|
|
Дата и час: Вто Юли 15, 2025 7:36 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Имам си билет за METALLICA
Автор |
Съобщение |
sok1
|
Ferrari написа: bmahob написа: Бе Металика !  Ще замълча снизходително към твойта музикална необразованост 
Айде сега, всичко е въпрос на вкус. 
|
Вто Юли 22, 2008 7:17 pm |
|
 |
Shadowandust
Кара детска количка
Регистриран на: Пет Фев 01, 2008 11:44 pm Мнения: 19 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
Там съм,само МЕТАЛИКА!!!
ЗА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ
_________________ FIAT PuNtO 1.1
|
Вто Юли 22, 2008 7:34 pm |
|
 |
Rokambol
|
Алоу, чалгаджиите, я идете на един концерт, на който не се тресат цици, а глави и после пак коментирайте  Металика са явление в световната музикална култура. Да, култура! Аз ще се изям от яд, че не мога да присъствам. Приятно куфеене, пичове 
|
Сря Юли 23, 2008 8:06 am |
|
 |
sok1
|
Rokambol написа: Алоу, чалгаджиите, ...
На колко концерта с класическа музика си ходил? Ако не си ходил или не ти харесва тази музика, значи ли, че си музикален лилипут? А и определението "чалгаджия" е несериозно. Това, че ми харесват някой парчета от този жанр, не значи че съм ...как беше..."мутра с дебел ланец, щракащ с пръсти...". за успокоение на куфеещите в колата в момента слушам два диска със най великите 100 парчета рок и метал балади. 
|
Сря Юли 23, 2008 8:41 am |
|
 |
Rokambol
|
sok1 написа: На колко концерта с класическа музика си ходил? ..... Като студент, се стараех да не пропусна премиера. Аз много харесвам класическата музика. Дори и тук, на село, не пропускам, въпреки, че подобни концерти вече са рядкост. sok1 написа: ...за успокоение на куфеещите в колата в момента слушам два диска със най великите 100 парчета рок и метал балади. 
Ще стане човек от теб 
|
Сря Юли 23, 2008 8:59 am |
|
 |
CHILIEV
|
|
Сря Юли 23, 2008 9:39 am |
|
 |
bmahob
Фиат идол
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 10:29 am Мнения: 1261 Местоположение: Благоевград/Симитли
|
За мен просто Металика не са това, което бяха ,за това спрях да ги харесвам , с тоа балтав басист дет прилича на маймун и рез зруги причнин , за мен металика са до LOAD и може би RELOAD от там натам нищо!!!! А пък за Призива Ало чалгаджиии................. Не знам българин да не се кефил на Чака рака никога!!!! 
_________________ И пиши на кирилица, че е много дразнеща шльокавицата!
Punto 1.2 75 ELX `97 MPI/ГОЛЕМА БРИЧКА И ТАРАТАЙКА /-никога не подушила бензин
|
Сря Юли 23, 2008 10:01 am |
|
 |
Rokambol
|
bmahob написа: ....... Не знам българин да не се кефил на Чака рака никога!!!! 
Ами да се запознаем тогава 
|
Сря Юли 23, 2008 10:03 am |
|
 |
bmahob
Фиат идол
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 10:29 am Мнения: 1261 Местоположение: Благоевград/Симитли
|
Човек сигурен че все на някой банкет или сбирка когато си бил на градус си трепнал на фона на балканския ритъм
п.с много бързо отговаряш
|
Сря Юли 23, 2008 10:06 am |
|
 |
Rokambol
|
bmahob написа: Човек сигурен че все на някой банкет или сбирка когато си бил на градус си трепнал на фона на балканския ритъм п.с много бързо отговаряш
Тцъ, бил съм приниден да слушам такава "музика", но никога нищо не ми е трепвало, камо ли да разстреса меса....  Единствено съм се хващал на български хора. Между другото, знаеш ли, че кумашин ми още не може да ми прости, че отказах да въртя задник под балканските ритми на сватбата му 
|
Сря Юли 23, 2008 10:09 am |
|
 |
bmahob
Фиат идол
|
|
Сря Юли 23, 2008 10:27 am |
|
 |
Rokambol
|
Тихо, без спам 
|
Сря Юли 23, 2008 10:33 am |
|
 |
CHILIEV
|
Новата “Металика” иде в ковчег Гробарски хеви метъл е визията в последния албум на легендите
В петък на националния стадион "Васил Левски" за втори път на българска земя излизат непокорните "Металика". От ляво на дясно Робърт Трухильо (бас), Ларс Улрих (барабани), Кърк Хамет (соло китара) и Джеймс Хетфийлд (вокали и ритъм китара)
Малко остана! В петък на стадион "Васил Левски" в столицата "Металика" вадят китарите на българска земя за втори път. Девет години след историческото шоу на легендите в Пловдив от "Болкан ентъртеймънт" решиха да зарадват фенове им у нас отново.
