Дата и час: Нед Юли 13, 2025 12:45 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 20 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Какво гориво използвате и къде зареждате? 
Автор Съобщение
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
Бензин от Лукойл (щот бензиностанцията е до вкъщи), газ само от Шел (много рядко от други места).
Поне за Бургас, газта от Лукойл е под всякаква критика, или няма да държи обороти или ще гори като ламя(говоря за 13-15л. без клима)

Вто Авг 05, 2008 9:31 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Понеже ми е близо, пък и все пак е по-добре от околните безизвестни бензиностанции - ОМВ, на Околовръстното, срещу "моя паркинг" - City Car... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Междудругото, От Овча купел 2 като се тръгне към Люлин, в първата пряка вдясно, в края на улицата, имаше някаква бензиностанция преди около 2 години, тогава зареждах за последно там, и бензинът беше с 10-15 стотинки по-евтин. Не знам какъв е и дали става, но поне на баща ми 124 вървеше, както си върви. Но нямам път на там, а и ме мързи да отскоча, за да видя дали тази бензиностанция още съществува и какъв е бензинът. :)

Чет Авг 07, 2008 7:34 pm
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
На Fiat-а сипвам бензинец от ОМВ, Еко и В+ Става дума за обикновен 95, другите са само пари на вятъра, пък и не съм състезател. Един път имах неблагоразумието да сипя и от Шел-а на Бояна и колата започна да се дави и да върви на пресекулки.
Имам и Маздичка, която е на газ и да ви кажа, че читава такава се намира трудно. На ОМВ в София е сравнително добра, извън София пък е супер зле. Същото важи и за ЛукОйл. Последния път сипах от един, точно на изхода на Лом, в следствие на което катерих Витиня на 3-та Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 На Еко-то пък един път е добра, а на другия едвам крепи обороти. Но така ще е, докато агенцията за контрол на горивата не върши нищо..

Нед Авг 10, 2008 3:44 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Rokambol написа:
Петрол и понякога на OMV. 98 или 100.

То останаха ли някъде "чисти" бензиностанции на "Петрол" ? В Пазарджик има май само една, на която още от соц. време й се носи лоша слава заради калпавия бензин.
Казвал съм и друг път: зареждам само на големи бензиностанции-Лукойл, Шел, ОМВ, по-рядко на ЕКО. Само 95, никакви 98, 100, V-Power. От известно време (всъщност откакто на Шел ми счупиха пластмасовото капаче над капачката на резервоара на палиото) си зареждам сам. На мареата е добре, че капачката се отваря с ръчка отвътре и така и да искат, бензинджиите не могат да я отворят.
Периодично и с бензин от някоя от споменатите бензиностанции се усеща намаляване на мощността, чукане на аванса, абе знаете как е с кофти бензин.
Но ... да слагаме по нещо в резервоарите, докато петролните находища не се изчерпат. Според някои от най-мрачните прогнози, само след 3-4 г. ще започне да се усеща началото на процеса, който в рамките на 20-30 г. неизбежно ще доведе до шок и ужас по бензиностанциите, а и не само по тях. Чудя се да вярваме ли на тези сценарии ?

Нед Авг 10, 2008 7:52 pm
Профил
UNREAD_POST 
snake написа:
Rokambol написа:
Петрол и понякога на OMV. 98 или 100.

То останаха ли някъде "чисти" бензиностанции на "Петрол" ? В Пазарджик има май само една, на която още от соц. време й се носи лоша слава заради калпавия бензин.
...

В Благоевград са две, нови, модерни с високо качество на горивата; нямат нищо общо със старите, схлупени бензиностанции от едно време :cool:

Пон Авг 11, 2008 9:36 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 20 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2