|
|
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 1:43 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Гордеете ли се, че сме Българи?
Автор |
Съобщение |
Neosi
|
Не искам да превръщаме темата в спор.
Пуснах я, защото ми е интересно и другите какво мислят по въпроса. Не ме разбирай погрешно - не изтъквам, и не се гордея че работя в администрацията - посочих го, за да е ясно че наистина знам за какво иде реч. 
|
Пон Мар 24, 2008 6:17 pm |
|
 |
sok1
|
Neosi написа: Не искам да превръщаме темата в спор. Пуснах я, защото ми е интересно и другите какво мислят по въпроса. Не ме разбирай погрешно - не изтъквам, и не се гордея че работя в администрацията - посочих го, за да е ясно че наистина знам за какво иде реч.  
|
Пон Мар 24, 2008 6:26 pm |
|
 |
parata
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Апр 19, 2007 9:43 pm Мнения: 177 Местоположение: Айтос
|
бях и видях.Яд ме е,че от наше име,мургавите братя са се представили и естественно изпаднах в много неловка ситуация.Добре ,че приятеля ме защити като гарантира за мене и още повече само дето не се сби със сънародника си.Защото след думите- обръщай джобовете,наистина те хваща не срам ,а яд.Да не говоря и за турците,които оплюха България като ги арестуваха в Германия.Абе въобще с две думи-не срам,а яд.А иначе се гордея,че съм българин,защото знам,че по -хубаво от тука нема и винаги мога да разчитам на роднини и приятели,докато там баща-син и дъщеря са като кучета ПОМЕЖДУ СИ.
_________________ Fiat Punto 1,2 75Ph
|
Пон Мар 24, 2008 9:40 pm |
|
 |
Neosi
|
parata написа: бях и видях.Ят ме е,че от наше име,мургавите братя са се представили и естественно изпаднах в много неловка ситоация.Добре ,че приятеля ме защити като гарантира за мене и още повече само дето не се сби със сънародника си.Защото след думите- обръщай джобовете,наистина те хваща не срам ,а яд.Да не говоря и за турците,които оплюха България като ги арестуваха в германия.Абе въобще с две думи-не срам,а яд.А иначе се гордея,че съм българин,защото знам,че по -хубаво от тука нема и винаги мога да разчитам на роднини и приятели,докато там баща-син и дъщеря са като кучета ПОМЕЖДУ СИ.
А и ако се научиш да пишеш грамотно, лично моя срам ще е по-малък.
Поздрави.
|
Пон Мар 24, 2008 9:46 pm |
|
 |
parata
Кара Фиатче 126
|
колега да не спамя,но ти изглежда си от тия които,когато отиват в ТОАЛЕТНАТА си мият ръцете не преди нея ,а след нея.И до колкото ти чета поста си май от тия дето с два пръста пипат и все се питам-не те ли е хванало 12 процетното на Василев .Това е .Спирам до тука.
|
Пон Мар 24, 2008 10:01 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Хубаво е човек да пише грамотно, което няма нищо общо с ходенето до тоалетна
|
Пон Мар 24, 2008 10:06 pm |
|
 |
Neosi
|
parata написа: колега да не спамя,но ти изглежда си от тия които,когато отиват в ТОАЛЕТНАТА си мият ръцете не преди нея ,а след нея.И до колкото ти чета поста си май от тия дето с два пръста пипат и все се питам-не те ли е хванало 12 процетното на Василев .Това е .Спирам до тука.
Просто си полуграмотен - не ми давай оценки ако обичаш...баси...и тук се осрахме!...Ето за това ме е срам хора...за изказвания от този род!.
Край...спирам с тази тема, което потвърждава всичко казано от мен по-горе.!
|
Пон Мар 24, 2008 10:06 pm |
|
 |
sok1
|
Колеги, темата отива към грешна посока. Ако не се спре до тук, ще й ударя катинара. 
|
Пон Мар 24, 2008 10:19 pm |
|
 |
Neosi
|
sok1 написа: Колеги, темата отива към грешна посока. Ако не се спре до тук, ще й ударя катинара. 
Направо го удрай...няма смисъл...жалко! 
|
Пон Мар 24, 2008 10:25 pm |
|
 |
parata
Кара Фиатче 126
|
също и аз.И дано темида/колегите/ разберат истината,защото всеки си е силен в областа и няма право с ,,плоски шеги,, да се самоизтъкне със знанията си в случая.Защото форума е за знания и обединяване и точно за това всяка вечер го следя.Сигурен съм ,че 80 процента колегите са ,,бачкатори,, и знаят/ако са били извън страната/ какво представлява истински труд и не случайно е поговорката-на 100 учени им дай един неграмотен за да им дава акъл.
|
Пон Мар 24, 2008 10:39 pm |
|
|