Вече официално е обявено и заглавието на новия албум на една от най-великите рок банди на всички времена. Тавата се казва Death Magnetic. Премиерата е през септември. Издават ги Universal Music/Вирджиния Рекърдс. Ясно е и как ще изглежда обложката. На нея ще има ковчег! Можете да я видите на www.MissionMetallica.com, специалния сайт, посветен на новия албум.
Специалното издание на Death Magnetic ще се продава в кутия с формата на ковчег. Освен самия диск вътре ще има и бонус CD с демо версии на песните, DVD, тениска, която ще може да бъде намерена само в този пакет, знаме, перца за китара, постер и кредитна карта с уникален код. Чрез нея ще можете да свалите безплатно материал, записан по време на специално европейско шоу, което ще се състои през септември. Ковчегът може да бъде поръчан единствено от сайтовете на групата: www.metallica.com, www.metclub.com и www.missionmetallica.com. Създадена е специална система, като идеята е бандата да направи рекорд за най-голямата предварителна поръчка на всички времена. "Станете част от историята", агитират феновете Джеймс, Ларс, Кърк и Робърт.
Издателство Addix пък тези дни пусна на българския пазар книга със заглавие "Истината за "Металика". Джеол Макайвър разказва историята на групата в пикантни подробности. Именитият американски журналист и редактор разбулва митове около рок легендите и обяснява в детайли всяка пикантерия от 25-годишната история на великолепната метъл четворка.
Сцена до небето за “Металика” Легендите с рекорден хонорар у нас
Отново слухове за хонорара на "Металика" плъзнаха броени дни преди концерта на легендите. Джеймс Хетфийлд и компания ще излеят гнева си на стадион "Васил Левски" в петък. Според мълвата хонорарът им е рекорден за концерт - $1,4 млн. Досега се спрягаха суми от $1,6 до $2 млн. Организаторите на шоуто отричат всички тези пари, но упорито отказват да съобщят за какви долари точно става въпрос. Властелините на жиците идват с тонове пиротехника и чудовищна сцена. Платформата на арената им се издига на три метра над земята, широка е 25 метра, простира се на 14 метра в дълбочина, а височината на скелето и зверските стени от тонколони порят облаците.

|
Сря Юли 23, 2008 1:35 pm |
|
 |
cybertrone
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Май 15, 2008 7:19 pm Мнения: 63 Местоположение: София 16 Студентски
|
Вече имам билет и ще съм там
Металика са номер едно! Чалгаджийте да си гледат работата.
_________________ http://kolatami.com - покажи своята кола http://lubimi.com - открий, запази и сподели http://kontakt7.com - обяви от ново поколение
FIAT Bravo '97 1.8GT (113 к.с.)
|
Чет Юли 24, 2008 12:55 am |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Metallica-So What
So fucking what!
Well, I've been to Hastings and I've been to Brighton,
I've been to Eastbourne too.
So what, so what.
And I've been here, I've been there,
I've been every fucking where.
So what, so what.
So what, so what, you boring little cunt.
Well, who cares, who cares what you do.
Yeah, who cares, who cares about you, you, you, you, you.
Well, I fucked a queen, I fucked fuck,
I've even sucked an old man's cock.
So what, so what.
And I fucked a sheep, I fucked a goat,
I rammed my cock right down its throat.
So what, so what.
So what, so what, you boring little fuck.
And, who cares, who cares about you, you, you, you, you.
And I've drunk that, I've drunk this,
I've spewed up on a pint of piss.
So what, so what.
I've had scank, I've had speed,
I've jacked up until I bleed.
So what, so what.
So what, so what, you boring little cunt.
Yeah, who cares, who cares about you, you, you, you, you, you.
I've had crabs, I've had lice,
I've had the clap and that ain't nice.
So what, so what.
I fucked this, I fucked that,
I've even fucked a school girl's twat.
So what, so what.
So what, so what, you boring little fuck.
And, who cares, who cares about you, you, you, you, you, you.
So fucking what! Yeah!
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
Последна промяна Ferrari на Чет Юли 24, 2008 11:24 pm, променена общо 1 път
|
Чет Юли 24, 2008 3:06 pm |
|
|