Дата и час: Сря Юли 16, 2025 4:53 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Имаме ли ясновидци 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
мразя да се ровя в бъдището.Само веднъж ми гледаха и мога да кажа ,че тези са ,,гола вода,,Стила на гледане е -чаша кафе ,след което на арабски символи се пишеше-брееее страх ме хвана.Жена дете ,майка дядо-цялото родословно дърво,но само първата буква и още нещо след което ми се струва,че не трябва да се рови напред.Това е .

Вто Апр 01, 2008 10:19 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
... Толкова ниска култура ли имаме? Толкова ли много хора не четат вестници, не гледат новини?

Да, толкова. Профанизирането на обществото продължава вече близо 20 г. Див, див капитализъм, прекалено дълго продължава... , да вземе вече да показва човешкото си лице. Наскоро четох интервю с проф. Михаил Константинов, то беше доста пресилено, но ми хареса последната мисъл, че след години, когато консуматорското общество изчерпа ресурсите на земята или се случи някакъв катаклизъм, който да ускори тези процеси, единици ще бъдат тези, които могат да четат и цялото човечество ще чака тях да разтворят старите книги.

Вто Апр 01, 2008 10:23 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
За да не пускам нова тема относно шарлатаните в "Ясновидци" по БТВ, се чудя как може да има такива хора, които освен да преиграват ами и да се излагат по телевизията друго не правят!Има една баба която трепе рибата от всякъде и си ги плямпа едни дето не са свързани с случките, които трябва да познаят!Преди време едното хлапе дето беше ударено от кола каза "Тая ме плаши,тая не е добре, трябва да я вземат в лудница", после четох статия че водещия избягал на почивка от шоуто заради талантите и силите които ги водят Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
По глупаво предаване не съм гледал.....гледам го единствено заради бабето да го видя до къде ще стигне, бати пасмината са тея "ясновидци"....тцтцтцт :shock:

Вто Апр 22, 2008 9:16 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Аз казах нещо в първата страница на темата, още преди старта на предаването, но някои хора решиха, че много знаят и ме заръфаха Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
Това са абсолютни шарлатани. Ясновидците де, да не си помислите, че визирам хищниците във форума Yellow_Flash_Colorz_PDT_45

Вто Апр 22, 2008 9:19 pm
UNREAD_POST 
Според мен всеки ясновидец използва различни канали за информация. Не говоря само за участниците в предаването. Няма 100% съвършени хора. Идеалните хора се "помещават" другаде Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Вто Апр 22, 2008 9:22 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Rokambol написа:
Аз казах нещо в първата страница на темата, още преди старта на предаването, но някои хора решиха, че много знаят и ме заръфаха Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
Това са абсолютни шарлатани. Ясновидците де, да не си помислите, че визирам хищниците във форума Yellow_Flash_Colorz_PDT_45

Подкрепям те колега, аз не вярвам в такива неща.Спира ли са ме кви ли не гледачи да се пробват да ме лъжат, е поне да бяха познали нещо ам то все опакеви неща казваха!Сега не знам кой колко вярва, всеки има право ама аз съм скептично настроен!
п.с.Малко ще спомена дядо ми, който се намъчи в тоя живот с два отрязани крака и дето имаше едни да обикалят с програми,сеанси тва онова и куцо и сакато прохождало.....та думите му бяха" Какво мислиш дядовото , ще проходя ли" казвайки го с насмешка.......лека му пръст.Тва са долни сектанти, а и като гледма колко народ се навъди и ходи по сбирки на разни организации.....чувствали се по добре, тва не ги боляло......така става с промиване на мозъци !!!

Вто Апр 22, 2008 9:40 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Ще дам един пример от КРИОН-Не мисли като човек

