|
|
Дата и час: Сря Юли 02, 2025 10:02 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
Rokambol
|
Тази е на първо място в "най-глупавите татуси по света"  Каква татуировка имаш? Модел от мрежата покажи поне. И не ми казвай, че си я направил на задника си 
|
Вто Сеп 16, 2008 4:26 pm |
|
 |
bmahob
Фиат идол
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 10:29 am Мнения: 1261 Местоположение: Благоевград/Симитли
|
Базикам се бе ! Не не е на задника! Ма е на крака над глезена и сега след морето леко е обрасла , пък и тена ми се пази! А няма как да ти покажа модел от нета, щото моята е сътворена спец за мене и на друг крак освен на моята приятелка няма да го видиш, и колкото да ви звучи смешно представлява купидонче (имаме я двамата на едно и също място ) , абе некой ден ще ви я покажа! 
_________________ И пиши на кирилица, че е много дразнеща шльокавицата!
Punto 1.2 75 ELX `97 MPI/ГОЛЕМА БРИЧКА И ТАРАТАЙКА /-никога не подушила бензин
|
Вто Сеп 16, 2008 4:30 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Та се сетих за едни виц...Едно малко дете се къпело с дядо си в банята. Видяло, че на мъжеството на дядо му пише "АМДАМ". Попитало лапето какво означава това. А дядото отвърнал "Ех, едно време там пишеше АМСТЕРДАМ" 
|
Вто Сеп 16, 2008 4:32 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Rokambol написа: Тази е на първо място в "най-глупавите татуси по света"
Е тя тази е правена заедно с премиерата на първата серия от междузвездни войни. 
|
Вто Сеп 16, 2008 4:37 pm |
|
 |
bmahob
Фиат идол
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 10:29 am Мнения: 1261 Местоположение: Благоевград/Симитли
|
Мишо ето такова ангелче  Нещо горе-долу подобно!
|
Вто Сеп 16, 2008 4:40 pm |
|
 |
Rokambol
|
Tuzarka написа: Та се сетих за едни виц...Едно малко дете се къпело с дядо си в банята. Видяло, че на мъжеството на дядо му пише "АМДАМ". Попитало лапето какво означава това. А дядото отвърнал "Ех, едно време там пишеше АМСТЕРДАМ" 
 Много знаеш ти....
Конкретния татус, който искам е този, но не могат да го направят 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Вто Сеп 16, 2008 4:43 pm |
|
 |
bmahob
Фиат идол
|
|
Вто Сеп 16, 2008 4:46 pm |
|
 |
Rokambol
|
Виж, с Жоро си имаме лично отношение и няма да ида при него. Утре ще съм в един по-голям град и ще пообиколя някои места, в които знам, че работят майстори.
А ти можеш да копираш снимката и да му я занесеш да видиш какво ще ти каже, аз ще те черпя ако каже, че може да я направи, но! същата! Не му споменавай за мен, иначе ще откаже директно 
|
Вто Сеп 16, 2008 4:51 pm |
|
 |
bmahob
Фиат идол
|
НЕмаш проблем ако имам време утре ще мина!
|
Вто Сеп 16, 2008 4:54 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Tuzarka написа: Та се сетих за едни виц...Едно малко дете се къпело с дядо си в банята. Видяло, че на мъжеството на дядо му пише "АМДАМ". Попитало лапето какво означава това. А дядото отвърнал "Ех, едно време там пишеше АМСТЕРДАМ" 
И Въпросната "Поля" е подобна. През войната граната ударила един войник. След като се съвзел боеца, лекарите му казали че всички органи са му на място, като се е наложило да му зашият и онази работа, но да не се притеснява, всичко било наред, дори и татуировката "поля" си била на мястото. И тогава болния се въмутил: Каква Поля бе другари, там пишеше "Слава героев Севастополя" 
|
Вто Сеп 16, 2008 4:54 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
LEVSKI написа: Tuzarka написа: Та се сетих за едни виц...Едно малко дете се къпело с дядо си в банята. Видяло, че на мъжеството на дядо му пише "АМДАМ". Попитало лапето какво означава това. А дядото отвърнал "Ех, едно време там пишеше АМСТЕРДАМ"  И Въпросната "Поля" е подобна. През войната граната ударила един войник. След като се съвзел боеца, лекарите му казали че всички органи са му на място, като се е наложило да му зашият и онази работа, но да не се притеснява, всичко било наред, дори и татуировката "поля" си била на мястото. И тогава болния се въмутил: Каква Поля бе другари, там пишеше "Слава героев Севастополя" 
Готини вицове от старата школа  . Липсват ми политическите вицове, бяха страхотни, винаги съм се чудил кой ги измисля. Извинявам се за офтопика  .
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Вто Сеп 16, 2008 4:59 pm |
|
 |
Rokambol
|
snake написа: ... Готини вицове от старата школа  . Липсват ми политическите вицове, бяха страхотни, винаги съм се чудил кой ги измисля. Извинявам се за офтопика  .
Понеже бяха забранени и се шушнеха на ухо, носеха някакъв особен чар, като този за наградите за най-добър политически виц:
3-та: Екскурзия в Сибир
2-ра: Златна решетка
1-ва: Вечеря с другаря Сталин
Божеее, оспамих собствената си тема...вицовете на мястото им, имат си такова 
|
Вто Сеп 16, 2008 5:11 pm |
|
|