Дата и час: Сря Юли 02, 2025 1:43 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 28 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Шофьори срещу видеокамери. Как да надхитрим „окото” 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Какво било значи! Гледам аз вчера една Октавиика на Стамболииски и Ботев в София със предния номер, в-у който имаше нещо като пластмасова облицовка! Викам си "Тоя пък идиот къв е и от кво си пази номера!?" Хм, идиота не е той! Но го видях! Черна Октавия със Софииски номер! Значи и в БГ го има!

Пет Авг 15, 2008 10:37 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Аз пък днес забелязах един Баварец,чийто номер в началото не можеше да се види и в последствие като се отдалечи се видя съвсем мъгливо и според мен беше напръскан с нещо или някакво фолио.

Вто Авг 19, 2008 4:38 am
Профил ICQ
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки

UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Аз съм чувала, че ако те видят на камерата, че номера ти е скрит - много е вероятно да пратят патрулка да те хване

Аз на живо видях във Варна на кръстовищети на Аутомотор, как две ченгета с мотори спряха един мерцедес СЛК с такава пластина, отклониха го за проверка на близката спирка, и като провериха документите му само си стиснаха ръцете и си замина, видях това, защото бях в автобуса, и всичко траеше докато хората слязат и се качат на спирката. Тези камери са за обикновенните хора, с масови коли, и тук таме останали лади и жигулита, и кой каквото има. Нали пред президентството и МС има около 60 камери, можеби преди година правителствена кола уби момиче на 27 години, връщащо се от изпит , също е имало и таксиджии там, и всичко замря и се покри.

Простите истини се разбират най - трудно!

Съб Авг 23, 2008 1:24 pm
Профил ICQ
Кара велосипед
Кара велосипед
Аватар

UNREAD_POST 
Според мен в градът трябва да се кара внимателно и разумно особено в София (където културата на водачите на МПС е под всякъква критика....) а отностно скоростта в извънградски условия съм съгласен , че малко повече свобода откъм скорост няма да е излишна :P

Вто Авг 26, 2008 11:59 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Колеги не сте ли гледали филма TAXI..... човека е решил кардинално проблема.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Сря Авг 27, 2008 9:03 pm
Профил
UNREAD_POST 
То за гледане сме го гледали, но това там е прекалено сложна системата....

Чет Авг 28, 2008 10:35 am

UNREAD_POST 
Аз съм си позволявал малко да въртя гуми :wink: но със скоростта не прекалявам. Казаха ми че имало камери които засичат и скоростта, а понякога когато съм се возил в такси им пищи анти-радара, но слабо ми се вярва найстина това да правят :P

Нед Окт 12, 2008 10:23 pm
Профил
UNREAD_POST 
Колеги а реално погледнато, има ли някой от вас, на когото да му е пристигнала честитка от камера? Слушал съм какви ли не хуморески, най вече от бакшиши. Аз лично осъм се движил с над 200 км/ч по Цариградско шосе. Не смятам, че има изпратена картичка на някого само заради едната скорост.

Нед Окт 12, 2008 10:39 pm
Кара балканче
Кара балканче
Аватар

UNREAD_POST 
Хех ... дам... Във Варна е доста по културно движението... Има пак катастрофи но не са чак толкова тежки или толкова много както преди... Пък и в града трябва се внимава дали има камери или не... Хех и аз сам преминавал на тъмно оранжево Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 ама се е случвало вечер когато е било по спокойно движението Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 ... Пък ако толкова някой иска да си пробва колата хващаш Варна-Шумен немога да кажа колко е магистралата 60-70 километра ще ви излажа.... Града все пак не е място за състезания :)

Нед Окт 12, 2008 10:40 pm
Профил
Кара балканче
Кара балканче
Аватар

UNREAD_POST 
LEVSKI написа:
Колеги а реално погледнато, има ли някой от вас, на когото да му е пристигнала честитка от камера? Слушал съм какви ли не хуморески, най вече от бакшиши. Аз лично осъм се движил с над 200 км/ч по Цариградско шосе. Не смятам, че има изпратена картичка на някого само заради едната скорост.

За Варна незнам не съм попадал на някой ил ида съм говорил с някой който да е получил честитка ... Почвам да се замислям че тези камери са за съвсем друго предназначени но както и да е... Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Нед Окт 12, 2008 10:44 pm
Профил
Кара балканче
Кара балканче
Аватар

UNREAD_POST 
Henjin написа:
LEVSKI написа:

За Варна незнам не съм попадал на някой ил ида съм говорил с някой който да е получил честитка ... Почвам да се замислям че тези камери са за съвсем друго предназначени но както и да е... Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Тук мога да ви опровергая. Лично аз съм виждал 3-4 случая на "честитки" получени от мои колеги (работя в куриерски услуги "Спиди"). Сутринта преди да се пръснат по райони честитката се праща във фирмата, а на единия младеж който така и отиде да си плати акта, за "неправилно паркиране" отчетено от камерата и сезиран с честитка, му пратиха патрулка да го търси по регистрацията на буса

Нед Ное 02, 2008 1:18 pm
Профил
Кара велосипед
Кара велосипед
Аватар

UNREAD_POST 
Хех, сега вече разбрах... това със пластмасовата пластинка го видях преди 5-6 месеца на една 7-ца пред блока. номера се виждаше само ако се гледа точно отпред. тогава доста се чудех за какъв... му е тая чудесия. обаче само седмица-две стоя с нея. после я беше махнал.

Нед Ное 02, 2008 1:51 pm
Профил
Кара балканче
Кара балканче

UNREAD_POST 
пробвайте с тоя лак във варна, на видеонаблюдението ще те хванат и веднага пращат ти всичко което може да те спре. а най лошото че ще тртират автомобила ти като за краден. предполагам никой от вас не иска да види зареден пистолет макаров между очите си и да не знаеш за какво. :surrender: :36_2_52: така че умната от мен.

Пет Мар 06, 2009 9:55 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 28 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2