Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 12:50 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 35 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Fiat Tipo vs Golf 2 

Коя кола е по-добра?
Fiat Tipo 92%  92%  [ 86 ]
Golf 2 8%  8%  [ 7 ]
Общо гласове : 93

Fiat Tipo vs Golf 2 
Автор Съобщение
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
Ха здравейте. Аз съм от VWCLUB форума и да ви кажа честно имате доста да учите още. Ясно е че сте Фиат фенове тука ама е много тъпо да се плюят така другите марки. Както и да е. Аз карам 2 2-ки и Пасат и едно Уно от време на време. Е вярвайте ми Уното е 92 и не може да се сравнява с Голфа /нощо че е 85/. За Типото нямам наблюдения, но аз лично не го харесвам /но не го и обиждам/. Общо взето от по-старите фиати ми допадат само Купе и Пунто.
Що се отнася до външния вид на Типо-Голф, нали знаете че италиянците си падат дизайнери повече.
И накрая няма лоша кола има лоши стопани и скапани пътища. И Типо и Голф и квото ще да е като скочи в една хубава дупка му се е.ава м.мата, така че кой каквото има да си кара и най-вече да си се грижи добре за колата за да няма проблеми.
Лошото е че на последък много лошо име придоби Голфа и то от някви недодялани селянчета дето току що взели книжка и се качили на ГТИ-то. Едно мое наблюдение - когато съм с Уно-то или Голфа, никой не те зачита като участрник в движението, а когато съм с Пасата е съвсем друго. Аз съм си един и същ и стила ми на каране е същия, но явно за другите участници в движението РАЗМЕРА има значение.
Айде със здраве, а може и една обща срещичка да направим.

Чет Сеп 29, 2005 11:45 am
Профил
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Здравей, радвам се, че има и участници от Клуб Фолксваген - тъкмо дискусията ще стане по-интересна.
Искам само да ти напомня, че сравняваме Голф с Типо и ако не си изкарал поне няколко часа в Типото, няма как да знаеш разликата :)

Приятни моменти във форума! ;)

Чет Сеп 29, 2005 11:49 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Това за среща на клубовете и обмяна на опит много ми хареса.

Чет Сеп 29, 2005 11:52 am
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
Zaphod написа:
Здравей, радвам се, че има и участници от Клуб Фолксваген - тъкмо дискусията ще стане по-интересна.
Искам само да ти напомня, че сравняваме Голф с Типо и ако не си изкарал поне няколко часа в Типото, няма как да знаеш разликата :)

Приятни моменти във форума! ;)

Първо мерси за пожеланието.
Значи според мене е малко неуместно сравнението защото 2-ката тръгва 84-а година, а Типото доколкото знам 88-а., другото дето не виждам смисъл е след като човека си е взел вече Типо /да му е честита новата придобивка/ да пуска такава анкета, това си взел и като свикнеш много ще си те кефи. Ако беше взел Голфа и с него щеше да свикнеш и т.н. Ако я пуснеш във нашия форум резултата сигурно ще е 98%:2% за Голфа. Нормално е да има пристрастие и пак казвам не ми допада много на външен вид, но доколкото знам Типото е било кола на годината преди години.

Mitko написа:

Ми трябва да сме единни, а не да се ядеме като животни. Все пак общо взето сме на близка възраст /аз съм на 24/ и в тая скапана държава като никой не мисли за хората поне да не си затормозяваме живота с излишни спорове и т.н.

Чет Сеп 29, 2005 1:11 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
хахах и мене ме убеждаваха че е могло да си намеря голф 2 за тези пари. Можех - ама нямах желание да търся. Ама кво говориме тука - голфа си е машина - замени москвича в сърцата на доста хора и сега и какъв оптичен тунинг търпи не ми се говори.

Пон Ное 07, 2005 11:30 am
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Все пак да не забравяме, че много от лошия имидж на голфа дойде от разни самозвани пилоти от село. Иначе не мога да отрека, че голфа е здрав автомобил - имал съм двойка турбодизел и бях доста доволен.

Пон Ное 07, 2005 11:35 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
що за тема ебати !!!
купих си ма вие кажете ... ми ако бяха ти казали "ме не става типото" и щеше да го блъснеш нейде в некой довар ли !!?

