|
|
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 10:01 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Заповед за уволнение! Ако искате, подпишете!
Автор |
Съобщение |
LEVSKI
|
Категорично подкрепям последното мнение на колегата plambi, и поради тази причина НЕ подписах. Не искам някакви си измамници, чиято попара сме я сърбали да ме включат в собствената си статистика, като техен активист. Ако нямаше името на нито една партия, тогава бях с две ръце за. При ГЕРБ положението е като при царя, едноличен лидер с партия без структури, пак ще се намърдат само лапачи и подмазвачи, а народа за пореден път ще повярва на един човек, чието народно доверие в последствие ще бъде "ограбено" от заобикалящите го.
|
Пон Сеп 08, 2008 7:45 pm |
|
 |
николофф
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 20, 2008 12:55 pm Мнения: 313 Местоположение: София 04 Оборище
|
и аз мисля така....че трябваше да е общонародна тази подписка.....без партии.....аз също подписах само че на улицата...саморъчно..
_________________ една любофф от пръв поглед..ФИАТ КУПЕ.....1.8....16 v...черно.....1997.г. http://www.vbox7.com/play:61dff912
|
Пон Сеп 08, 2008 8:03 pm |
|
 |
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
Няма да се подпиша никога под афиш на фашагите. 
|
Пон Сеп 08, 2008 8:27 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Не участвам в подписки - принцип. Тази пък още по-малко бих я подписал, при положение, че е организирана от ГЕРБ, ДСБ и СДС и подкрепена от Атака.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Пон Сеп 08, 2008 8:32 pm |
|
 |
CHILIEV
|
plambi написа: Ти не разбираш ли че който и да дойде на власт все ще краде,това си е заложено в българина, това е 100% сигурно, но трябва ли да стоим, да говорим колко сме зле и никой нищо да не прави.. ако наистина тая подписка има ефект, и ако наистина сме си в правото да искаме подобно нещо, нека да паднат тия .. нека да паднат и следващите дали след това някой ще посмее да се подиграва пак така безочливо с народа, когато знае че във всеки един момент стола му се клати .. не искам да назовавам партий, въпроса е принципен... който не работи в полза на народа - да си ходи... не съм оптимист, не вярвам че атака, герб или бай кире от долна митрополия ще ни оправят... обаче всеки който иде на власт трябва да се старае да уважава народа, който го е избрал ... а тея даже не се стараят да ни излъжат качествено... plambi написа: я ми кажи ти лично за кой ще гласуваш,в кой имаш доверие,нима ще се вържеш на всички предизборни обещания? вярвам само на себе си ... гласувам за тея дето не са се издънили още.. поне и те да се поакат, че да знам че всички са боклуци LEVSKI написа: При ГЕРБ положението е като при царя, едноличен лидер с партия без структури, пак ще се намърдат само лапачи и подмазвачи,
ми те вече са си по местата...
така...
с никой не искам да споря, супер много ме е яд, но няма никакъв смисъл... това си е моето мнение, мисля че в първите ми редове се опитах да го обясня добре...
|
Пон Сеп 08, 2008 9:48 pm |
|
 |
николофф
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 20, 2008 12:55 pm Мнения: 313 Местоположение: София 04 Оборище
|
колеги дайте да приключим темата с един цитат на един българин.........".абе остави ги , всички са маскари..." 
_________________ една любофф от пръв поглед..ФИАТ КУПЕ.....1.8....16 v...черно.....1997.г. http://www.vbox7.com/play:61dff912
|
Пон Сеп 08, 2008 10:01 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Лично за мен проблема не е в това дали ще си мълчим или не. Проблема е че инициативата е поета от доказани разбойници, които не трябва да припарват до власта никога повече. Нечия наглост край няма! Тук едвали има някой, който твърдо да подкрепи каквато и да било политическа система. По скоро всички ние имаме по нещо в против политическите лидери и партии. Личното ми мнение е че дори подобна тема с този линк, няма място във автомобилен форум, но както вече казах, това е мое лично мнение.
|
Пон Сеп 08, 2008 10:02 pm |
|
 |
plambi
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Вто Ное 22, 2005 9:38 pm Мнения: 378 Местоположение: Варна Приморски
|
Виж,разбирам те какво имаш впредвид,но както вече бях писал в една друга тема българите найстина са прост народ,които много лесно се лъже по всичко,може да се подкупи,може да се манипулира,не сте ли забелязали типичната българска мисъл : "Емиии тъй ше тя",само като чуя тая реплика мога да си вадя генерални изводи,затова и по още куп други причини мисля,че всеки управляващ ще ни лъже и краде,това е организирано още преди много години и който и да отиде на власт не може да се откаже от тази система,наречена мафия,нито да я промени.
А иначе ако някой излезе навън да прави митинг и да говори че ще сваля правителство си навлича смеха на всички околни,смятайте какъв загубен народ сме,направо се подиграваме със самите себе си.....и се примиряваме със съдбата си вместо да я променим всички заедно и наведнъж обединени
_________________ Fiat tipo 1.6mi
|
Пон Сеп 08, 2008 10:14 pm |
|
 |
arsenov
|
А бе хора по-добре , ако дойдат крадци и бандити и да са си наши , а не да ни докарват турчолята с автобусите да ни избират управляващите .Така че ако не ходите по избори не се оплаквайте ,че некадърници ви управляват .Тия поне ги знаеме колко са хаймани .А то ясно , че ще си ни крадат докато не останат хора в тая страна.
|
Пон Сеп 08, 2008 11:12 pm |
|
 |
Paparac
|
LEVSKI написа: Лично за мен проблема не е в това дали ще си мълчим или не. Проблема е че инициативата е поета от доказани разбойници, които не трябва да припарват до власта никога повече. Нечия наглост край няма! Тук едвали има някой, който твърдо да подкрепи каквато и да било политическа система. По скоро всички ние имаме по нещо в против политическите лидери и партии. Личното ми мнение е че дори подобна тема с този линк, няма място във автомобилен форум, но както вече казах, това е мое лично мнение.
