Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 1:43 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 25 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Гордеете ли се, че сме Българи? 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Не искам да превръщаме темата в спор.
Пуснах я, защото ми е интересно и другите какво мислят по въпроса. Не ме разбирай погрешно - не изтъквам, и не се гордея че работя в администрацията - посочих го, за да е ясно че наистина знам за какво иде реч. :beer:

Пон Мар 24, 2008 6:17 pm
UNREAD_POST 
Neosi написа:
Не искам да превръщаме темата в спор.
Пуснах я, защото ми е интересно и другите какво мислят по въпроса. Не ме разбирай погрешно - не изтъквам, и не се гордея че работя в администрацията - посочих го, за да е ясно че наистина знам за какво иде реч. :beer:
:beer: :drunk:

Пон Мар 24, 2008 6:26 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
бях и видях.Яд ме е,че от наше име,мургавите братя са се представили и естественно изпаднах в много неловка ситуация.Добре ,че приятеля ме защити като гарантира за мене и още повече само дето не се сби със сънародника си.Защото след думите- обръщай джобовете,наистина те хваща не срам ,а яд.Да не говоря и за турците,които оплюха България като ги арестуваха в Германия.Абе въобще с две думи-не срам,а яд.А иначе се гордея,че съм българин,защото знам,че по -хубаво от тука нема и винаги мога да разчитам на роднини и приятели,докато там баща-син и дъщеря са като кучета ПОМЕЖДУ СИ.

Пон Мар 24, 2008 9:40 pm
Профил
UNREAD_POST 
parata написа:
бях и видях.Ят ме е,че от наше име,мургавите братя са се представили и естественно изпаднах в много неловка ситоация.Добре ,че приятеля ме защити като гарантира за мене и още повече само дето не се сби със сънародника си.Защото след думите- обръщай джобовете,наистина те хваща не срам ,а яд.Да не говоря и за турците,които оплюха България като ги арестуваха в германия.Абе въобще с две думи-не срам,а яд.А иначе се гордея,че съм българин,защото знам,че по -хубаво от тука нема и винаги мога да разчитам на роднини и приятели,докато там баща-син и дъщеря са като кучета ПОМЕЖДУ СИ.

А и ако се научиш да пишеш грамотно, лично моя срам ще е по-малък.
Поздрави.

Пон Мар 24, 2008 9:46 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
колега да не спамя,но ти изглежда си от тия които,когато отиват в ТОАЛЕТНАТА си мият ръцете не преди нея ,а след нея.И до колкото ти чета поста си май от тия дето с два пръста пипат и все се питам-не те ли е хванало 12 процетното на Василев .Това е .Спирам до тука.

Пон Мар 24, 2008 10:01 pm
Профил
UNREAD_POST 
Хубаво е човек да пише грамотно, което няма нищо общо с ходенето до тоалетна

Пон Мар 24, 2008 10:06 pm
UNREAD_POST 
parata написа:
колега да не спамя,но ти изглежда си от тия които,когато отиват в ТОАЛЕТНАТА си мият ръцете не преди нея ,а след нея.И до колкото ти чета поста си май от тия дето с два пръста пипат и все се питам-не те ли е хванало 12 процетното на Василев .Това е .Спирам до тука.

Просто си полуграмотен - не ми давай оценки ако обичаш...баси...и тук се осрахме!...Ето за това ме е срам хора...за изказвания от този род!.
Край...спирам с тази тема, което потвърждава всичко казано от мен по-горе.!

Пон Мар 24, 2008 10:06 pm
UNREAD_POST 
Колеги, темата отива към грешна посока. Ако не се спре до тук, ще й ударя катинара. :grandpa:

Пон Мар 24, 2008 10:19 pm
UNREAD_POST 
sok1 написа:
Колеги, темата отива към грешна посока. Ако не се спре до тук, ще й ударя катинара. :grandpa:

Направо го удрай...няма смисъл...жалко! :-(

Пон Мар 24, 2008 10:25 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
също и аз.И дано темида/колегите/ разберат истината,защото всеки си е силен в областа и няма право с ,,плоски шеги,, да се самоизтъкне със знанията си в случая.Защото форума е за знания и обединяване и точно за това всяка вечер го следя.Сигурен съм ,че 80 процента колегите са ,,бачкатори,, и знаят/ако са били извън страната/ какво представлява истински труд и не случайно е поговорката-на 100 учени им дай един неграмотен за да им дава акъл.

Пон Мар 24, 2008 10:39 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 25 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2