Дата и час: Чет Юли 03, 2025 2:10 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 20 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Уволниха полицая, хванал цигани да късат знаме 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Одеве по новините казаха, че докато тук в БГ са глобили полицая...по същото време в Сърбия са тикнали в затвора българи, които са поругали сръбското знаме.....Ние сме членки на ЕС, те не са....но май те са по патриоти и националисти :cool: ние сме :-( с оголен задник и наведени Yellow_Flash_Colorz_PDT_01

Пет Окт 03, 2008 12:19 am
UNREAD_POST 
Истината е че в тази страна наречена БЪЛГАРИЯ, живеят супер недостойни хора. Незнам дали сте гледали мача на ЛЕВСКИ, и дали изобщо са показали по телевизията, но в сектор "Б" беше издигнат огромен транспарант. На него беше изписан някакъв закон от НПК, и това което гласи. Беше нещо от сорта че опазването на националния символ е дълг, а не престъпление. Но за да се отблагодарят "Ушев"-ците, ще ви кажа какво видях след мача. Бях тръгнал към колата, от някъде се наддаде свиреп вой. Знаете как се изтеглят 15-20 000 души от футболен стадион. Видях как стотици тичат срещу мен. Бяха изпаднали в абсолютна паника. Видях добре екипирани униформени да настъпват напред. Хората падаха един върху друг, сами можете да предположите при толкова много хора какво може да се случи. Полицаите се стараеха с един замах на палката да покосят поне 4-5 човека. Навсякъде около мен се чуваха женски писъци и стенания от пребити. Аз самия застанах до едно дърво(може и да е бил футболист от Левски), и просто се стараех да издържа тълпата. След нея дойдоха малоумниците. Стоях с високо вдигнати ръце, и само виках, че колата ми е там, и искам да стигна до нея. Бях изблъскан, слава богу не и удрян, до някаква уличка. След около 30 минути стигнах до колата. След като вече излизах от квартала видях линейка със включени сирени да се движи бавно. По всичко личеше, че по сигнал от потърпевши търси полицейските жертви. И всичко това, най вероятно се е случило заради изритана боклукджийска кофа от яд.
Абе скапана държава...
Не спамя! Просто търсим логиката за съдебното решение.

Пет Окт 03, 2008 12:44 am
UNREAD_POST 
Докато законите ни са писани от разни хрантутници, дебили с уникално-ниски IQ-та и синчета на бивши комунистически величия, дереджето ни ще е такова...няма да има логика. Ужас...не искам и да си представя, какво е било на "клането" пред стадиона :shock: :shock: Добре че не са ти направили нищо........

Пет Окт 03, 2008 12:58 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
подпйсах петйцйят,,,въпрекй всйчко полйцаят сй е свършйл работата както трябва,,,даже е бйл любезен с тезй малоумнйцй,,,й въпрекй че съм от тр етнос бйх постъпйл като него дорй й да мй костваше работата,службата йлй нещо подобно,,, нйкой свестен човек не трябва да бъде безразлйчен,прй посегателство към нацйоналнй сймволй на която й да е държава й народ,,,

Пет Окт 03, 2008 1:53 am
Профил
UNREAD_POST 
Дори и в Сърбия, знаят как да защитяват националните си символи... (цък)
Май сме единствените неадекватници в света...
Едит: сега видях, че и Тузарка е споменала случая. :cool:

Пет Окт 03, 2008 6:22 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 20 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2