Ангеле, ти си на щат при бат Серго Станишев бил, а 
|
Пон Сеп 08, 2008 11:16 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Paparac написа: Ангеле, ти си на щат при бат Серго Станишев бил, а 
И кое от гореописаното от мен създава подобни впечатления у вас другарю началник? Единственото което съм казал, е че няма да подкрепя подписката, защото е поредната гнусна и евтина манипулация на българина. Получава се така, че "подписалия се", негласно подкрепя авторите. Аз НЯМА да подкрепя тези политици. А иначе както е тръгнала темата да се развива, ще стане ясно защо смятам че темата няма място във форума.
|
Пон Сеп 08, 2008 11:23 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Против политическите партии винаги трябва да има и винаги ще има! Въпроса е, заслужава ли си да седим безучастни и да чакаме всичко да ни падне от небето! Да! Съгласен съм, че дори и ГЕРБ са недостойни! Но, ако чакаме най - достойните така ще си и умрем! Нали знаете вица за човека, който всеки ден се молел на Господ за 6ца от тото! И все нищо! И накрая, когато умрял попитал Господ:"Господи, толкова години наред ти се молих горещо, защо не ми даде 6ца от тотото?" И Господ му отговорил: " Че да беше пуснал фиш".
Не трябва да чакаме да ни падне щастието от небето! Няма да падне! Трябва да се борим! Може би, ако бяхме на мястото на управниците ни, нямаше да сме по - добри! Не защитавам никого, напротив! Яростно коря и псувам! Но помислете! Не е ли българщината това нащо? Да гледаме отстрани и да цъкаме с език! Няма никакъв смисъл от действията ни! Трябва да правим нещо! Не желая България да се превърне в турска провинция! Не желая , някога, когато имам деца да им се налага да гледат турски новини по БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ! Не желая да ме управляват турци! Нищо лично! Просто не желая тук да се превърне в Косово! Имах колега турчин, който ме убеждаваше как ние сме били все още рая и трябвало да се съобразяваме с техния народ! Това чоплене на нерви продължи доста време! Накрая скочих и го пребих! уволниха ме от работа! Не ми дреме! Не това е важното! Важното е че искам да живея добре! И не смятам да седя и да гледам как се гаврят със всичко! Няма да тръгна да хвърлям камъни пред парламента! Не съм расист, да не ме разберете накриво! Но съм в България, и искам да се чуствам Българин! Щастлив съм, че съм Българин, но не суъм горд! Не и докато има хора като Доган, Царя! Болен Сидеров! Немога да седя и да гледам! Приемам го лично!
ПОДПИСАХ!
|
Пон Сеп 08, 2008 11:36 pm |
|
 |
Paparac
|
LEVSKI написа: Paparac написа: Ангеле, ти си на щат при бат Серго Станишев бил, а  И кое от гореописаното от мен създава подобни впечатления у вас другарю началник? Единственото което съм казал, е че няма да подкрепя подписката, защото е поредната гнусна и евтина манипулация на българина. Получава се така, че "подписалия се", негласно подкрепя авторите. Аз НЯМА да подкрепя тези политици. А иначе както е тръгнала темата да се развива, ще стане ясно защо смятам че темата няма място във форума.
Гледай сега, че те разбирам, разбирам те. Че има голямо основание да си негативно настроен към всички политици, също е така. Всъщност ти говориш за "тези" политици, кои са "те" и има ли според теб такива, които подкрепяш?
Според мен важното, което трябва да се постигне, е, освен да падне правителството, най-после да се намери някой, който да разкара Доган от управлението на страната. Затова аз например ще гласувам с 2 ръце. 
|
Вто Сеп 09, 2008 12:15 am |
|
 |
stormi
|
И аз се подписах!
|
Вто Сеп 09, 2008 11:39 am |
|
 |
georgian
Кара кола
Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 10:49 pm Мнения: 340 Местоположение: Горна Оряховица
|
Общо взето в тази страна е ясно, че който плаща - той поръчва музиката. Говоря за местното управление на ГЕРБ в Горна Оряховица - кметът е една марионетка, чийто конци дърпат "едрите" бизнесмени тук (да се разбира престъпници), в общинското управление, смея да твърдя, няма нито един способен човек, а всеки е човек на някой. След идването на ГЕРБ на власт последва такава метла, че в момента почти всички са новоназначени кадри, нямащи си понятие от това, с което се занимават. Единственото, което правят е да разрушават. Някой колеги знаят как се затрива 165 години история. Цената на тази история е 450000 лв.
Лошото в държавата е, че всичко се обръща на пари - няма морални стойности, няма история, няма бъдеще. За държавата едно дете-ученик не е личност, а 1151 лв. на година. За държавата една институция на 165 години не е нещо, с което да се гордеем и да пазим, а... 45000 лв. на година. И после как да не ме е яд, че точно аз съм този, който отиде да гласува за промяната, а получи заповед за прекратяване на трудовите правоотношения.
Затова, докато си избираме да ни управляват турци, марионетки и парашутисти положението ще си е такова - всеки, докопал се до властта, ще краде колкото може. Но за това сме си виновни самите ние - ние им даваме баницата в ръцете, а останалото е български манталитет и алчност.
Вто Сеп 09, 2008 11:56 am |
|
|