никси го знам още от фауве форума и той е добра извадка и пример за притежател на фауве ...
аз кво да направа че има куп селяндури с голф-ове които прават поразии ?
ми и аз съм имал голф и не мога да кажа че е зле !! и няма и да го сравня с типо ... просто щото няма смисъл да ги сравнявам ... коли са ... толкоз ... кой квото си хареса ... ако по критерии някакви трябва - тва е друг филм ...

ония мушмули от форума на пежо дето редовно циврят от голфаджиите кво требе да им кажа - да фляза и да кажа - ми бастуни умрели - моя голф гти го разцепи един собственик на пежо - едвам уживях ... ко праиме ? тъпи ли сте или не можете да карате ? аз мисля и двете !!! ... там са като ощипани госпожици сичките ...
просто гледайте и тука да не става тай ... за всяка марка може да се каже така ...

поздрави :D

Пон Ное 07, 2005 1:06 pm
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
ХИ фенове незнам зажас ама наи се пла6 от перни6ки голф2 бял с тасоже от илиенци илепенка на задното стакло ремус. Незнам за6то ама имам фобия от тая кола "ТИЯ ТРЕБЕ ДАСЕ ТРЕБАТ В ЗАРОДИ6..."както биказала мутрата от вица за влака и 4аиника.
Моля вси4ки перни4ани да ме извинят но ... :wink:

Вто Ное 08, 2005 8:53 pm
Профил
UNREAD_POST 
Mitko написа:

Ооооо това не е ли взривоопасно. Като съдя по постовете тук и като се вкарат по няколко десетки
градуса алкохол в главите ... :evil: :twisted:

Сря Ное 09, 2005 11:05 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
nikqta написа:
ХИ фенове незнам зажас ама наи се пла6 от перни6ки голф2 бял с тасоже от илиенци илепенка на задното стакло ремус. Незнам за6то ама имам фобия от тая кола "ТИЯ ТРЕБЕ ДАСЕ ТРЕБАТ В ЗАРОДИ6..."както биказала мутрата от вица за влака и 4аиника.

ми - аз незнам ама - ти не мислиш ли че тва мнение сме го чели поне в 10 други форума в различни калибровки и - незнам за тебе - ама мисля че по-изтъркано от него едва ли има. и - аз незнам за теб - ама в младост имате бая състезатели с голфове ... - незнам за теб -

Сря Ное 09, 2005 12:30 pm
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
Snaker написа:
nikqta написа:

ми - аз незнам ама - ти не мислиш ли че тва мнение сме го чели поне в 10 други форума в различни калибровки и - незнам за тебе - ама мисля че по-изтъркано от него едва ли има. и - аз незнам за теб - ама в младост имате бая състезатели с голфове ... - незнам за теб -

Сори батка ама мнението сие мое тва 4е сиго 4ел по др. фороми добре явно доста виси6 в нета но то сие така както го казвам даржа да отбележа ЗА МЕН 6ТОТО И АЗ НЕЗНАМ ЗАТЕБ... :mrgreen:

Сря Ное 09, 2005 9:30 pm
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
Snaker написа:
nikqta написа:

Сори батка ама мнението сие мое тва 4е сиго 4ел по др. фороми добре явно доста виси6 в нета но то сие така както го казвам даржа да отбележа ЗА МЕН 6ТОТО И АЗ НЕЗНАМ ЗАТЕБ... :mrgreen:

Сря Ное 09, 2005 9:31 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
nikqta написа:
Snaker написа:
nikqta написа:

ми виса ... без такии като мене сайтове нема да има ...
ама тва мнение НЕ СИ Е ТВОЕ и да ма прощават махленските кафеджии - ако ме разбираш кво искам да ти кажа.

Чет Ное 10, 2005 2:10 am
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
А ти данеси от Перник та го все толкова на сериозно или ти просто така си се дарйи6?????????????

Съб Ное 12, 2005 9:51 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
nikqta написа:
А ти данеси от Перник та го все толкова на сериозно или ти просто така си се дарйи6?????????????

от много далече съм :)
клишетата - от тия дето дрънкат ... дразнят вече

Пон Ное 14, 2005 2:13 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 35 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща