ЦСКА да стане шампион на БГ. Хайде да не бързаме.
|
Чет Фев 23, 2006 6:17 pm |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
САМО ЛЕВСКИ, АЛЕ АЛЕ АЛЕ, АЛЕ АЛЕ АЛЕ
"България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Мъждукат и други тимчета разни,
мъждукат но ЛЕВСКИ блести,
опитват се с ЛЕВСКИ да крачат
....... и крачат но ЛЕВСКИ лети !"
ЧЕСТИТА ПОБЕДА НА ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ !!!
ЧЕСТИТО КЛАСИРАНЕ ЗА 1/8 ФИНАЛА!
|
Чет Фев 23, 2006 10:08 pm |
|
 |
zgabrovski
|
Страхотен мач, европейска игра!
Тоя финт на Йовов... абе нямам думи!
Хайде чакаме следващите!
|
Чет Фев 23, 2006 10:17 pm |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
|
zgabrovski написа: Страхотен мач, европейска игра! Тоя финт на Йовов... абе нямам думи!
Хайде чакаме следващите!
Какво си говорим... не им дадахме едно положение да направят...
"Тук обаче има рима титла не с пари се взима,
а с футбол на терена, както правим на Герена !!!"
|
Чет Фев 23, 2006 10:23 pm |
|
 |
perlsite
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 5:19 am Мнения: 712 Местоположение: София
|
Честито!
Айде чакаме мача на истината с Удинезе  Ако ги отстраните обещавам да отида в Еврофутбол и ще сложа 100 лв на Левски, че ще вземе купата на УЕФА 
_________________ FIAT Marea
|
Чет Фев 23, 2006 11:38 pm |
|
|