Дата и час: Сря Юли 02, 2025 10:02 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 27 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Майстори в татусите? 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Тази е на първо място в "най-глупавите татуси по света" Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Каква татуировка имаш? Модел от мрежата покажи поне. И не ми казвай, че си я направил на задника си :shock: Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Вто Сеп 16, 2008 4:26 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Базикам се бе ! Не не е на задника! Ма е на крака над глезена и сега след морето леко е обрасла , пък и тена ми се пази! А няма как да ти покажа модел от нета, щото моята е сътворена спец за мене и на друг крак освен на моята приятелка няма да го видиш, и колкото да ви звучи смешно представлява купидонче (имаме я двамата на едно и също място ) , абе некой ден ще ви я покажа! :cool:

Вто Сеп 16, 2008 4:30 pm
Профил WWW
UNREAD_POST 
Та се сетих за едни виц...Едно малко дете се къпело с дядо си в банята. Видяло, че на мъжеството на дядо му пише "АМДАМ". Попитало лапето какво означава това. А дядото отвърнал "Ех, едно време там пишеше АМСТЕРДАМ" Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Вто Сеп 16, 2008 4:32 pm
UNREAD_POST 
Rokambol написа:
Тази е на първо място в "най-глупавите татуси по света" Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Е тя тази е правена заедно с премиерата на първата серия от междузвездни войни. Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Вто Сеп 16, 2008 4:37 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Мишо ето такова ангелче Изображение Нещо горе-долу подобно!

Вто Сеп 16, 2008 4:40 pm
Профил WWW
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Та се сетих за едни виц...Едно малко дете се къпело с дядо си в банята. Видяло, че на мъжеството на дядо му пише "АМДАМ". Попитало лапето какво означава това. А дядото отвърнал "Ех, едно време там пишеше АМСТЕРДАМ" Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Много знаеш ти....

Конкретния татус, който искам е този, но не могат да го направят :-(

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Вто Сеп 16, 2008 4:43 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Това ли искаш :shock: :shock: :shock: и мислиш че Жоро няма да ти го направи ! Yellow_Flash_Colorz_PDT_03 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Вто Сеп 16, 2008 4:46 pm
Профил WWW
UNREAD_POST 
Виж, с Жоро си имаме лично отношение и няма да ида при него. Утре ще съм в един по-голям град и ще пообиколя някои места, в които знам, че работят майстори.
А ти можеш да копираш снимката и да му я занесеш да видиш какво ще ти каже, аз ще те черпя ако каже, че може да я направи, но! същата! Не му споменавай за мен, иначе ще откаже директно :cool:

Вто Сеп 16, 2008 4:51 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
НЕмаш проблем ако имам време утре ще мина!

Вто Сеп 16, 2008 4:54 pm
Профил WWW
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:

И Въпросната "Поля" е подобна. През войната граната ударила един войник. След като се съвзел боеца, лекарите му казали че всички органи са му на място, като се е наложило да му зашият и онази работа, но да не се притеснява, всичко било наред, дори и татуировката "поля" си била на мястото. И тогава болния се въмутил: Каква Поля бе другари, там пишеше "Слава героев Севастополя" Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Вто Сеп 16, 2008 4:54 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
LEVSKI написа:
Tuzarka написа:

И Въпросната "Поля" е подобна. През войната граната ударила един войник. След като се съвзел боеца, лекарите му казали че всички органи са му на място, като се е наложило да му зашият и онази работа, но да не се притеснява, всичко било наред, дори и татуировката "поля" си била на мястото. И тогава болния се въмутил: Каква Поля бе другари, там пишеше "Слава героев Севастополя" Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Готини вицове от старата школа Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 . Липсват ми политическите вицове, бяха страхотни, винаги съм се чудил кой ги измисля. Извинявам се за офтопика Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 .

Вто Сеп 16, 2008 4:59 pm
Профил
UNREAD_POST 
snake написа:
...
Готини вицове от старата школа Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 . Липсват ми политическите вицове, бяха страхотни, винаги съм се чудил кой ги измисля. Извинявам се за офтопика Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 .

Понеже бяха забранени и се шушнеха на ухо, носеха някакъв особен чар, като този за наградите за най-добър политически виц:
3-та: Екскурзия в Сибир
2-ра: Златна решетка
1-ва: Вечеря с другаря Сталин Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Божеее, оспамих собствената си тема...вицовете на мястото им, имат си такова Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Вто Сеп 16, 2008 5:11 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 27 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2