Да кажем, че трима екстрасенси желаят да видят какво има от друга страна на вратата (в този случай вратата представлява воала). Те не могат да отворят вратата, тъй като това не е позволено. Вместо това те откриват, че ако коленичат, се сдобиват с рядката способност да гледат през процепа под вратата. И тримата коленичат и надникват под вратата. И тримата съзират едно и също нещо през процепа: виждат друга по-малка врата и подметките на някакви обувки. И тримата виждат една и съща картина, но от нея могат да се извлекат много неща.
Всички екстрасенси виждат със стопроцентова точност и на този етап получават верен и точен поглед към другата страна. Това е тяхната дарба и всички виждат наличното като истина. Единият екстрасенс смята, че по-малката врата е отворът към вашия Висш Аз, а обувките означават, че от другата страна на вратата стои висок духовен водач-мъж, който е готов да ви се притече на помощ. Другият екстрасенс смята, че по-малката врата е заключена и води към пещерата на познанието, а обувките принадлежат на ангел-жена, която държи ключа. Третият екстрасенс, който е най-уравновесен от тримата, не прави никакви заключения, докато не (1) помоли своя Висш Аз да потвърди онова, което вижда; и (2) ако се съмнява, се допитва до други хора със сходно мислене за мнението им. Защо се консултира с другите? Защото новата енергия го обуславя. Сега съвместните усилия пораждат допълнителна сила и яснота.
След потвърждението третият екстрасенс е далеч по-способен да превежда и предава информацията, тъй като той може да се отърси от човешките предубеждения, които често се намесват. Той установява, че обувките са просто обувки, без някой да ги е обул. Било е неправилно земно предположение от страна на другите двама да заключат, че във всички обувки има същество, което ги носи. Вратата? Балансираният екстрасенс осъзнава, че това е просто огледало, което отразява другата страна на вратата, изпод която наднича. Тя изобщо няма да се отвори; било е илюзия. Не всички неща, които приличат на врати, се отварят. Тогава той пристъпва към тълкуването на смисъла на чифта обувки и отразената врата, нещо, което би убегнало на другите двама. Следователно имате трима истински екстрасенси, които са видели истината, но само един е разбрал какво представлява тя в действителност. За това човекът трябва да се отличава с мъдрост, равновесие и преценка. Добрият екстрасенс в новата енергия притежава две умения: първо, да умее да "вижда" под вратата; и второ, способността да преценява какво означава видяното. Именно това се случва с фалшивите предсказания за наклона на Земята. Както споменах в предишните послания, накланянето е само магнитно и е моя работа. Идеята за промяната беше "видяна" правилно от мнозина, но не беше напълно разбрана от всички.
Вселената е съвсем буквална. Всичко не е такова, каквото изглежда от вашата страна, дори да си въобразявате, че може да имате отговора на мистерията. Най-напред трябва да се отърсите от всички земни предубеждения. Тъкмо това е основният недостатък на вашия научен метод в момента. В бъдеще ще ви дам повече информация по въпроса, ако искате, но е достатъчно да знаете, че не можете да различите физическите универсални истини, ако прилагате човешки възприятия и предубеждения към вашите логически модели.

Нед Май 11, 2008 12:20 pm
Профил ICQ WWW
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Информацията от канал

1. Винаги има универсална полезна информация. Пазете се от някой, който ви дава информация, която е полезна само за неколцина или ви казва, че тя е предназначена за специална група избра¬ници. Информацията трябва да е полезна за цяло¬то човечество, за всеки един човек. Бъдете нащрек за това. Така ще прецените дали слушате исти¬ната.
2. Посланието трябва да въодушевява. Търсете упълномощаващите послания - не белязани от страха, не отчайващи, не тласкащи ви да избягате или да се скриете - а вдъхващи сила! Бъдете нащрек за това.
3. Духът никога няма да ви предаде послание, което ви кара да се откажете от вашата свободна воля. Никога! Защото вашата свободна воля е смисълът на пребиваването ви на Земята, докато седите на златния трон. Свободната воля! Изборът дви¬жи бъдещето на вашата планета.
4. Духът никога няма да ви предаде послание -никога - което ви кара да погазите онова, в което вярвате. Вашият мисловен процес предизвиква дълбоко уважение. Духът никога няма да ви под¬мами или "придума" да направите нещо. Посла¬нието не бива да пристъпва вашата последова¬телност. Вие трябва да се чувствате удобно с посланието, което ще отекне като вярно в сърцето ви.
5. Скъпи мои, Духът никога няма да представи контактьора като единствения източник. Бъдете нащ¬рек за това, защото има много посланици на Духа и всички те "патентоват" информацията си, за да представят по-голямата картина - особено в тази нова епоха. Те никога няма да се представят като единствен източник на информацията.
6. Следете за факта, че информацията обикновено е нова. Внимавайте за тези, които само повтарят старото, защото те не канализират нищо друго освен егото на човешкото същество. Необходима е нова информация. Това е смисълът на ченълинга. Помислете за това.
7. Следете за факта, че канализираната информация трябва да представя духовни решения. Решения на житейските предизвикателства на Земята чрез новата информация е смисълът на ченълинга.

Нед Май 11, 2008 12:20 pm
Профил ICQ WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2